αγορα νεας καρτας γραφικων

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στις κανονικές τιμές δεν αξίζει, βγαίνει ίδια τιμή ή και παραπάνω με τα μεταφορικά. Αν βρεις κάποια τρελή προσφορά τότε ναι, γιατί όχι; Για  παράδοση έχω πετύχει μια εβδομάδα, δυο εβδομάδες και... ποτέ. Δες μήπως αξίζει να παραλάβεις με κουριερ.

<blockquote><br>Στις κανονικές τιμές δεν αξίζει, βγαίνει ίδια τιμή ή και παραπάνω με τα μεταφορικά. Αν βρεις κάποια τρελή προσφορά τότε ναι, γιατί όχι; Για  παράδοση έχω πετύχει μια εβδομάδα, δυο εβδομάδες και... ποτέ. Δες μήπως αξίζει να παραλάβεις με κουριερ.<br></blockquote><br><br>οταν λες ποτε,εννοεις .......τα ελτα? :lol:

Γάιε, <u><b>ΟΣΕΣ</b></u> φορές και αν έχω παραγγείλει από άμαζον (και οι οποίες είναι πολλές εδώ και 7 χρόνια, με εξαίρεση το διάστημα των capital controls που δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις κάρτες μας στο εξωτερικό), η παραγγελία έχει έρθει από 3 (ναι, 3) εργάσιμες μέχρι 7 ή 8. Συνήθως παραγγέλνω Κυριακή και μέχρι την Παρασκευή είναι εδώ. Είτε ένα βιβλίο απλά, είτε 3-4 κομμάτια hardware. Και <u><b>ΠΑΝΤΑ</b></u> έρχονται. Και χωρίς να μένω Αθήνα, ούτε καν σε μεγάλη πόλη.

εγω παραγγειλα κατι βιβλια 7 του μηνος και arrival δεινει 20,με απλη αποστολη,απο αμαζον uk.<br><br>παιζει να ρθουν νωριτερα?

Δύσκολο νωρίτερα. Μόνο μια φορά μου είχαν έρθει πιο νωρίς από την ημερομηνία που έδειχνε το arrival.

τα αφηνουν ταχυδρομειο και σου στελνουν ειδοποιητηριο?φοβαμαι αν τα αφησει στην εισοδο μη χημιξουν και τα φανε......

λελ λολ μολις εφερε ο ταχυδρομος το ειδοποιητηριο  :pope:

εξαρταται παρα πολυ κι απ τις ημερομηνιες.<br>οτιδηποτε μετα τα μεσα νοεμβριου περιπου, αργει πολυ περισοτερο απ τον μεσο ορο ολης της χρονιας..<br>ειδικα αν παραγγειλει καποιος εστω και αρχες δεκεμβριου και τα περιμενει πριν τις γιορτες, μαλλον ατυχησε..<br>τωρα βεβαια παιζει και απο ποιο αμαζον εχεις παραγγειλει, γιατι δεν στελνονται νομιζω κεντρικα, αλλα απ το καθε υποκαταστημα.

πάλι καλά που έχουμε καπιταλιστική οικονομία, γιατί σε μια κομμουνιστική Ελλάδα, θα στα χανε φάει με αλατάκι τα ειδοποιητήρια...

Έχω χάσει πράγματα από το amazon, όσο ήμουν Ελλάδα γιατί κάποιος τελωνειακός ήταν πολύ έξυπνος. <br><br>Τώρα στον Ην. Βασίλειο στην προηγμένη καπιταλιστική οικονομία, αυτός που δουλεύει αποθήκη παίζει να τα φέρνει αυτοπροσώπως σπίτι όταν λήξει η βάρδια του στις 5 το πρωί.

πηγα και πηρα τα βιβλια απο το ταχυδρομειο,δεν ειχα ξαναπαραγγειλει απο αμαζον και μου εκανε κακη εντυπωση η συσκευασια που τα στειλανε,ενα απλο χαρτινο κουτι του οποιου η μια πλευρα ειχε ανοιχτει.......<br>ελπιζω να μην στελνουν και τις καρτες ετσι.<br>

Προσωπικά πάντως για CD (box-set των Lagwagon για την ακρίβεια) που είχα πάρει πριν 6 χρόνια βάλανε ωραίο φουσκαλωτό δεματάκι.<br>Δεν νομίζω να είναι τόσο κάφροι και να μην βάλουν την κάρτα σε προσεγμένη συσκευασία...

Σοβαρά? Πάντα είχα περιποιημένη συσκευασία. Ελπίζω να μην άρχισαν τις τσιγκουνιές στο πακετάρισμα.

Μόνο τα βιβλία τα πακετάρουν άτσαλα, στα υπόλοιπα υπερβάλλουν εαυτούς με το αχρείαστο, πλεονάζον υλικό πακεταρίσματος.

<blockquote><br>Σοβαρά? Πάντα είχα περιποιημένη συσκευασία. Ελπίζω να μην άρχισαν τις τσιγκουνιές στο πακετάρισμα.<br></blockquote><br><br>ναι,τα βιβλια δεν ειχαν τιποτα αλλα και παλι ενα αποκεινα τα αφρολεξια που τα σπας με τα δαχτυλα περιμενα να χαν βαλει,η ανοιχτη πλευρα υποπτευομαι προερχεται απο καποιον περιεργο που ηθελε να κανει διανα αλλα μολις ειδε τι ειχε μεσα ξενερωσε και τα ξαναβαλε μουχαχαχαχαχ.

τελικα παρειγγειλα την palit 1050 τι storm x απο το e shop.<br>αρχικα ηταν να την παρω απο ενα σκρουτζομαγαζο αλλα το μετανιωσα σκεπτομενος ενδεχομενες φρικες που θα φαω με ανοιχτα κουτια κτλπ.<br><br>

Με γεια! Γράψε εντυπώσεις όταν τη δοκιμάσεις.

τελικα την πηρα σημερα,περασα τους ντραιβερς της nvidia κανονικα αλλα στο nvidia control panel δεν εμφανιζει το performance που ρυθμισεις ταχυτητες κτλπ.<br>εκανα uninstall με DDU και περασα τους drivers ξανα αλλα τιποτα.

γαιε για τα ρολογια/ανεμιστηρες/power limits κλπ θα χρειαστεις ενα προγραμμα οπως το afterburner.<br>το cotrol panel δεν δινει τετοιες αναλυτικες επιλογες.<br>μπορεις να επιλεξεις απο οποια εταιρεια θελεις.<br>ολα θα λειτουργησουν.<br>με γεια η καρτα ^.^ ^.^

Back