Αγορά κινητού τηλεφώνου. Από εξωτερικό; Και μερικές ακόμα απορίες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dervast

Hobgoblin Captain
Καλησπέρα,
κατοκώ τα τελευταία χρόνια Γερμανία και έχω χάσει κάθε επαφή με την τεχνολογία :starwars: και χρειάζομαι ενα γενικότερο ρεκτιφιέ...
-ποσο σημαντικο ειναι να εχεις το τελευταιο android λειτουργικό; Τι γίνεται εαν το κινητό σου έχει παλιότερη έκδοση; Αναβαθμίζεται εύκολα;

-υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσεις ενα κινητό απο ελλάδα; Τα παλια χρόνια θα το έπαιρνα για τα ελληνικα και τους ελληνικους χαρακτήρες στο πληκτρολογιο

-με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η αυτονομία να βγάζει μια πληρη μερα με ελαχιστη χρήση ανετότατα. Ειναι η ζωη μου ετσι που το τελευταιο θελω να σκεφτομαι ειναι να φορτιζω το κινητο....

-το κινητό μου θα ήθελα να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ dual sim για να εχω και την ελληνική μου καρτα ενεργοποιημένη.

-κόστος κανα εκατοστάρικο,,, θα έφτανε ίσως και στα 150, 160 αρκει να επαιρνα κατι πολυ πολυ καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Αλέξανδρος

Με 160 ευρώ, έχουμε μέλος που μπορεί να σου στείλει 3 + 1 δώρο κοντέινερ Samsunk.

Για αρχή κοίτα το SAMSUNG GALAXY S DUOS και το S DUOS II. To πρώτο που έχει ο αδερφός μου βγάζει μια μέρα άνετα με φυσιολογική χρήση. Πολύ καλό κινητό ιδίως τώρα που έπεσε και η τιμή του.
Νομίζω οτι στο android μπορείς να κατεβάσεις γλώσσα και να την εγκαταστήσεις. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το πάρεις απο Ελλάδα. Ρωτα και στα εκεί καταστήματα για να βεβαιωθείς.
Πλέον είναι σπάνιες οι ενημερώσεις του android στα κινητά, ακόμη και στα πανάκριβα μοντέλα. Αν δεν βάζεις μέσα οτι σαβούρα βρεις μπροστά σου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Αυτά απο μένα, δεν γνωρίζω περισσότερα. Ελπίζω να βοήθησα.

βρήκαι και αυτό

http://www.amazon.de/Acer-Smartphone-Touchscreen-Prozessor-Megapixel-wei%C3%9F/dp/B00CFK13XQ/ref=cm_cr_pr_product_top

dervast wrote:
βρήκαι και αυτό

http://www.amazon.de/Acer-Smartphone-Touchscreen-Prozessor-Megapixel-wei%C3%9F/dp/B00CFK13XQ/ref=cm_cr_pr_product_top</blockquote>
καλο! εχει και 1gb ram! it will do the job JUST fine.

Back