What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αγοράζετε DLC;

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Προσωπικά, όσα DLC έχω στη συλλογή μου είναι από τις ολοκληρωμένες Game of the Year ή Complete editions που αγόρασα πολύ μετά την αρχική κυκλοφορία. Αν δεν μου διαφεύγει κάποια αγορά πριν από χρόνια, δεν έχω αγοράσει ποτέ DLC ξεχωριστά και αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος. Αγοράζετε γενικά DLC και αν ναι, πότε; Μόλις βγαίνουν ή μετά από καιρό σε έκπτωση;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Τα μόνα DLC που αγόρασα οικειοθελώς full-price παίζει να ήταν αυτά του Fallout New Vegas. Από εκεί και πέρα, κατά 95% τα παίρνω κι εγώ ως μέρος κάποιας GOTY ή Χάμπολ Μπάντολ ή ως bonus προπαραγγελίας.

Το υπόλοιπο 5% είναι DLC που αγοράζω από κλειδάδικα, όπου δίδονται συνήθως σε έκπτωση τουλάχιστον 50%.

Πλάκα-πλάκα αν δεν μας έστελναν δωρεάν τα DLC της Paradox ως review codes, δεν ξέρω τι θα έκανα. Είναι επένδυση, όχι αστεία.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Γενικά ναι, αλλά μόνο story DLC. Ποτέ cosmetics, gear packs κτλ.
Συνήθως προσπαθώ να τα πάρω πακέτο σε GOTY edition αλλά έχω αγοράσει και μεμονωμένα, π.χ. τα expansions του Witcher 3, το Season Pass του Mankind Divided, τα DLC του πρώτου Dishonored, επιλεγμένα DLC των Mass Effect 2 & 3 που νομίζω δεν έχουν μπει καν σε complete έκδοση, και μερικά ακόμα που τώρα μου διαφεύγουν. Απ' όσο θυμάμαι, σχεδόν όλα τα έχω πάρει με κάποια έκπτωση, αν και σπάνια τα βρίσκεις τελείως χώμα, εν αντιθέσει με τα κυρίως παιχνίδια :confused:
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Γενικά τα DLC εξακολουθώ να μην τα χωνέυω καθόλου. Και μιλάω για όσα προσθέτουν περιεχόμενο στο παιχνίδι που εξελίσει την ιστορία του και όχι κάτι cosmetics, customisation κλπ.

Επειδή όμως πολύ σπάνια αγοράζω παιχνίδια με την κυκλοφορία τους, παίρνω την GOTY έκδοση με απ'όλα. Αλλιώς προτιμώ την λογική του season pass, που σου λέει από πριν ότι θα έχεις ό,τι εξτρα περιεχόμενο βγει για το παιχνίδι.

Εκεί που την πατάω σταθερά από την άλλη είναι τα Civ που ότι και να λέω, κάθε φορά, πάω και τα στάζω για να δω ηφαίστεια να μου καταστρέφουν τον υπέρλαμπρο πολιτισμό μου. Όπως και τα Mass Effeact όπου έχω τα base game, αλλά τα DLC κοστίζουν περισσότερο από όσο αγόρασα την τριλογία.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Από μόνα τους η αλήθεια είναι πως όχι, δε μπορώ να θυμηθώ αν και πότε αγόρασα κάποιο ντηελσί που να μην ήταν μέρος κάποιας γκότι κτλ. Οκ εκτός από την ντελόρηαν στο ροκελί. Και τα τρία πρώτα ντηελσί επίσης στο ροκελί. Αρχίζω να διακρίνω ένα πάτερν εδώ οπότε σταματάω να σκέφτομαι.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Οχι και πάλι όχι...ίσως είμαι κωλόγερος και κοιμάμαι αγκαλιά με την νοοτροπία των expansions που βγαίναν και κρινόντουσαν σαν μια σοβαρή προσπάθεια μεγαλώματος του core παιχνιδιού (είτε με νέες ιστορίες, είτε με τελείως άλλο gameplay).

