What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αγορά laptop

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


nitro912gr wrote:

Πίστεψε με, μακριά από ότι γράφει turboX.
Δε το λέω γιατί κάπου το άκουσα, το λέω γιατί είναι πράγματι ότι πληρώνεις παίρνεις.
Μέχρι πρόσφατα δεν είχα εμπειρία από τα φορητά τους, οπότε ήμουν κάπως επιφυλακτικός, έχοντας μόνο διαβάσει παράπονα για τους drivers.
Μια γνωστή μου που πίστευε ότι ξέρει αρκετά από φορητά ώστε να μην ακούσει την συμβουλή μου πήγε και πήρε ένα τουρμπέξ φορητό και μισό χρόνο τώρα το πάει-φέρνει στο service.</blockquote>
φιλε μου<b> με αυτο <span style="font-size:6">τεκμιριωνεις το 'θαψιμο' στα turbo x</span>?</b>
απο την εμπειρια μιας γνωστης 'που δεν σε ακουσε'?
δηλαδη αν ηθελες να δυσφημισεις, φαντασου τι θα ελεγες....
οφειλω λοιπον να πω οτι εχω ΦΙΛΟ και οχι ΓΝΩΣΤΟ, που εχει laptop turbox, τρια χρονια τωρα... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ! ειναι και μελος εδω μεσα και αν θελει μπορει να πει και αυτος την αποψη του.
μην αμολαμε οτι θελουμε.... ελεος εχουν τοσο σεβαστη διαφορα στην τιμη που σακατευει τον ανταγωνισμο... αυτο ειναι σιγουρο! ΔΕΝ ειναι ομως 'μιας χρησεως' οπως μας τα λες...

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475
Δεν έχει κανείς κάτι προσωπικό με το Πλαίσιο, και ναι έχει βραβευτεί στο παρελθόν.

Από το 2009 και μετά η υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση έχει κάνει βουτιά και δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τα στραβά μάτια, επειδή στο παρελθόν είχε βραβευτεί.

Ακόμα και αν εξακολουθούσε να έχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών, δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα προϊόντα turboX είναι φτηνιάρικα, και δε με ενοχλεί προσωπικά, αλλά δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι πληρώνεις λίγα, αγοράζεις χάλια ποιότητα και ενδεχομένως να φτάσεις σε σημείο να μην μπορείς να κάνεις αυτό για το οποίο αγόρασες το φορητό εξ αρχής.

Δε με ενδιαφέρει αν πουλάει το πλαίσιο τουρμπέξ στην κυρίτσα που θέλει να βλέπει τις συνταγές τις παρέας στην κουζίνα, σίγουρα θα ανταπεξέλθει.
Αλλά όταν μιλάμε για προτάσεις σε φίλους και άτομα που μπαίνουν εδώ και μας δείχνουν μια κάποια εμπιστοσύνη, δεν μπορώ παρά να είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε κάτι τέτοιο.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
Σε ευχαριστω για την απαντηση,
ομως εγω αν εμπαινα στην θεση σου, θα ιδρωνα περισσοτερο προκειμενου να πεισω οτι προκειται για 'σχεδον ελαττωματικο' φορητο. φανταζομαι οτι αυτο εννοεις οταν λες φτηνιαρικο. δεν μου ειπες ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ οτι ειναι μαπα τα φορητα τους? εχεις διαβασει καπου στατιστικα? αν ναι θα ηθελα και γω να τα δω. αν οχι, τοτε συγγνωμη φιλε, σε σεβομαι και σε εκτιμω αλλα αυτα που λες ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. μην σου πω οτι θα ενιωθα οτι δεν δειχνω τον απαραιτητο σεβασμο στην τσεπη οσων μου ζητουν βοηθεια...
μεχρι να πειστω με στοιχεια, η ελιτιστικη διαθεση ορισμενων δεν μπορει να με πεισει οτι ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ πρεπει να αποφυγω τα turbo x.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
αναλογο παραδειγμα:

παρε mercedes ειναι 'πιο καλο' απο το skoda...

παιδια ΜΥΘΟΣ!
και προσοχη οταν χρησιμοποιειται την λεξη 'καλο'. Εννια στις δεκα φορες παραπλανει, ΠΑΡΑ πληροφορει!
και αυτο με ολη την εκτιμηση και σεβασμο εδω μεσα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475
InfamousJohn για να στο αναλύσω λίγο παραπάνω.

