What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

AGE OF EMPIRES II: DEFINITIVE EDITION

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είκοσι χρόνια πριν, η Microsoft κυκλοφορεί τον διάδοχο του Age of Empires, Age of Kings. H Ensemble Studios, έχοντας δημιουργήσει έναν ήδη πολύ δυνατό τίτλο, έπρεπε να ξεπεράσει τον εαυτό της, και το κατάφερε με μαγικό τρόπο μάλιστα. Μας παρέδωσε ένα παιχνίδι που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί. Σίγουρα πολλά πλησίασαν το πάντρεμα της διασκέδασης με την ιστορία και τη διοίκηση ενός πολιτισμού με σκοπό την ολοκληρωτική κατάκτηση ενός χάρτη, αλλά τη μαγεία του δεύτερου μέρους της σειράς αυτής, δεν την έφτασε ποτέ κανείς! Ούτε καν το AoE III, το οποίο χτίστηκε σε μία πολλή καλή βάση. Από την άλλη, πρόκειται για υποκειμενικά όμορφες αναμνήσεις ενός οκτάχρονου, πρώτη επαφή του οποίου με τα strategy ήταν η εισαγωγική campaign του William Wallace. Και όλα αυτά ταυτόχρονα με τις συνεχόμενες προβολές από βιντεοκασέτα του Braveheart...

Continue reading...


 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
(Λόγω κάποιου bug της πλατφόρμας με έχει ορίσει εμένα ως συγγραφέα του review στο forum, ο συγγραφέας παραμένει ο Chronomancy φυσικά)

Χτες μετά από χρόνια έπαιξα το πρώτο RTS multiplayer game και έτυχε να είναι στο πολυαγαπημένο AoE2: DE. Παίξαμε μαζί με τον @Chronomancy και άλλους δύο φίλους/γνωστούς. Ήμασταν λίγο σίγουροι στην αρχή και φυσικά πληρώσαμε για την ύβρι μας με ήττα πολύ νωρίς (παίξαμε εναντίον τους + moderate AI). Να σημειώσω ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Πήρα τους Τατάρους και η αρχιτεκτονική τους είναι να χαζεύεις για ώρες.

Εν πάσει περιπτώσει, αφού μαζέψαμε τον εγωισμό μας από το πάτωμα ανασυγκροτηθήκαμε και πήγαμε άλλο ένα παιχνίδι (2v2 αυτήν την φορά). Αναπροσαρμόσαμε την τακτική μας και μόλις είδαμε ότι ο αντίπαλος πήγε για fast Castle Age, ξεκινήσαμε το διαρκές pressing. Αποφασίσαμε με τον Chrono να τους δείξουμε πώς γίνεται THE RQ WAY.

Bear_rush.jpg

Έπειτα από δύο ώρες και τρελό μπρος-πίσω, επιθέσεων-αντεπιθέσεων ο χάρτης έκλεισε με ένα τεράστιο χαμόγελο από όλους τους συμμετέχοντες.

Καραντινιασμένοι ψηθείτε!

Υ.Γ.: Εδώ να σημειώσω πόσο για τις κλωτσιές είναι το Xbox Live. Για αδιευκρίνιστο λόγο δεν άφηνε τον έναν από τους 4 να συνδεθεί στο lobby. Φυσικά όταν (αγόρασε, εγκατέστηκε και) έτρεξε το παιχνίδι από το Steam όλα λειτούργησαν ρολόι.
 
Top Bottom