Τα DLC για μενα ειναι εκβιαστικός τρόπος marketing για να σε ξεζουμίζουν συνεχώς, βγάζοντας στην αρχή ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι και προσθέτοντας σιγά σιγά core στοιχεία του..μετά απο συνεχή microtransactions, οι εν λόγω εταιρείες σου βγάζουν και ενα patch που στρώνει το παιχνιδι αλλα ταυτόχρονα σου βγάζει και ενα dlc που σου λέει πάρτο για να είναι Optimal το experience (με αστεράκι οτι παίζει και χωρίς αυτο)

(κραυγαλέο παράδειγμα το release του total warhammer...βγαλαν το παιχνιδι και καπακια βγαλαν ως dlc επι πληρωμη τους chaos!!!!)

Βέβαι υπάρχει τόση εκμετάλλευση που έχουν πάει παραπέρα...season pass σου λεει!!! Με λίγα λόγια πλερωσέ μας για να έχεις όλα τα dlc που θα βγουν για ενα χρονο (δλδ το ολοκληρωμένο παιχνίδι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι) μαζί και με "expansions", απο πριν με ρισκο να σου βγει πατάτα... γουρούνι στο σακί!

Ευτυχώς που βγαίνουν ακόμη expansions σα του Witcher 3 και δεν νιώθω απελπισία...για όλα τα άλλα υπάρχει κρεμούλα σε τροπική αιώρα...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Εννιά στις δέκα, season pass με τουλάχιστον 50% έκπτωση. Οι εξαιρέσεις αφορούν βασικά Vermintide 1&2, και Euro/American Truck simulators, όπου δεν θέλω να θυμάμαι πόσα έχω στάξει, αν και τα παίρνω από instant gaming με καλές εκπτώσεις.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Nope, δεν αγοράζω (με εξαίρεση ότι περιλαμβάνουν οι GOTY κτλ. εκδόσεις), Εξπάνσιονς ναι, έχω πάρει αρκετά
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,667
Όσα έχω είναι από bundles ή τζάμπα. Ακόμα και σε έκπτωση απλά δεν ασχολούμαι. Δεν έχω κάποια ισχυρή άποψη εναντίων τους, απλά δεν μπαίνω στον κόπο.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
εμένα αν μου αρέσει ένα game και αξίζει το νέο περιεχόμενο τότε θα αγοράσω
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Goty/Complete εκδόσεις και μάλιστα μετά από έκπτωση.

Όντως αρκετά dlcs εκεί έξω είναι ακριβότερα από το main game.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Μόνο αν είναι κάποιο μεγάλο και σημαντικό που να προσθέτει ιστορία και εξοπλισμό κλπ, όπως πχ τα dlc του Dark Souls 2 (τα φέρνω ως παράδειγμα επειδή θα τα αγόραζα τότε. Τελικά πήρα απλά το Scholar of the First Sin).

DLCs τύπου paradox είναι για φόκο. Προσπαθώ να μένω μακριά από τέτοιους τίτλους που έχουν σκοπό το άδγραγμα των οπισθίων μας.
 

Spank

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Dec 12, 2018
Messages
23
Δεν ξέρω γενικά δεν εχω πολύ καλή σχέση με τα dlc , συνήθως αν παίζει πολυ hype παίρνω μαζι κάποια dlc με καποιο παιχνίδι τα οποία στο 90 % δεν τα παίζω ποτε , μονο στα dishonored που ειναι απο τις αγαπημένες μου σειρές μαζι με τα bioshock έπαιξα ορισμένα dlc.

Γενικά οταν πιάνω ενα παιχνίδι το παίζω το λιώνω και τελιώνω εκει οτι ειναι να μου δώσει απο την αρχή το παιχνίδι , αν πχ μετα απο 5 6 μήνες βγούν dlc σπάνια θα τα πιάσω ακόμη και αν τα έχω
 
Top Bottom