Το φορητό που λέω είναι γνωστής, γιατί δεν την ξέρω πολύ την κοπέλα, είναι καλή φίλη της κοπέλας μου και την γνωρίζω χρόνια.
Εγώ ξέρω ότι για την δουλειά που ήθελε το φορητό, θα ήταν καλύτερο από πλευράς της να θυσιάσει λίγη δύναμη στον επεξεργαστή, για να αγοράσει κάτι επώνυμο, όπως πχ ένα toshiba που πρότεινα σε άλλη φίλη της κοπέλας μου (όλες στην ίδια παρέα και όλες θέλουν φορητά για cad).
Φυσικά δε μπορούσα να φέρω πολλές αντιρρήσεις χωρίς να προκύψει παρεξήγηση και να βγω και "ο ξερόλας που νομίζει ότι τα ξέρει όλα", οπότε και δεν επέμενα στο θέμα, αφού η κοπελιά είχε πειστεί από τον πωλητή του πλαισίου, ότι το φορητό που της πουλάει όχι απλά τα κάνει όλα αυτά που θέλει, αλλά έχει ποιότητα και άψογη και τεχνική υποστήριξη άψογη.
Έδωσε ένα σεβαστό ποσό περί τα €700+ και δεν ισχύει τίποτα από όσα της έταξε ο πωλητής για ένα προϊόν με την φίρμα του μαγαζιού, που πάει να πει ότι ξέρει τι πουλάει και λέει ψέμματα συνειδητά, δεν είναι ότι πούλησε ένα HP και τελικά χάλασε, γιατί τον είχε κοροϊδέψει με την σειρά της η HP τον πωλητή.

Το έχει πάει πίσω πολλές φορές και αδυνατούν να βρουν το πρόβλημα, και αρνούνται να της το αντικαταστήσουν ή να της κόψουν ένα πιστωτικό να αγοράσει κάποιο άλλο αντίστοιχης αξίας.
Το πρόβλημα έχει αναλυθεί στους τεχνικούς με σαφήνεια ώστε να μπορέσουν να το αναπαράγουν και από ότι βλέπουμε το μόνο που κάνουν είναι να φορμάρουν το μηχάνημα και να το στέλνουν πίσω σούμπιτο... μάλιστα τελευταία φορά είπαν ότι άλλαξαν και τον δίσκο, γιατί κανείς δε ξέρει, και ότι τώρα είναι πραγματικά εντάξει, αλλά το μηχάνημα ακόμα βγάζει τα ίδια προβλήματα.

Οπότε πλέον μιλάμε για πολλαπλή κοροϊδία.

Αν έλεγαν εξ' αρχής "ξέρετε, είναι φθηνό και ότι πληρώνεις παίρνεις" τότε σίγουρα δε θα με ενοχλούσε καθόλου.
Όταν όμως σου λένε ότι αγοράζεις ποιότητα και after sale support επιπέδου dell και τελικά δεν ισχύει τίποτα, ε...


Γνωρίζοντας πλέον εκ των έσω ότι έχουν αλλάξει ρώτα και από το μαγαζί που το ένοιαζε να βγάλει ένα καλό σύστημα για τον πελάτη, έχει γυρίσει στα πρότυπα καταστημάτων τύπου Κωτσόβολου, που απλά πουλάνε ηλεκτρονικές συσκευές χωρίς να γνωρίζουν παρά ότι γράφει το φυλλάδιο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475
Για να κλείσω το θέμα με τα τουρμπέξ, αγοράζω συχνά από το πλαίσιο, έχω πάρει αρκετά πράγματα τουρμπεξ λόγο τιμής κυρίως και 1 στα 2 έχουν βγάλει προβλήματα.

Δε τα βγάζω από το μυαλό μου ούτε υποστηρίζω ότι αν αγοράσεις τουρμπεξ είναι μούφα, αλλά οι πιθανότητες να είναι τελικά μούφα είναι τόσες που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο η όποια διαφορά τιμής από ένα επώνυμο.

