What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Α ρε τι τυχεροι ειμαστε! τελικα σε τι χωρα ζουμε!

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> Ο Gaius στο κλασσικό αυτάρεσκο στυλ του μπήκε να μας πει πως "τα λεγε εδώ και καιρό", αφού πρώτα μοίρασε τα likes στους "ιδεολογικούς του συντρόφους". Μην του θίξεις όμως το ΚΚΕ. Θα κάνει μόκο με τρόπο εκεί και δεν θα δώσει πολλή συνέχεια στο θέμα :
e-parembasis.blogspot.gr/2012/01/99.html </blockquote>

ναι και?

λαστ ταιμ ι τσεκετ,σε καπιταλισμο ζουσαμε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

παρε και ενα thank you απο μενα γιατι τα χεις τοσο πολυ αναγκη.



<blockquote> Συμφωνώ απόλυτα. </blockquote>

συμπραξη κομματος ΑσχετοΑδιαφορων με ΕθνικοΒλαχοΑμορφωτων.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Όντας ο μέσος αναλώσιμος πίθηκος που δραπέτευσε από τη ζούγκλα της Αφρικής και ήρθε στην πόλη, δύσκολα θα μπορούσες να ανήκεις στην εξαίρεση.
Στην εξαίρεση που λέει "όταν κατηγορείς κάποιον για κάτι να έχεις και αποδείξεις".
4 μέρες πριν που σε πίεσα δύο φορές να πεις σε όλους εδώ, πότε είπα/έγραψα τις παπαριές που γραψες για μένα, είπες ότι ήθελες λίγο ακόμα χρόνο.

Τελικά αρχίδια. Άλλος ένας πίθηκος της σειράς είσαι. Καταλαβαίνεις ότι θες να καταλάβεις. Ίσως βέβαια να μην είσαι και ικανός να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
Π.χ. Οι λαθρομετανάστες έχουν ένα μικρό (πολύ μικρό) - συγκριτικά με αυτό των Ελλήνων -, μερίδιο για την κρίση, εσύ καταλαβαίνεις ότι κατηγορώ τους Λαθρομετανάστες για την κρίση (ότι δηλαδή λέω πως "φέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης"), και πως είμαι της άποψης πως αν φύγουν από δω θα βγούμε από την κρίση.

Συνέχισε να πιθηκίζεις σε φόρουμς, να μην καταλάβαινεις πότε κάποιος τρολάρει ή πότε κάποιος μιλάει σοβαρά, και να βγάζεις ότι συμπέρασμα σου καυλώσει για να γίνεις λίγο πιο διαννοούμενος.

Πάντως ακόμα περιμένω το link με τα γραφόμενα μου. Όχι τίποτα άλλο. Να μου το τρίψεις στα μούτρα.
2 τινά θα συμβαίνουν : Είτε θα διάβασες κάποιο Χρυσαυγιτικό μου ποστ (οπότε πραγματικά λυπάμαι τους γύρω σου - πρέπει να τους σπας τα @@ με την μειωμένη αντιληπτική σου ικανότητα), είτε έγινε αυτό που σου εξήγησα ενδελεχώς στις προηγούμενες προτάσεις.

Με σένα δεν ξανακάνω κουβέντα. Αποδείχθηκες πέρα για πέρα ανίκανος. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
εις το επανιδειν ΕθνικοΑμορφωτο συστημικο σκουληκι.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737


Epitaph wrote:
Συνέχισε να πιθηκίζεις σε φόρουμς, να μην καταλάβαινεις πότε κάποιος τρολάρει ή πότε κάποιος μιλάει σοβαρά, και να βγάζεις ότι συμπέρασμα σου καυλώσει για να γίνεις λίγο πιο διαννοούμενος.
</blockquote>

Ομολογουμένως τρόλλαρες καλά πάντως, μέχρι να διαβάσω αυτές τις γραμμές δεν μπορούσα να πω με σιγουριά ότι τα έγραψες στην πλάκα.

 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ομολογουμένως θέλει 6η αίσθηση αυτό το φόρουμ αρκετές φορές για να καταλάβεις αν κάποιος μιλάει σοβαρά ή τρολάρει, για αυτό έχει πλάκα μάλλον <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Πάντα στα οφτοπικ, στα games γινόμαστε όλοι διδάκτορες σε επιστημονικό συνέδριο, gaming is serious! (όχι , πραγματικά είναι , αλλιώς δεν θα ήμουνα εδώ <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> )
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
http://www.youtube.com/watch?v=WChcIrQz8-E
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459
[video width=425 height=344 type=youtube]1Izv-8xsa_g[/video]


Αρε τι τυχεροι ειμαστε! τελικα σε τι χωρα ζουμε!

ελα ντε! πειτε μου οτι ειναι fake.... σας παρακαλω, θελω να ξερω....


edit
το μελετησα λιγο και ειναι καραfake.
 
Top Bottom