LATE TO THE PARTY: SHADOW GAMBIT: THE CURSED CREW

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Έπειτα από έναν υπερώριμο ημερολογιακό χρόνο ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε το τελευταίο (κυριολεκτικά) πόνημα της Mimimi. Η ιστορία για όσους έχουν παρακολουθήσει τα βήματα του studio από την αρχή είναι γνωστή. Οι Γερμανοί έσκασαν οριακά από το πουθενά προσφέροντας την αναβίωση που χρειαζόνταν το είδος των tactical strategy με το ρομαντικό έπος του Shadow …

See full article...

Επικά off-topic σχόλιο, αλλά χίλια ευχαριστώ που σε αντίθεση με το 90% των σύγχρονων δημοσιολογούντων, λυπήθηκες τα ματάκια μου και άφησες το επικεφαλής άκλιτο.

Είναι core memory, τρίτη γυμνασίου να το συζητάω με την κοινωνιολόγο και προφανώς είχε δίκιο.

Επικά off-topic σχόλιο, αλλά χίλια ευχαριστώ που σε αντίθεση με το 90% των σύγχρονων δημοσιολογούντων, λυπήθηκες τα ματάκια μου και άφησες το επικεφαλής άκλιτο.
Εγώ θυμάμαι σε ένα πολύ παλιό άρθρο που μου είχε ξεφύγει (έγραψα επικεφαλή αντί επικεφαλής) και το είχες σχολιάσει.

Έκτοτε δεν το έχω ξανακάνει λάθος ποτέ, το πνεύμα του GreatoldOne πετάει από πάνω μου κάθε φορά που γράφω αυτή τη λέξη.

Εγώ θυμάμαι σε ένα πολύ παλιό άρθρο που μου είχε ξεφύγει (έγραψα επικεφαλή αντί επικεφαλής) και το είχες σχολιάσει.

Έκτοτε δεν το έχω ξανακάνει λάθος ποτέ, το πνεύμα του GreatoldOne πετάει από πάνω μου κάθε φορά που γράφω αυτή τη λέξη.

My work here is done!

Back