3 MINUTES TO MIDNIGHT

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
1111est1111!!!!11111

Ωραίος Ζώρζ. Το αγόρασα 'γουρούνι στο σακί' βάσει εικαστικού και συσσωρευμένου χάιπ, δίχως να έχω ασχοληθεί αρκετά. Επισημαίνεις αρκετά βαριά κουσούρια για adventure αλλά θέλω να καταφέρω να το δω έστω και λίγο, προκειμένου να ξέρω αν θα πάω για ρηφάντ ή όχι. Θυμάμαι συζητάγαμε σε κάποια Ολύμπια Σουβλάκια Ρέητζκουιτ (ΤΜ) το πόσο διχαστικός χαρακτήρας ήταν ο Ρούφους. Κάποιοι τον λάτρευαν και κάποιοι τον θεωρούσαν εντελώς απάλευτο. Αντίστοιχη φάση και με το θλιμμένο αυτιάγκουρα Θάντγουικ του Whispered World.

Είμαι περίεργος να δω τί κλικ (ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ) θα μου κάνει.

...κυριλλέ, κανένας φόβος. Η Betty είναι η Cheryl του Archer, παιγμένη από χαμένη ξαδέρφη της Judy Greer.

Όσοι ήδη χαμογελάσατα ψυχωτικά με την άνω περιγραφή, σίγουρα θα χαρείτε τη βόλτα μαζί της. Για ρηφάντ σίγουρα δε με κόβω, αλλά η τελική ποιότητα μένει να φανεί.

...κυριλλέ, κανένας φόβος. Η Betty είναι η Cheryl του Archer, παιγμένη από χαμένη ξαδέρφη της Judy Greer.

Όσοι ήδη χαμογελάσατα ψυχωτικά με την άνω περιγραφή, σίγουρα θα χαρείτε τη βόλτα μαζί της. Για ρηφάντ σίγουρα δε με κόβω, αλλά η τελική ποιότητα μένει να φανεί.
Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι για refund. Εξάλλου, δεν έχεις δει ακόμα τίποτα και όταν πάρεις πρέφα τι γίνεται, θα είναι ήδη πολύ αργά γι' αυτό. :p

Ελπίζω να συνεχίσεις να την συμπαθείς. :)

Ενδιαφέρον patch που, μεταξύ άλλων, περιορίζει τη φλυαρία των διαλόγων, "σημαδεύοντας" τις απαντήσεις που είναι οι πιο σημαντικές για τη συνέχιση της ιστορίας.

Δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει κάτι ανάλογο σε adventure.

Ενδιαφέρον patch που, μεταξύ άλλων, περιορίζει τη φλυαρία των διαλόγων, "σημαδεύοντας" τις απαντήσεις που είναι οι πιο σημαντικές για τη συνέχιση της ιστορίας.
Καλό! Ούτε εγώ θυμάμαι να έχει υπάρξει ποτέ κάτι τέτοιο.

Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα του patch :)

Ζώρζ, όσο προχωράω, τόσο έρχομαι στα λόγια σου, ένα φοβερό πράγμα.

Πράγματι, δεν είναι για ρηφάντ, αλλά δείχνει να πάσχει έντονα από το σύνδρομο 'Φτιάξε καρδιά μου ένα adventure', όπου ο φανμποϊσμός και η διάθεση για περίληψη easter eggs τείνουν να γίνουν η ίδια η φιλοσοφία σχεδιασμού. Στον αντίποδα, το πολύ όμορφο, 'σάπιο' An English Haunting, που απλά καταθέτει την ιστορία του τιμιότατα. Δεν προσπαθεί ν'αποδείξει τίποτε, σε κανέναν.

Ευχάριστο πολύ και το έχει ερωτευτεί η κόρη μου ('Μπαμπά, να βάλουμε Θρι Μίνετς Του Μιντνάιτ, να παίξουμε τη Μπέτι') οπότε περνάει η ώρα, αλλά δε νομίζω πως θα μνημονευτεί ως το κλασσικό που ονειρεύεται.

Πωπω, όσο προχωράω, συντάσσομαι απόλυτα με τα γραφόμενά σου Ζώρζ.

Αυτό το εξυπνακίστικο σύνδρομο του 'Εμείς φτιάξαμε ΤΟ adventure με TH γραφή και είμαστε οι ΠΟΙΟΙ ΑΣΤΕΙΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ' το κατατσακίζει. Και ναι, η Μπέτι γίνεται όλο και χειρότερη καρικατούρα σε κάθε πράξη της περιπέτειας. Αν δεν είχε το φοβερό εικαστικό τομέα του να το αβαντάρει, θεωρώ θα είχε περάσει εντελώς απαρατήρητο.

Δηλαδή η ρετροπιξελούμπα το English Haunting, με καθήλωσε από τον πρόλογο και τούτο 'δω το παίζω από υποχρέωση γιατί το αγόρασα. Κρίμα είναι.

Θα περιμένω να το δώσουν τζάμπα για να ασχοληθώ μαζί του. Έτσι και αλλιώς αν χτυπάει τόσο πολύ ο κακός χαρακτήρας της κοπελιάς αυτό θα γίνει σχετικά σύντομα

Back