Αέρινη βάση οθόνης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Για να ολοκληρωθεί το άντρο του gamer μου μένει να εκπληρώσω την εξής επιθυμία. Να βάλω βάση στο γραφείο η οποία θα σηκώνει την οθόνη πάνω κάτω και δεξιά αριστερά. Έχω βρει μερικές αλλά δεν ξέρω πώς να ελέγχξω αν κουμπώνουν. Οπότε το σκεπτικό είναι να φτιάξω μια παρόμοια κατασκευή.

Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια πράματα; Η οθόνη μου είναι η Phillips 227E<sup>L</sup>

Να κάτι τέτοια είδα και ζήλεψα
http://www.uglycable.com.au/media/catalog/product/cache/6/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adjustable_single_arm_bracket_for_lcd_screen_pc_monitor_with_desk_grommet_base_imc010-1.jpg" class="bbcode_url">1

δεν έχω να προτείνω κάτι, αλλά ήθελα να γράψω την ενόχληση μου απέναντι στους κατασκευαστές που δεν βάζουν βάσεις που να έχουν τέτοια εργονομία.
Η περισσότερες οθόνες μας ζητάνε να σπάσουμε τον σβέρκο μας παρά να ρυθμίζονται σε ύψος.

Για το αν κουμπώνουν κοιτάς το πρότυπο Vesa (αν το υποστηρίζει η οθόνη σου). Λογικά αυτοί οι βραχίονες το πρότυπο Vesa χρησιμοποιούν.

Οπότε τον παίρνω παραμάσχαλα αφού πίσω δεν έχω τρύπες. Αυτοσχεδιασμός λοιπόν.!

Ξεφεύγει από το θέμα της βάσης, αλλά οι αρθρώσεις που μπαίνουν στις γωνίες έχουν κάποιου είδους μηχανισμό για να στέκονται; Θεωρητικά αν πέσει το βάρος της οθόνης θα γείρει προς τα κάτω.
Αυτό μου λείπει και να δω το τελικό κόστος για τα λαμάκια κτλπ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος μπορώ να του στείλω τα σχεδια είτε για να το φτιάξει κι αυτός είτε για να το εξελίξουμε.

Back