Το Red Dead Redemption σε PC είναι γεγονός

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sephir

Beyond Within
Staff member
Κατόπιν ανακοίνωσης της Rockstar Games, το πρωτότυπο Read Dead Redemption θα κυκλοφορήσει επιτέλους επίσημα στα PC μας, στις 29 Οκτωβρίου 2024, δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την αρχική του εμφάνιση στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς. Το remaster του παιχνιδιού ανέλαβε η ομάδα ανάπτυξης Double Even, η οποία υπόσχεται όλα τα “καλούδια” των σύγχρονων παιχνιδιών. Ήτοι, αναλύσεις …

See full article...

Θα γίνω λίγο ψυχή του πάρτι, αλλά δεν θα έπρεπε να λέμε της προ-προηγούμενης γενιάς, εφόσον ήταν παιχνίδι του PS3; Θα μου πεις η τρέχουσα γενιά κονσολών έχει τόσα πολλά cross-platform, remasters και remakes που ουσιαστικά δεν "μετράει" αλλά κουβέντα να γίνεται.

Τι πούλησε το remaster στις κονσόλες;

τσιμπημένα δεν είναι τα requirements για παιχνίδι xbox 360?

Θα γίνω λίγο ψυχή του πάρτι, αλλά δεν θα έπρεπε να λέμε της προ-προηγούμενης γενιάς, εφόσον ήταν παιχνίδι του PS3; Θα μου πεις η τρέχουσα γενιά κονσολών έχει τόσα πολλά cross-platform, remasters και remakes που ουσιαστικά δεν "μετράει" αλλά κουβέντα να γίνεται.
ΨΥΧΗ.jpg

Fixed.

Τελεια. Θα ειναι παιχνιδαρα και αυτο!

Προσωπικά περίμενα μετά από τόσα χρόνια ένα πλήρες remaster, με τη μηχανή γραφικών του RDR2. Αλλά εν προκειμένω πήραν αυτούσιο το game του PS3 με τα γραφικά του 2010 και το έφεραν στο PC με 4Κ ανάλυση, όπως έκαναν πέρυσι πρόπερσι πότε ήταν με τα remaster των GTA3/Vice City/San Andreas.

Δε μας χαλάει προφανώς ως προς τη βίωση της ιστορίας, αλλά λίγο ΕΧ.

Είναι όντως λίγο 'χαμένη ευκαιρία' αλλά έχουν βγάλει τόσα πεντοχίλιαρα από τα ΡουΝτουΡού που προφανώς έκριναν ότι από το να επενδύσουν σε ένα remake στη μηχανή του δεύτερου, καλύτερα να μαζέψουν χαρτζιλίκι πλασάροντας το κλασσικό και να συνεχίσουν την ανάπτυξη του ΡουνΤουΡού Τρία.

Το είχα τελειώσει emulated στο PSNow, τώρα επιτέλους θα φορτώσω τσίβος και θα χαρώ προβλεπόμενα και το Undead Nightmare που δεν είχα δει τότε.

Προσωπικά περίμενα μετά από τόσα χρόνια ένα πλήρες remaster, με τη μηχανή γραφικών του RDR2. Αλλά εν προκειμένω πήραν αυτούσιο το game του PS3 με τα γραφικά του 2010 και το έφεραν στο PC με 4Κ ανάλυση, όπως έκαναν πέρυσι πρόπερσι πότε ήταν με τα remaster των GTA3/Vice City/San Andreas.

Δε μας χαλάει προφανώς ως προς τη βίωση της ιστορίας, αλλά λίγο ΕΧ.
Έχεις δίκιο αλλά και πάλι όμως είμαι τόσο χαρούμενος! Παρόλο που είχα δανειστεί τότε Playstation για να το παίξω. Δεν θα με χαλάσει να ξανα-χαθώ στον κόσμο του.

Τη παιχνιδάρα την είχα στο Χ360 και όταν το έδωσα πακέτο για να πάρω το Χ1 έδωσα και τα σιντογκειμς μαζί. Επειδή το σκυλομετάνιωσα το ξαναγόρασα το κασετάκι στον Σουίτσαρο οπότε είμαι κομπλέ, αλλά όπως και να 'χει τέλεια νέα η κυκλοφορία του έπους για το πισι.

Τη παιχνιδάρα την είχα στο Χ360 και όταν το έδωσα πακέτο για να πάρω το Χ1 έδωσα και τα σιντογκειμς μαζί. Επειδή το σκυλομετάνιωσα το ξαναγόρασα το κασετάκι στον Σουίτσαρο οπότε είμαι κομπλέ, αλλά όπως και να 'χει τέλεια νέα η κυκλοφορία του έπους για το πισι.
Ήμουν σχεδόν έτοιμος να το πάρω στο switch. Απλά πάντα έκανα πίσω όχι επειδή είχα πίστη ότι θα βγει σε PC (14 χρόνια πέρασαν τι πίστη να έχει κάποιος). Απλά είχα πολυ πράμα από πίσω που άντεξα να μη κάνω την κίνηση. Τλκ μου βγήκε για καλό θα παίξω την PC έκδοση.

lol 50 γιούργια λέει για παιχνίδι 15ετίας με ελάχιστες βελτιώσεις.

rockstar εισαι. και που δεν το εβαλε 70 πρεπει να κανουμε τον σταυρο μας. ε ρε φραγκοφιωναδες.

Κυκλοφόρησε!

Στα 50 έουρος βέβαια. Αλλά και πάλι δάκρυα χαράς κυλάνε.

Whishlisted μέχρι να καθαρίσω το backlog μου να φύγουν κάποια έξοδα για να το αγοράσω.

Ε και? Ναι κυκλοφορησε στο pc 14 χρονια μετα με χαλια γραφικα που ειναι λιγο καλυτερα απο του 360 ανεξαρτητως τι καρτα γραφικων εχεις ! Να πατωσει για να μαθει η Rockstar !

επειδη η ροκσταρ γαμιεται εγω το παιζω μαυρος κουρσαρος. εχω υψωσει την πειρατικη σημαια μετα απο χρονια και παιζω απο σημερα.

Back