Αγορά παπουτσιών για ορθοστασια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τιμιότατο και αυτό για 2 χρονών που το δουλεύω Asics Gel Nimbus 20 T800N-004
Πάντως αν κοιτάξεις για mainstream αγορά θα έλεγα Asics/Reebok/Adidas
Edit: τελικά άλλη αγορά σε ενδιαφέρει

@stefan24 αυτα δλδ ειναι αβολα οταν στεκεσαι, ειναι μονο για τρεξιμο; γιατι ειναι decent τιμη, καλο σχεδιο, αν ειναι και μαυρο δεσαμε

@gaius germanicus Οχι, ειναι καλα; Για πες ρε συ, τελικα πριν 3 χρονια που κατεληξες;

@Dim Gian Bot Αυτά όντως φαίνονται πολυ καλά! Ιδανικό χρώμα, ωραίο σχέδιο, καλη τιμή, εχει στο νούμερό μου!

Τα χρησιμοποιείς καιρό τωρα και εισαι ικανοποιημένος; Είχες θέμα στο να "ανοίξουν"; Έχει καλό υλικό πάνω απο τη φτέρνα για να αποφύγουμε χτύπημα στο πίσω μέρος του ποδιού;

@Dim Gian Bot Αυτά όντως φαίνονται πολυ καλά! Ιδανικό χρώμα, ωραίο σχέδιο, καλη τιμή, εχει στο νούμερό μου!

Τα χρησιμοποιείς καιρό τωρα και εισαι ικανοποιημένος; Είχες θέμα στο να "ανοίξουν"; Έχει καλό υλικό πάνω απο τη φτέρνα για να αποφύγουμε χτύπημα στο πίσω μέρος του ποδιού;

Τα συγκεκριμένα πρέπει να τα έχω μια τριετία και είναι σχεδόν σαν καινούργια και όχι, δεν μου έχουν "ανοίξει" περισσότερο απ' όσο προβλέπεται. Λάβε υπόψη σου όμως ότι, γενικά, είμαι "ψείρας" και αρκετά προσεκτικός με τα παπούτσια μου, αποφεύγοντας κοπανήματα κ.λπ. οπότε δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για "rogue agents". :Ρ

Βλέπω πως αυτά που σου έστειλα έχουν κάποιες στυλιστικές μικροδιαφορές σε σχέση με αυτά που έχω (π.χ. το δερμάτινο patch που έχει στη φτέρνα, σε μένα δεν το έχει, αλλά αυτό είναι έξτρα προστασία για τη φτέρνα, κάτι που φαίνεται πως θες), αλλά φαντάζομαι πως στον τομέα της άνεσης πρέπει να είναι το ίδιο καλά (memory foam γαρ).

Μου φαινεται οτι βρήκα το επόμενο ζευγάρι παπούτσια μου, θενξ!!! :D

Μακάρι να είναι όπως τα θες και να τα απολαύσεις!

Αναφορικά με τα νούμερα, εγώ πάντα έχω ψιλοθεματάκια ανάλογα με τη μάρκα (μισό νούμερο πάνω, μισό κάτω ή καμιά φορά και 1). Για online αγορά παπουτσιών έχω ακούσει πως καλό είναι να αγοράζεις 2 νούμερα και μετά να επιστρέφεις αυτό που δεν σου κάνει. Ρίξε μια ματιά και στην πολιτική επιστροφών του καταστήματος.

Αν και ψιλοεκλεισε το θέμα, ας πεταχτω να ανεβάσω και εγώ το post count μου.
Ρίξε μία ματιά στα CMP. Κατά εμέ ότι καλύτερο σε σχέση τιμής απόδοσης. Σε ποιότητα θα τα έβαζα πάνω από salomon και κάτω από la sportiva. Με τον μαμισιο πάτο είσαι άρχοντας αν και ένας πάτος για το πόδι σου δεν θα ήταν τόσο κακή ιδέα.

ας πεταχτω να ανεβάσω και εγώ το post count μου.

τσεκάρω τον αριθμό των messages του Chrono...7636 Oo!
(Παντα αναρωτιομουν γιατι παιζει ρολο ο αριθμος των μηνυματων...xD)

Ρίξε μία ματιά στα CMP. Κατά εμέ ότι καλύτερο σε σχέση τιμής απόδοσης. Σε ποιότητα θα τα έβαζα πάνω από salomon και κάτω από la sportiva. Με τον μαμισιο πάτο είσαι άρχοντας αν και ένας πάτος για το πόδι σου δεν θα ήταν τόσο κακή ιδέα.

τα τσεκαρα μολις τωρα μαν θενξ! Μου δωσαν την εντυπωση ομως οτι ειναι πεζοποριας/ορειβατικα περισσοτερο (κατι που λατρευω!) και σε αυτη τη περιπτωση εχω κατι μπομπατα σαλομον που μπαινουν στο πεμπτο καλοκαιρι τους και τα σπανε ακομη!...αν βεβαια ειναι καλυτερα απο salomon τα cmp αξιζει να τους δωσω μια ευκαιρια στο μελλον!

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά: Παπούτσια Skechers. | Επίσημο e-shop Skechers.gr (GR)

Δεν είναι για τρέξιμο, αλλά για ορθοστασία και περπάτημα (βόλτα) είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Skecher φοράμε και εμείς στην δουλειά. Είναι πράγματι πολύ βολικά και αντέχουν τα άτιμα.

Back