Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να αγοράσω ένα laptop γιατί η εργασία μου βρίσκεται μακριά από τη "βάση" μου και παράλληλα γιατί το παλιό μου laptop (ένα dell inspiron) μετά από μια 5ετία συνεχούς χρήσης αρχίζει να χάνει λάδια. Προορίζεται κυρίως για απλές καθημερινές εργασίες, αλλά που και που παίζω και λίγα video games, οπότε θα ήθελα να αποφύγω laptop με ενσωματωμένες ή πολύ αδύναμες κάρτες γραφικών. Ψάχνω μια μέση λύση και με βάση αυτά τα δεδομένα σκεφτόμουν αυτό το μοντέλο: http://bit.ly/1CN1Las - έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το προηγούμενο μοντέλο που χρησιμοποιώ και γενικά η dell μου φαίνεται αρκετά αξιόπιστη. Θα μου άρεσε να ακούσω τη γνώμη σας για το μοντέλο που έχω ξεχωρίσει, αλλά κι άλλες προτάσεις, με κόστος γύρω στα 700-800 ευρώ, άντε 850. Με ενδιαφέρει αρκετά και το ζήτημα της after sales υποστήριξης και η αξιοπιστία του service, αφού δουλεύω στην επαρχία, σε αρκετά απομονωμένο τόπο και θα ήθελα να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες να αναγκάζομαι κάθε τρεις και λίγο να χρειάζομαι τεχνική υποστήριξη.
(Δεκτές προτάσεις από οποιοδήποτε κατάστημα, δε θα ψωνίσω απαραίτητα από το media markt).
(Δεκτές προτάσεις από οποιοδήποτε κατάστημα, δε θα ψωνίσω απαραίτητα από το media markt).