Οπότε για σκέψου το λίγο αυτό, πότε σέβεσαι την τσέπη αυτού που σου ζητάει βοήθεια;
Όταν του προτείνεις ότι πιο φθηνό βρεις ή όταν του προτείνεις κάτι που είναι φθηνό αλλά και ποιοτικό συνάμα;

Η κοπελιά που ανάφερα στο παράδειγμα μου τώρα είναι κατά 700€ φτωχότερη και δεν έχει και φορητό να κάνει την δουλειά της.
Ποιος την έχει σεβαστεί περισσότερο;
Ο υπάλληλος του πλαισίου που πρότεινε το τουρμπέξ που ήταν φθηνότερο
ή εγώ που πρότεινα το επώνυμο που ήταν μεν ακριβότερο από του τουμπέξ, αλλά έχει καλύτερη ποιότητα, δουλεύει όπως πρέπει να δουλεύει και έχει και καλύτερη υποστήριξη στην περίπτωση που προκύψει πρόβλημα;

Αν είχε πάρει αυτό που έλεγα εγώ θα ήταν μεν 800€ φτωχότερη, αλλά θα είχε ένα μηχάνημα που θα δούλευε και με καλύτερη αξιοπιστία.

Είναι πολύ πιο περίπλοκη η αγορά ενός υπολογιστή από ότι φαίνεται και δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, αλλά και πολλές γκρίζες ζώνες που πρέπει να τσεκάρουμε.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
καλα τα λες φιλε nitro912, αλλα πριν ειπες οτι 'εσυ βρισκεις' ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΟ αν οχι καλυτερο, ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΟΤΙΜΟ με του πλαισιου. μπορεις λοιπον να βρεις εναν τετοιο φορητο, καλυτερο ή ισοτιμο σαν αυτον που σου εβαλα στο λινκ.
ο ενας λογος που δεν ψωνιζεις πλαισιο ειναι αυτος, ΕΙΠΕΣ, και ο αλλος ειναι η χαμηλη ποιοτητα (παντως σου απανταω σαν μανατζερ οτι μεχρι να μιλησεις με αριθμητικους δεικτες ειναι σαν μην μιλησες).

ποιο ειναι λοιπον το μοντελο αυτο?
ρωταω επειδη μιλησες με σιγουρια πριν...
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475


InfamousJohn wrote:
καλα τα λες φιλε nitro912, αλλα πριν ειπες οτι 'εσυ βρισκεις' ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΟ αν οχι καλυτερο, ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΟΤΙΜΟ με του πλαισιου. μπορεις λοιπον να βρεις εναν τετοιο φορητο, καλυτερο ή ισοτιμο σαν αυτον που σου εβαλα στο λινκ.
ο ενας λογος που δεν ψωνιζεις πλαισιο ειναι αυτος, ΕΙΠΕΣ, και ο αλλος ειναι η χαμηλη ποιοτητα (παντως σου απανταω σαν μανατζερ οτι μεχρι να μιλησεις με αριθμητικους δεικτες ειναι σαν μην μιλησες).

ποιο ειναι λοιπον το μοντελο αυτο?
ρωταω επειδη μιλησες με σιγουρια πριν...</blockquote>
Εγώ δεν είμαι μάνατζερ, είμαι ένας χρήστης-πελάτης και κρίνω με βάση τα προϊόντα που παραλαμβάνω, τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και την αντιμετώπιση που λαμβάνω.

Έχεις εσύ αριθμητικά στοιχεία για το αντίθετο από αυτά που λέω;

Ούτε και εγώ έχω, κρίνω την αγορά με βάση τις πληροφορίες που έχω και με βάση τις προσωπικές εμπειρίες.
Όταν παρατηρώ σε εμένα, σε φίλους και γνωστούς, την ποιότητα στις διάφορες συσκευές τους, μπορώ να κρίνω μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα θα διασταυρώσω τις πληροφορίες στο ιντερνετ και θα κρίνω.
Κρίνω λοιπόν μέχρι αυτό το σημείο και καταλήγω στις προτάσεις μου, αναλαμβάνοντας τα ανάλογα ρίσκα.

Δεν γίνεται να είναι κάτι καλό και να έχει τόσος κόσμος παράπονα.

