Αυτό που λέτε περί τιμών ίσως ισχύσει, αλλά ο G4560 μάλλον απίθανο να πάει παρακάτω από 60. Ακόμα και να κατέβουν οι υπόλοιποι i3, δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, θα είναι λίγο πιο πάνω clockαρισμένοι μονάχα, δεν νομίζω πως θα αξίζει η αγορά ενός ακριβότερου επεξεργαστή με λίγο μεγαλύτερα clocks μονάχα σε ένα ήδη αρκετά περιοριστικό budget.<br><br>Τώρα αν βγάλει η AMD τετραπύρηνους σε πολύ χαμηλές τιμές, θα είναι καλή περίπτωση σίγουρα, το πρόβλημα είναι πότε θα βγουν (οι R5 θα βγουν σε 12 μέρες, οι R3 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη), πότε θα έρθουν εδώ (σιγουράκι ~2 βδομάδες+ για να έρθουν σε απόθεμα Ελλάδα) και σε τι τιμές (εδώ το λέω κυρίως για μητρικές που αυτή τη στιγμή είναι πανάκριβες και μάλλον θα κάνουν λίγο διάστημα να πέσουν).<br>Επειδή ο άνθρωπος σκεφτόταν να αγοράσει το σύστημα άμεσα, σε 1-2 βδομάδες δηλαδή, δεν ξέρω αν έχει νόημα να του πούμε να περιμένει, εκτός και αν τελικά μας πει ότι δεν έχει θέμα με μία χαμηλότερων δυνατοτήτων κάρτα και μπορέσουμε να χωρέσουμε έναν πιο δυνατό επεξεργαστή για ένα συνολικά πιο balanced σύστημα.<br><br>Για του λόγου το αληθές, ο i3 7100 κοστίζει τα διπλάσια χρήματα για 400MHz παραπάνω. Ενδιάμεσα στα 60 και στα 120 Ευρώ υπάρχουν άλλοι 2 επεξεργαστές Pentium (με 4threads) που δύσκολα πιστεύω στριμώχνονται ώστε να πάει ο 7100 στα 80 ή 90 Ευρώ ας πούμε, ό,τι και αν βγάλει η AMD.<br><br>Ας δούμε όμως τι ακριβώς θα μας πει και ο Sandwraith για τα παιχνίδια που παίζει ο φίλος του και φυσικά αν το χρειάζεται για άλλες χρήσεις όπως Photoshop.