What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αγορα εκτυπωτη

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Διαβαζοντας το αρθρο του nitro για τους εκτυπωτες, σκεφτομαι να αγορασω εναν laser, καθως με τους ρυθμους που εκτυπωνω, τα μελανια του inkjet πανε για πεταμα και ποτε δε δουλευει ο εκτυπωτης οταν τον χρειαζομαι.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Ενας κονικα μινολτα οπως αυτος http://www.e-shop.gr/konica-minolta-magicolor-1600w-p-PER.408114 (εντελως τυχαια ειναι ο ιδιος με τη φωτογραφια του αρθρου, πιστεψτε με) αξιζει τα παραπανω λεφτα απο π.χ. αυτον; http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/samsung-laser-sl-m2022w-aspromayros-ektypotis-laser-a4/prod5360929pp/ Με δεδομενο φυσικα οτι δε μου εχει τυχει να χρειαστω ποτε εγχρωμη εκτυπωση, και δε το θεωρω ιδιαιτερα πιθανο.
Επισης, τι διαφορα εχει ενα 'waste toner' απο ενα κανονικο; Και τελος, η καθε μαρκα εκτυπωτη θελει απαραιτητως τα δικα της τονερ; Γιατι τα μινολτα μου φαινονται λιγο ακριβοτερα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,412
δεν συγκρίνεται τιμολογιακά ο Α/Μ με τον έγχρωμο, ρώτα τον εαυτό σου τι θες να κάνεις και διάλεξε.

Αρκετά κουπόνια και προσφορές πάντως απαιτούν έγχρωμη εκτύπωση (για κάποιο λόγο θεωρούν ότι δεν υπάρχουν έγχρωμα φωτοαντιγραφικά και έτσι προστατεύονται or something...)


Αν αγόραζα μικρό εκτυπωτή τώρα θα έπαιρνα τον konica, δεν είναι τυχαίο που τον έβαλα φώτο. Δουλεύω με 2 επαγγελματικά konica στην δουλειά και είμαι τόσο ικανοποιημένος που ετοιμάζομαι να τα σκάσω για να πάρω και εγώ ένα (μιλάμε για 2Κ μηχάνημα)
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Σε ευχαριστω πολυ μαν! Για τα τονερ που ρωτησα παραπανω ποια ειναι η γνωμη σου;
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Μερικοί laser εκτυπωτές, αφηνουν πολύ "σκόνη" υπόλυμμα όταν δουλευουν και ετσι χρειάζονται ενα waste toner container για να πεφτει εκει να μη κανει τον εκτυπωτη χαλια μεσα. Δεν ειναι κανονικά toner, γιαυτο κανουν κανα δεκαρικο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,412
για την ακρίβεια μια μαλακιούλα είναι, όπου ρίχνει ο εκτυπωτής περισσεύματα, δεν ξέρω άνθρωπο που να πηγαίνει να αγοράσει νέο αντί να πάρει το παλιό και να το αδειάσει με προσοχή στα σκουπίδια.
 
Top Bottom