Δε μπορώ να προτείνω κάτι που έχει αποδειχθεί ότι η ποιότητα είναι το ίδιο χαμηλή με την τιμή του, ειδικά όταν το κάνω επωνύμως και ειδικά όταν παίρνω στο λαιμό μου και ολόκληρο το ragequit.gr

Εδώ δεν κρίνουμε καν μεταξύ μεγάλων εταιριών, δεν προσπαθούμε να διακρίνομε την λεπτή γραμμή στην διαφορά ποιότητας που θα έχει ένα toshiba με ένα lenovo, αλλά μιλάμε για μια φίρμα που είναι κοινός αποδεκτό ότι είναι χαμηλής ποιότητας και για αυτό και είναι φθηνότερη.

Για αυτό για άλλη μια φορά θα σου πω ότι δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο και ότι οι αριθμητικοί δείκτες είναι μόνο ένα σημείο αναφοράς και δεν μπορούν να κρίνουν απολύτως τίποτα, αν δεν συνοδεύονται και από διάφορες άλλες πληροφορίες.

Με βάση την λογική σου θα μπορούσαμε να βρούμε ότι πχ το πλαίσιο πουλάει περισσότερα τουρμπέξ από κάθε άλλη μάρκα, οπότε αφού έτσι λένε τα νούμερα, πάει να πει ότι τα τουρμπέξ είναι τα καλύτερα φορητά.
Δεν πάει έτσι όμως.
Πόσα από αυτά εμφάνισαν προβλήματα και επιστράφηκαν;
Τι ποιότητα κατασκευής έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Εκείνο;
Το άλλο;

Δεν προτείνεις υπολογιστή με βάση τα νούμερα, είναι σαν να μου λες ότι θα έπρεπε να προτείνω σε όλους macbook το 2008, γιατί είχε πιάσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Αμερικανική αγορά.


Και δεν κατάλαβα, γιατί να μην μιλάω με σιγουριά για πράγματα που έχω δει με τα μάτια μου; Λες να με κοροϊδεύουν τα μάτια μου;

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207


InfamousJohn wrote:


Kuivamaa wrote:
Πέρα από το φασόν του πράγματος, όπως έχω ξαναγράψει, τα turbo-x ΔΕΝ είναι ανταγωνιστικά. Σε κάθε κατηγορία και στην ίδια τιμή πάντα βρίσκω επώνυμο προϊόν με τα ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικα.</blockquote>

κατι που να μοιαζει με αυτο:

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm

και με λιγοτερα απο 1249 ευρω που θελει το πλαισιο θα βρουμε?

επισης, το ηξερες οτι το πλαισιο εχει βραβευτει πολλακις σαν επιχειρηση τα τελευταια χρονια?

....τι θελω να πω.... μπορει για τον α,β λογο να μην προτιμας το πλαισιο, αλλα δεν μπορει να ειναι ο λογος που αναφερεις, καθως ΔΕΝ υπαρχουν επωνυμα με καλυτερα ή ισαξια χαρακτηριστικα. το πλαισιο ειναι μια υγειης επιχειρηση ακρως ανταγωνιστικη. εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω.....</blockquote>

Τα βραβεία δεν λένε κάτι και ο Λαυρεντιάδης είχε λάβει τέτοια (μια ακραία περίπτωση). Το μοντέλο που δείχνεις είναι μια χαρά αλλά μέχρι πρότινος θα αγόραζα για 50 ευρώ λιγότερα ενα αντίστοιχο lenovo με 660M και SSD προσωπικά , βέβαια δεν το βλέπω να υπάρχει διαθέσιμο τώρα.

"gaming" προτάσεις:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/desktop-gaming.htm

Βρες έστω μια που να αξίζει τα λεφτά της.



