blender5d
Umber Hulk
Χαίρετε αγαπητοί συμφορουμίτες.<br>Σκέφτομαι να μου κάνω δώρο ένα ereader αλλά έχω χα(ω)θεί στις επιλογές.<br>Έχει κανείς να κάνει κάποια πρόταση?<br>Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ereader, συμβουλές από κατόχους/χρήστες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.<br><br>Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος περιορισμός χρημάτων αλλά σαφώς θα συνεκτιμηθεί η σχέση δυνατοτήτων/τιμής.
</span><br><br><span class="bbcode_spoiler">Με τρεις γενιές βιβλιοφάγων να μαζεύουν βιβλία στο ίδιο σπίτι, πλέον δεν χωράει ούτε φυλλάδιο τηλεμάρκετινγκ, εκτός κι αν μερακλώσουμε και χτίσουμε κάναν όροφο ακόμα να τον κάνουμε βιβλιοθήκη τώρα που ήρθε η ανάπτυξη.<br><br>Είναι και το κόστος. Φέτος αγόρασα 27 e-books με κάτω από 100 ευρώ συνολικά, και είμαι και πολύ περήφανος γιατί τα διάβασα όλα και δεν πήγαν σε backlog. Με τα ίδια λεφτά δεν αγόραζα ούτε 8 από αυτά σε paperback. Δεν αναφέρω καν κάτι humble book bundles που με 10 ευρώ παίρνεις 20 βιβλία, ακόμα και 2-3 να σε ενδιαφέρουν μόνο πάλι αξίζει.<br><br>Αυτά χωρίς να έχω καν ebook reader, Kindle και Calibre σε PC και smartphone και μια χαρά τη βγάζω. Μια φίλη όμως έχει το Kindle Paperwhite και είναι πραγματικά εντυπωσιακό, προτείνω ανεπιφύλακτα για να είμαι και λίγο on-topic.<br><br>Τίποτα δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το χάρτινο βιβλίο στην καρδιά μου, αλλά το e-book είναι απόλυτα τίμιος συμβιβασμός τόσο οικονομικά, όσο και για όσους έχουν βάλει βιβλιοθήκες μέχρι και στην κουζίνα και πάλι δεν περισσεύει χώρος. <br></span>