1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να βάλουμε και τη σχετική εικόνα:
bafkreifbfxh56juuqb4lxnpvqf4dk3t5o4awzndant2vtd76evrsb5tp2e@jpeg

Δεν θα το έπαιρνα ούτε σε έκπτωση το συγκεκριμένο, μόνο το Banishers έχω στην wishlist και δεν αξίζει μόνο για αυτό. Αν κάποιος δεν έχει το Persona 5 ίσως αλλάζει το value.

Εγώ ήθελα την royal έκδοση γιατί έχει πολλές διάφορες και έξτρα υλικό από την ps3 έκδοση που είχα και εν τέλει δεν τελείωσα και πότε. Οπότε καλός μήνας για μήνα που ήθελα και το Banishers. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ρόλο βαράνε τα υπόλοιπα

Με Persona 5 Royal και Banishers, το νέο Choice είναι καλό deal. Τα υπόλοιπα δεν είναι ανάλογου διαμετρήματος, συνεπώς θεωρώ ότι αξίζει κυρίως για όσους δεν έχουν τα εν λόγω παιχνίδια.

Ό,τι είπατε παιδιά. Για όποιον δεν έχει Banishers και Persona και τον ενδιαφέρουν, είναι πολύ καλό deal. Σα να τα παίρνεις με 87-88% έκπτωση. Εντάξει φορτώνεσαι και ένα ποτ-πουρί από το Ίτσιο αλλά τι α κανς...

Eγώ πήρα Tέρι, Γκέητορ και Πιπς για κανένα ευρώ από τον κινγκουίνο, τα υπόλοιπα μπορούν να τα βάλουν στον μικρό τους κωλαρίνο. Περσόνα μου προκαλεί δυσκοιλιότητα η θέα τόσης τζαπανεζιάς, Μπάνισερς οκ προτιμούσα την Ντον(τ)νοντ όταν δεν είχε γκέημπλεϊ στα παιχνίδια της, οπότε δεν με συγκαίει άμεσα. Έδωσα κι ένα ολόκληρο 2ευρο για το μόνο γκέημ που άξιζε στο προηγούμενο τσόις, Γατοκουέστ 3, προβλέπεται επικό κλείσιμο της τριλογίας!

Πλούσιο Warner Bros πακέτο από το HB, το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα καλά παιχνίδια τα έχουμε ήδη όλοι(?)και ο λόγος που δεν έχουμε τσεκάρει τα υπόλοιπα είναι από τσιγκουνιά χρόνου, όχι χρήματος. Ωστόσο, αν κάποιος δεν έχει (κάποιο από) την τετραλογία Batman ή τη διλογία Middle Earth, τον περιμένει τρελό value. Προσωπικά έχω ιδιαίτερη αδυναμία και στο Mad Max - παρά τις αδειανές περιοχές και το grinding, η σάπια ατμόσφαιρα και οι αμμοθύελλες το ανεβάζουν απίστευτα.

τα μισά τα έχει δώσει ο Σουίνης :p

Πλούσιο Warner Bros πακέτο από το HB, το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα καλά παιχνίδια τα έχουμε ήδη όλοι(?)και ο λόγος που δεν έχουμε τσεκάρει τα υπόλοιπα είναι από τσιγκουνιά χρόνου, όχι χρήματος. Ωστόσο, αν κάποιος δεν έχει (κάποιο από) την τετραλογία Batman ή τη διλογία Middle Earth, τον περιμένει τρελό value. Προσωπικά έχω ιδιαίτερη αδυναμία και στο Mad Max - παρά τις αδειανές περιοχές και το grinding, η σάπια ατμόσφαιρα και οι αμμοθύελλες το ανεβάζουν απίστευτα.

Στα 7.60€ έχει τα Suicide Squad, Watchmen, Mad Max, Mortal Kombat XL, Batman Arkham City, Batman Arkham Asylum και το μόνο που έχω και μάλιστα τελειώσει, το Injustice. Νομίζω δεν μπορώ να αντισταθώ.

Κοίτα, αν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις την τριλογία/τετραλογία των Arkham, τότε πάρε όλο το πακέτο με τη μία, πιστεύω αξίζει τον κόπο. Κι έχεις και καβάτζα τα Middle Earth για όταν κάνεις LoTR marathon και θέλεις να δείρεις Orcs. Win-win.

Tα LoTR τα έχω. Τα Batman δεν ξέρω αν όντως με κρατήσουν, οπότε στην παρούσα φάση νομίζω το μικρότερο πακέτο είναι ιδανικό. Από αυτά πιο πολύ το Mad Max και το Mortal Kombat θέλω να δω εξάλλου.

Εγώ πήρα το bundle με τα Sniper Elite μια κ δεν είχα κανένα οπότε με 12€ μια χαρά.

Είχα 0,97 ευρω ξεχασμένα στο steam wallet, οπότε τσέκαρα λίγο τι παιχνίδια παίζουν στην τιμή αυτή.

Τρέχει έκπτωση μέχρι 19 Αυγουστου για την τριλογία Dungeon Siege.
0.97e/τίτλο

Τσίμπησα το DS2 μιας και μου είχε αρέσει πιο πολύ από τα άλλα της σειράς όταν τα είχα παίξει την εποχή που βγήκαν. Αξιόλογα hack & slash, action rpg.

Αναρωτιέμαι ποια είναι η γνώμη για τα bundles που τρέχουν
ευκαιρία αν κάποιος ενδιαφέρεται για High on Life.

πολύ καλά ποσοστά στο steam

Ειλικρινά ρωτάς ή είναι clickbait απόπειρα φαρμαρίσματος reactions (έκανα το καθήκον μου πάντως);

Παιχνιδάρα. Δε θα το έλεγα ακριβώς horror (έχει τις στιγμές του παρόλα αυτά), περισσότερο κλίνει προς το αγωνιώδες 3rd person action, με μια εξαιρετική ιστορία. Αν είσαι και φαν των προηγούμενων παιχνιδιών της Remedy, δηλαδή των Max Payne, το πήρες χθες.

Η δική μου απορία είναι πώς υπάρχει ακόμα κόσμος που το συγκεκριμένο ή τα Witcher (όχι και τόσο τυχαίο παράδειγμα καθώς κι αυτά είναι περίπτωση έπος που έχει φτάσει σε τιμή λιγότερο από πιτόγυρο, όσο είχε αυτό ακόμα και προ κόβιντ ένιγουει) δεν τα έχει.

Παιχνίδι με αδυναμίες στο gameplay αλλά με ωραία ατμόσφαιρα Twin Peaks.
Γιατί αδύναμο gameplay? Θυμάμαι που τους εχθρούς έπρεπε πρώτα να τους κάψεις με τον φακό ωστε να γίνουν τρωτοί.

Γιατί αδύναμο gameplay? Θυμάμαι που τους εχθρούς έπρεπε πρώτα να τους κάψεις με τον φακό ωστε να γίνουν τρωτοί.

Σωστά θυμάσαι. Ήταν λίγο κουραστικό αυτό από ένα σημείο και μετά, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι να νιώθω.

Back