ABSOLUM

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχω καεί με το 1ο Hades αυτό το διάστημα και το ψήνω να τσιμπήσω και το 2ο

Ορθώς πράττεις Τόνι, τολμώ μάλιστα να πω ότι το H2 έχει βελτιωθεί κι εμπλουτιστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να τα παίξει κανείς ανάποδα. Όσο κι αν λατρεύω το vibe και τους χαρακτήρες του πρώτου Hades (ίσως περισσότερο κι απ'του 2), το gameplay και το περιεχόμενο του sequel είναι δύο επίπεδα πάνω.

Last edited:
Χμμμμ, εγώ θα έλεγα όχι back το back μιας και το gameplay loop και το progress δεν αλλάζουν σε ριζικό βαθμό.

Παίξε κάτι άλλο ενδιάμεσα καλύτερα.

Η αλήθεια είναι πως έπαιξα το Absolum, αλλά κατάλαβα πως δεν είμαι φαν των μπητ-εμ-απ και έφαγε refund...
🥲

Tόνεχ είσαι νέος, γι'αυτό. Έχεις ζωή μέσα σου ακόμη. Τα χόμπι τούτα είναι για μας τσου γερόντου (sic).

Απιστευτο παιχνιδακι, το αφηνω καραχορτατος καπου στις 25 ωρες παιχνιδιου, εχοντας τερματισει με τους 3/4 χαρακτηρες (δεν νιωθω το gameplay της cider και παντα εφτανα χωρις ανασταση στον absolum, οποτε το αφησα) και 3/4 sidequests τους (δε βρηκα το 6 μωρο του βατραχου μεχρι να το αφησω γμενο rng).

Η αληθεια ειναι πως μεχρι την 2η-3η ωρα δεινοπαθησα, οι μηχανισμοι ειναι τραγικα ελλειπεις μεχρι να αρχισεις να λαμβανεις τα powerup upgrades και να ξεκλειδωνεις πραματακια, οποτε θελει πεισμα και υπομονη. Οταν ομως φτασεις στο tipping point και σου κανουν κλικ τα upgrades/trinkets κλπ το παιχνιδι γινεται πρεζα, αριστουργηματικο!

Η Cider και ο Μπακακούκος (Brome) είναι οι πιο 'τεχνικοί' και δύσκολοι χαρακτήρες. Με την Cider τζαγκλάρεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με τα κατάλληλα upgrades και το Μπακακούκο δεν τον αγγίζει κανείς, ποτέ και τίποτε, λιώνει τα πάντα από μισή οθόνη μακριά. That being said, αγαπημένος παραμένει ο Κρετίνος-Τανκ Κάρλ, που ταιριάζει στο ρομαντικό 'Πρώτα βαράμε και μετά ρωτάμε' ψυχισμό μου όταν παίζω τέτοια παιχνίδια.

Το RNG σε ορισμένα side-quests είναι απερίγραπτα σπαστικό, καθώς δε σε προειδοποιεί το παιχνίδι ποτέ ότι 'Κοίταξε, εδώ πρέπει να γκραϊντάρεις 30 ράνς και ΚΑΠΟΤΕ θα τριγκάρει, μην αγχώνεσαι' και μένεις να νομίζεις πως κάτι σου ξέφυγε. Θα 'ταν όμορφη QoL προσθήκη αν βάλουν κάποια σχετική προειδοποίηση στο επόμενο update τους.

Καρλ ftw, με κερασάκι στη τούρτα το ΥΠΕΡΟΧΟ X finisher upgrade του που δένει υπέροχα με χίλιους μύριους διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ο Μπρομ δε με δυσκόλεψε καθόλου, όλο το gameplay του μου έβγαινε φυσικά. Εν αντιθέσει με τη Cider που συνεχώς έπρεπε να έχω το νου μου να ψάχνω να βρω το επόμενο combo, είτε στον αέρα, είτε με τις παγίδες της... Στη καλύτερη περίπτωση απλά επιβίωνε, έχοντας χάσει όμως κρίσιμες καρδιές μετά τον Αστέριο

Δεν το παρατάμε το παιχνιδάκι αν δεν βγει άμπσωλουμ με κοτούλα κομπάνιον, ιτ ιζ νόουν.

Δεν το παρατάμε το παιχνιδάκι αν δεν βγει άμπσωλουμ με κοτούλα κομπάνιον, ιτ ιζ νόουν.
Το achievement με τους 4 companions το πήρα με την κότα μαζί μου.

Αξία ανεκτίμητη.

Η κότα είναι το goat του παιχνδιού ρε. Εγώ την ονόμασα και γρυπάρη, έτσι για μάξιμουμ ιμμέρσιο, και περάσαμε τέλεια.

H κότα είναι η καλυτερότιστη, ισόβια Arcanas/full mana στο run :D

H κότα είναι η καλυτερότιστη, ισόβια Arcanas/full mana στο run :D

Εννοείται, και πέρα από αυτό, πόσο decoy/aggro είναι η θεάρα

Ερωτηση για τη κοτα (που δεν τη βρηκα)... στο AOE του absolum που σου καθαριζει ολα τα companions επιβιωνει;

Ερωτηση για τη κοτα (που δεν τη βρηκα)... στο AOE του absolum που σου καθαριζει ολα τα companions επιβιωνει;

Μπα :trollface:

Σατανάδες, με κάψατε.... Τι Golden Axe vibes είναι αυτά! Αυτό συν Hades II θα με βγάλουν ανετα μια 3ετία ή μέχρι να πεθάνει η RX570, ό,τι έρθει πρώτο :p

Ειδική μνεία στο ότι δεν χρειάζεται ποντίκι οπότε κάνεις λιγότερο θόρυβο μέσα στη μαύρη νύχτα. Σε αντίθεση με το Hades όπου το κλίκι κλίκ έσπαγε μπάλες (στους υπόλοιπους).

Mισό μύριο παππούδια ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ.

Λίγα τα ψωμιά σου Ντέθ Άντερ.

Back