 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,039
Αγοράζω συχνά από το Πλαίσιο αλλά μόνο επώνυμα προιόντα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Αλλά και εγώ έχω πολλούς γνωστούς και φίλους που κάναν το λάθος να πάρουν προιόντα turbo-x και όλοι ανεξαιρέτως αντιμετώπισαν προβλήματα.Και πίστεψέ με μπροστά στην προσωπική εμπειρία καμιά στατιστική δεν μπορεί να σε αλλάξει γνώμη
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


nitro912gr wrote:
Με βάση την λογική σου θα μπορούσαμε να βρούμε ότι πχ το πλαίσιο πουλάει περισσότερα τουρμπέξ από κάθε άλλη μάρκα, οπότε αφού έτσι λένε τα νούμερα, πάει να πει ότι τα τουρμπέξ είναι τα καλύτερα φορητά.</blockquote>
καθε αλλο! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ :lol: ... ειπα μερικα ποστ πιο πισω οτι ειναι επικυνδινο να χρησιμοποιεις τις λεξεις 'καλο','καλυτερο' κλπ γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαλεις λαθος συμπερασματα στην νοερη σου αναλυση.... οι δεικτες δεν ειναι κατι αφηρημενο που ΜΑΖΙ με αλλους πληροφοριες σου 'λενε κατι',ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. αν ο συνολικος δεικτης επιδοσης ενος προιοντος ειναι ανωτερος απο αυτον ενος αλλου τοτε επιλεγεις το πρωτο nomatter what!
συνεπως αυτο που λες πιο πανω στο quote που εκανα, ειναι αυτο που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειναι η λογικη μου. οπως βλεπεις καθε αλλο παρα αυτο ειναι!

nitro912gr wrote:
Και δεν κατάλαβα, γιατί να μην μιλάω με σιγουριά για πράγματα που έχω δει με τα μάτια μου; Λες να με κοροϊδεύουν τα μάτια μου;</blockquote>
ε ναι λοιπον, τα ματια μας καμια φορα μας γελανε, γιατι ειναι 'συνδεδεμενα με την καρδια μας'



 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Kuivamaa wrote:
Το μοντέλο που δείχνεις είναι μια χαρά αλλά μέχρι πρότινος θα αγόραζα για 50 ευρώ λιγότερα ενα αντίστοιχο lenovo με 660M και SSD προσωπικά , βέβαια δεν το βλέπω να υπάρχει διαθέσιμο τώρα.
</blockquote>

το μοντελο που δειχνω εχει την 670... το μοντελο που λες εχει την 660. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. η 660 σε desktop ξεκινα απο 210 ευρω, ενω η 670 απο 350!!!!
τωρα αμα εσυ αναπαυεσαι να δωσεις 50 ευρω λιγοτερα ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ 660.... your choice!! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207


InfamousJohn wrote:


Kuivamaa wrote:
Το μοντέλο που δείχνεις είναι μια χαρά αλλά μέχρι πρότινος θα αγόραζα για 50 ευρώ λιγότερα ενα αντίστοιχο lenovo με 660M και SSD προσωπικά , βέβαια δεν το βλέπω να υπάρχει διαθέσιμο τώρα.
</blockquote>

το μοντελο που δειχνω εχει την 670... το μοντελο που λες εχει την 660. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. η 660 σε desktop ξεκινα απο 210 ευρω, ενω η 670 απο 350!!!!
τωρα αμα εσυ αναπαυεσαι να δωσεις 50 ευρω λιγοτερα ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ 660.... your choice!! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Κάνεις ένα συνηθισμένο σφάλμα, συγχέεις τις desktop κάρτες με τις σχεδόν ομώνυμες λάπτοπ. H 670M δεν έχει άμεση σχέση με την 670, η πρώτη είναι Fermi ή άλλη Kepler.

Κepler όμως έιναι η 660M η οποία αντιστοιχεί σε μια 650 desktop, Η 670 αντιστοιχεί σε μια 460 χοντρικά, ίσως και πιο κάτω.



 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
σ'ευχαριστω για την επισημανση.
ομως υπαρχει μια αναλογη διαφορα στις επιδοσεις τους. μικροτερη μεν (αφου ειναι σαν την 650 με την 660), αλλα υπαρχει δε!
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Η διαφορά είναι μικρή, υπέρ της 670M βέβαια, από την άλλη είναι ζεστότερη. Οπως έλεγα θα προτιμούσα το lenovo (ποιοτικό σασί,καλύτερο πληκτρολόγιο,backlit οθόνη,SSD αντί για το Blue ray και την λίγο καλύτερη κάρτα). Ειναι και θέμα γούστου τελικά.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
και για να κλεισουμε... επειδη παραβγηκαμε εκτος τοπικ...
προτεινω αυτο εδω:

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Steel-B-II-E2-450.htm

Κανει 399 ευρω και εχει εξαιρετικο VALUE FOR MONEY.

