Αγορά Laptop

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελικά ο αδερφός μου (που ήθελε να πάρει το laptop) κατάφερε να αύξησει το budget αρκετά, αφού θα το πληρώσει με άτοκες δόσεις, και πήρε αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/2847396/HP-Pavilion-g7-2302-ev-i7-3632QM-6GB-1TB.html?keyphrase=hp+pavilion+2302

Πώς σας φαίνεται;

ε καλό είναι... αλλά ΗΡ;...

Γιατί τι έχουν τα HP;

Είναι κάπως επίφοβα, τελευταία επιλογή ανάγκης θα τα έλεγα.
Δεν είναι και γαμάου σε ποιότητα.

Ε θα δείξει αν τελικά έκανε καλή επιλογή.

To φορητό μου έχει την ίδια κάρτα. i7 ,θα τρέχει τα πάντα. ΗP δυστυχώς αλλά οκ από χαρακτηριστικά ειναι μια χαρά.

Ωραίο το λαπτόπι με γεια. Καλά specs έχει ειδικά για το ελαφρύ gaming που το προορίζεις θα είναι μια χαρά. Σχετικά με την αξιοπιστία της HP εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ένα ψιλό αρχαίο λάπτοπ που έχω δουλεύει ακόμα στην πένα το ίδιο και ένα πολυμηχάνημα. Εντάξει δεν είναι και Dell αλλά ούτε και Lenovo ή Acer.

Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάρει σε αυτή την τιμή με καλά χαρακτηριστικά και από συγκεκριμένο κατάστημα ακριβώς επειδή θα πληρώσει με άτοκες. Πάντως έχω και εγώ (μικρή) εμπειρία από Laptop HP και δεν είχα κάποιο θέμα.

Vlad wrote:
Ωραίο το λαπτόπι με γεια. Καλά specs έχει ειδικά για το ελαφρύ gaming που το προορίζεις θα είναι μια χαρά. Σχετικά με την αξιοπιστία της HP εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ένα ψιλό αρχαίο λάπτοπ που έχω δουλεύει ακόμα στην πένα το ίδιο και ένα πολυμηχάνημα. Εντάξει δεν είναι και Dell αλλά ούτε και Lenovo ή Acer.</blockquote>

Αυτήν τη στιγμή θεωρώ τα Lenovo πιο ποιοτικά από τα Dell προσωπικά.

Back