1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To γάμησαν και ψόφισε με τα δύο όριτζιν κλειδιά, αλλά επειδή ξέχασα να ακυρώσω τον προηγούμενο μήνα και τρέχει ακόμα το πρόμο, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να το χτυπήσω για το πασίφικ ντράιβ. Αν και πέρα από αυτό δεν θα ακουμπούσα τίποτα άλλο όπως τα βλέπω. Ίσως από περιέργεια καναδυό, αλλά.. αυτό.

μέσα για την κλήρωση :p

Γενικά παίζει σε προσφορά αυτές τις ημέρες.. στο indiegala ξαναπήγε 4,99€!!!

Γενικά παίζει σε προσφορά αυτές τις ημέρες.. στο indiegala ξαναπήγε 4,99€!!!
Στο indiegala shop δεν μπορούσα να το βρω για κάποιον λόγο

Πιθανότατα να το έχουν ήδη όλοι πλέον, αλλά το Zeno Clash είναι στα 99 σεντς στο Steam.

Αχαστο deal το πήρατε χθες

Παίζεται ακόμα και σήμερα; Το έχω στο wishlist αλλά έχω ακούσει αντικρουόμενες απόψεις.

Edit: το αγόρασα τελικά γιατί είναι πολύ χαμηλή η τιμή αλλά θα ήθελα ούτως ή άλλως μια άποψη για την ερώτηση.

Χμμ, το έπαιξα όταν βγήκε σε κονσόλα φίλου (ναι, τέτοια πρεμούρα) και παρά τα εντυπωσιακά (για την εποχή) γραφικά και το όλο "κινηματογραφικό" στυλ, μου φάνηκε αρκετά μέτρια εμπειρία. Ειδικά στο φινάλε, που καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, οι σεναριακές τρύπες χάσκουν σαν τη σούφρα της ποδοσφαιρικής Ρεάλ. Ο Cage το πήγαινε για Se7en αλλά του βγήκε επιπέδου Taking Lives και αν.

Παίζεται ακόμα και σήμερα; Το έχω στο wishlist αλλά έχω ακούσει αντικρουόμενες απόψεις.

Edit: το αγόρασα τελικά γιατί είναι πολύ χαμηλή η τιμή αλλά θα ήθελα ούτως ή άλλως μια άποψη για την ερώτηση.
Το έπαιξα κάπου γύρω στο 2019 και είχα τη τύχη να έχω στο ps3 psmove και ps navigator controllers. Λες και έπαιζα σε Nintendo Wii φάση. Μάλιστα το έπαιξα συνεργατικά με την μητέρα μου. Πολύ ωραία εμπειρία αν και τα κάναμε μούσκεμα και βγάλαμε κακό φινάλε. Θέλω να το ξαναπαιξω το παιχνίδι μόνος μου και τώρα που ήταν τόσο χώμα η τιμή θα το ξαναπαίξω. Το αγαπημένο μου παιχνίδι της Crystal πάντως είναι το Beyond Two Souls. Και αυτό είναι στο 5 ευρώ τώρα. Kαι τα δύο παιχνίδια πάντως πραγματικά αξίζε να πάρω τη κονσόλα τότε μεταξύ άλλων . Αδιανόητο ότι πωλείται μόνο 2€

Last edited:
ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΣΟΥΠΕΡΣΠΕΣΙΑΛ ΟΦΕΡ!!! ΟΥΜΠΙ ΠΛΑΣ ΜΟΝΟ €107,99 ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΑΚΤΑΡΙΣΤΟ €179,99!!!!! ΤΡΕΞΤΕ ΛΕΕΜΕΕΕΕΕ....

Τον απάλευτο έχουν εκεί στην γκοτομάνα! Για Mirage, Shadows, Outlaws και Avatar θα τους έδινα κι από ένα 5ευρο για κάνα, δυο μήνες!

Αρκετοί μάλλον έχουν 1-2 αλλά για κάποιον που δεν έχει κανένα (από τα μεγάλα τουλάχιστον) είναι αξιοπρεπές.

Humble Heroines 2025

To γάμησαν και ψόφισε με τα δύο όριτζιν κλειδιά, αλλά επειδή ξέχασα να ακυρώσω τον προηγούμενο μήνα και τρέχει ακόμα το πρόμο, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να το χτυπήσω για το πασίφικ ντράιβ. Αν και πέρα από αυτό δεν θα ακουμπούσα τίποτα άλλο όπως τα βλέπω. Ίσως από περιέργεια καναδυό, αλλά.. αυτό.

Tελικά μίλησε η καρδιά και πέταξα την προσφορά του τσόις στα σκουπίδια κι ας έτρεχε μέχρι τον Ιούνιο. Με πόνεσε που έκανα πέρα το Πασίφικ Ντράιβ, αλλά μου έτρωγε τα σωθικά να τους πω να πάρουν τις μπάλες μου για τα δύο όριτζιν κλειδιά που δώσανε.

Tελικά μίλησε η καρδιά και πέταξα την προσφορά του τσόις στα σκουπίδια κι ας έτρεχε μέχρι τον Ιούνιο. Με πόνεσε που έκανα πέρα το Πασίφικ Ντράιβ, αλλά μου έτρωγε τα σωθικά να τους πω να πάρουν τις μπάλες μου για τα δύο όριτζιν κλειδιά που δώσανε.

Μπορείς να τσιμπήσεις την τελούξ ετίσιο του Πασίφικ Ντράιβ στα 7,70 από το Ίνσταντ. Αυτό λέω να κάνω κι εγώ το συντομότερο δυνατό.

ναι νιτρε, παρομοια αντιδρασις.
κατι ειχα ακουσει τοτενες κι εγω, αλλά ειχα δει χιονια σε κατι σκρηνζ και δεν μαρεζει το χιονι.
μετα το ξεχασα.
και τωρα το ανταμωσα στο λινκ του αδαν.

νταξ, δεν του βαλα λαικ για να μην καλομαθαινει, αλλά το κειμ ηδη ζεσταινει τον σκληρο μου (ναι, τρεχατε, τρεχατε στο αλλο θρεντ, μην χασετε ευκαιρια...πιεροτοι...).
στανταλοουν, και ηβρα ρηβιους οτι ειναι καλυτερο απ το 4.
που ηταν μια χαρουλα ηδη.

θενκσ, αδαν. :p

Back