What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

AGE OF EMPIRES IV

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Η σειρά Age of Empires θαρρώ πως δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Ακόμη και οι νεότεροι, λίγο ή πολύ, κάπου θα έχουν τύχει σε κουβέντα, ειδικά για το δεύτερο μέρος της σειράς, το οποίο μάλιστα τα τελευταία χρόνια διανύει δεύτερη νιότη. Κι αυτή ακριβώς η περίσταση ήταν που πιθανότατα οδήγησε την Microsoft στο να αναστήσει την σειρά, πρώτα με τις Definitive Editions κι έπειτα με την ανακοίνωση και την κυκλοφορία του Age of Empires IV. Μένει να δούμε κατά πόσο αυτή η ανάσταση έγινε για την πραγματική επανεκκίνηση της σειράς ή αφορά απλώς την επίκληση στο συναίσθημα και μέσω της νοσταλγίας το ξεζούμισμα των απανταχού πιστών της.



Η πρώτη είδηση που είχαμε για τον τίτλο ήταν ότι θα αναπτυσσόταν διά χειρός Relic. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου πέρασαν από τον νου οι μνήμες του Dawn of War III, το οποίο δεν θεωρείτο...

Continue reading...
 
Last edited:

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
1) Αυτό που ωφελείται η ποσότητα έναντι της ποιότητας, ισχύει και στο single player;
2) Δεν υπάρχουν μονάδες "titans" (δηλαδή ογκώδεις, ανθεκτικοί και πολλή ζημιά σε κατώτερους), ή υπάρχουν αλλά μέχρι να γίνουν researched έχει τελειώσει και η πίστα;
3) Τα researches μεταφέρονται σε επόμενες πίστες;
4) Και σε συνδυασμό όλων των ανωτέρω ερωτήσεων: είναι δηλαδή δυνατό κάποια στιγμή να κάνουμε research μονάδες "titan" και να τους έχουμε μέχρι να τελειώσει το campaign;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Λογικά έχεις μπερδευτεί με την σειρά Age of Mythology

1) Ισχύει γενικά στο παιχνίδι. Για να καταλάβεις προ ολίγου έπεσα με ένα μπουλούκι από τοξότες σε ένα αντίστοιχο ιπποτών και αν και με πολύ βαριές απώλειες τους κέρδισα.
2) Κάποιες μονάδες όντως απαιτούν περισσότερο χρόνο από ότι άλλες για να τις βγάλεις στο πεδίο. Αλλά αυτός ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να πεις ότι θα βγεις εκτός προγράμματος/πίστας. Εκτός και θες να φτιάξεις μία αρμάδα από βομβαρδιστικά πλοία και μέχρι να τελειώσεις εσύ την εκπαίδευσή τους σε έχουν πάρει φαλάγγι.
3) Αν μιλάμε για το skirmish, όχι. Στο campaign αυτό που θα συνατήσεις είναι σε ορισμένες αποστολές να ξεκινάς από μετέπειτα εποχή, κάτι που συνάδει και με την αντίστοιχη εποχή στην οποία διαδραματίζεται ένα ιστορικό γεγονός. Πχ δεν θα σε ξεκινήσει στο 13ο αιώνα από την πρώτη εποχή αλλά σε πάει απευθείας στην Imperial (τελική), με ότι αυτό συνεπάγεται για τις τεχνολογικές προόδους.
4) Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, όχι. Ακόμη και οι ήρωες μας, ακριβώς επειδή είναι ιστορικά πρόσωπα δεν θα τους έχουμε σε ολόκληρο το campaign. Είτε επειδή δεν έλαβαν μέρος σε κάποια μάχη, είτε επειδή δεν έζησαν για να δουν το τέλος ενός πολέμου.

Ελπίζω να σε κάλυψα
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Ευχαριστώ! Είμαι από αυτούς που σε παιχνίδια στρατηγικής μένουν πίσω και μαζεύουν resources, μέχρι να βγουν "οι μεγάλοι" για μια βόλτα στην πίστα!!! :LOL:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
zerg rush στο AoE? ο τεμπόρα ο μόρες!
Άστα να πάνε...
Ειδικά στο campaign όταν θέλω να ξεμπερδευω απλώς σπαμμαρω μερικούς δορυφόρους και σαρωνω τον χάρτη.

Ευτυχώς που με τα πατσάκια δείχνουν να το στρώνουν σιγά σιγά
 
Top Bottom