το εφαμιλλο του σε toshiba ειναι αυτο εδω
http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Microsoft-Win-8-Pro-32-bit-64-bit-Greek-Upgrade-3UR-00022.htm

αλλα ειναι 70 ευρα ακριβοτερο (στο ιδιο καταστημα)
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475


InfamousJohn wrote:
και για να κλεισουμε... επειδη παραβγηκαμε εκτος τοπικ...
προτεινω αυτο εδω:

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Steel-B-II-E2-450.htm

Κανει 399 ευρω και εχει εξαιρετικο VALUE FOR MONEY.</blockquote>

Ρε φιλαράκι, να σου πω, δουλεύεις στο πλαίσιο; Σοβαρά τώρα, τόσες σελίδες προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε 5 πράγματα, άλλοι τόσοι μαζί με εμένα έχουν πει για την ποιότητα που βλέπουν ότι προσφέρουν τα τουρμπέξ και εσύ λες γενικολογίες.

Επειδή κάτι είναι φθηνό και γρήγορο, δεν το κάνει value for money, σημασία έχει και η ποιότητα κατασκευής του και χίλια 2 άλλα πράγματα, αν θες το καταλαβαίνεις.

Για να στο πάω στο παράδειγμα σου με το scoda και την mercendes, το τουρμπέξ δεν είναι σκόντα, είναι china motors.

 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


nitro912gr wrote:
Ρε φιλαράκι, να σου πω, δουλεύεις στο πλαίσιο; Σοβαρά τώρα, τόσες σελίδες προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε 5 πράγματα, άλλοι τόσοι μαζί με εμένα έχουν πει για την ποιότητα που βλέπουν ότι προσφέρουν τα τουρμπέξ και εσύ λες γενικολογίες.

Επειδή κάτι είναι φθηνό και γρήγορο, δεν το κάνει value for money, σημασία έχει και η ποιότητα κατασκευής του και χίλια 2 άλλα πράγματα, αν θες το καταλαβαίνεις.

Για να στο πάω στο παράδειγμα σου με το scoda και την mercendes, το τουρμπέξ δεν είναι σκόντα, είναι china motors.</blockquote>

σοβαρα τωρα.... διαβαζεις αυτα που γραφεις?
και τελος παντων. παρε αμα θελεις και επιχρυσο φορητο celeron στα 333Mhz.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
καληνυχτα παιχτη! προσοχη με τους πιθηκους εκει που μενεις... :lol:

υγ: αντε να σου πω επισης οτι τρια χρονια ημουνα διαχειριστης υπολογιστου κεντρου. .....απο εκει ειναι η δικη μου εμπειρια.

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475
Ευτυχώς ναι, διαβάζω μια χαρά τι γράφω, δε ξέρω αν εσύ διαβάζεις τι γράφω γιατί δε φαίνεται να το κάνεις.
Δε με νοιάζει τι υποστηρίζεις ότι ήσουνα, ότι λες τώρα δείχνουν πολλά πράγματα έτσι και αλλιώς. Και εγώ θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι μου κατέβει στο κεφάλι μου ότι ήμουν, το θέμα είναι τι λες τώρα και αν είναι σωστά ή όχι.
Εγώ και άλλοι τόσοι σου λέμε κάτι, που το βλέπουμε με τα μάτια μας, το έχουμε ζήσει.
Αν εσύ πιστεύεις ότι είδες το φως το αληθινό και εμείς είμαστε τυφλοί, μπράβο σου και κρίμα σε όποιον σε ακούσει.

value for money δεν είναι, αν εσύ το πιστεύεις αυτό, τότε απλά κάνεις λάθος, δεν έχει να κάνει με ιδεολογικές απόψεις το θέμα, έχει να κάνει με την σκληρή πραγματικότητα, ότι η Α συσκευή είναι καλύτερη από την Β για τον 1 και τον 2 λόγο.

Στο λέμε τόσα άτομα, εσύ δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έπεσες σε ένα καλό κομμάτι, αλλά είσαι ξεροκέφαλος και επιμένεις να πιστεύεις ότι όλα είναι ΟΚ και ότι δεν ήσουν απλά τυχερός.
 
Top Bottom