αγορα νεας καρτας γραφικων

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
λιγο που κοιταξα παντως το tab αυτο κανονικα πρεπει να υπαρχει,ειδα οτι πολλοι ειχαν το ιδιο θεμα αλλα σε αυτους εφταιγε οτι ειχαν onboard καρτα γραφικων.<br>στις radeon καρτες που χρησιμοποιουσα εως τωρα παντα ειχε επιλογες για ταχυτηες κτλπ.<br><br>οι κατοχοι nvidia καρτων εχετε το performance panel?

Οι Nvidia είναι πάντα σε EXTREME PERFORMANCE MODE!!!!11!1!!!1<br><br>Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ στη ζωή μου performance tab. Επιλογές για ταχύτητες για πoιο πράγμα, τη GPU? <br><br>Αυτά τα ρυθμίζει μόνος του ο driver ανάλογα με το load. Εκτός κι αν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις το Power Management mode από το default, σε maximum performace. Δεν υπάρχει όμως πραγματικά κανένας λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις δραματικά την κατανάλωση ενέργειας όταν είσαι στο desktop.  <br><br>Αν πάντως επιμένεις, είναι στο Nvidia Control Panel->3D Settings->Manage 3D Settings->Global Settings->Power Management Mode.

το θελω για τις στροφες του ανεμιστηρα,τα ρευματα δεν τα πειραζω για να μην εχουμε καμια μοιραια καταληξη.<br><br>δεν την εχω δοκιμασει σε παιχνιδια αλλα απο θορυβο παντως ειναι ποιο θορυβωδεις το 1 φανακι απο τα 2 φανακια της xfx 7870,σε φαση να ακουγεται ποιο πανω απο τους ανεμιστηρες του κουτιου,και αυτο στις 30% στροφες αν βαλω 40 και πανω γινεται ο κακος χαμος.<br>απο θερμοκρασιες σε idle einai 12-13 βαθμους ποιο κατω απο την xfx,23 βαθμους δινει το afterburner.<br><br>ετσι μου ρχεται να την επιστρεψω και να παρω την kalmx που δεν εχει φαν.

Τις στροφές του ανεμιστήρα μόνο μέσω τρίτου προγράμματος όπως MSI Afterburner ή EVGA Precision μπορείς να τις ρυθμίσεις χειροκίνητα.<br><br>Τώρα δεν ξέρω ακριβώς την κάρτα και ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις στο τι επίπεδο θορύβου είναι ανεκτό, αλλά το να ακούγεται η κάρτα σε idle με το fan στο 30% μου φαίνεται ψιλοτραγικό, σε σημείο να υποψιάζομαι πως έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. 

μα ρεσει που ελεγα να την παρω απο το eshop ποιο ακριβη για ναχω το κεφαλι μου ησυχο  :anger:

βαλε ενα απο τα προγραμματακια της<br>asus / evga κ δες σε πραγματικο χρονο τι κανουν οι ανεμιστηρες της gpu <br>σε idle κατασταση δε θα πρεπει να ακους κιχ (αντε ενα ελαφρο φυσημα-αλλα μεχρι εκει)

Εβαλα το αφτερμπερνερ, ο φαν γυρναει στους 30 % σε idle και παραγει ενα βουητό το οποίο ακούγεται πανω απο τους ανεμιστήρες του κουτιού.σημειωτέον το κουτί είναι το φράκταλ c με μια ψιλό ηχομόνωση.<br>Το απαράδεκτο για μένα είναι οτι όταν το βάζω πανω απο 40% ο θόρυβος μοιάζει με ηλεκτρική σκούπα.<br><br>Λέω να την κάνω επιστροφη και να πάρω μια kalmx που έχει παθητικό συστημα ψύξης.

Η kalm x έχει πιο χαμηλούς χρονισμούς. Να το έχεις υπόψην πριν κάνεις την αλλαγή.

ενας τυπος ειχε το ιδιο θεμα με μενα<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nFvNdvhxdPg[/youtube]<br><br>εμενα το σφυριγμα ακουγεται ποιο δυνατα.<br><br>η kalm x εχει τους ιδιους χρονισμους με την στορμ χ,δεν κανει για οβερκλοκ αλλα δεν κανω ετσι και αλλιως.<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rYtG3InRHI0[/youtube]

@ admiral εσυ ποια gtx 1050 ti πηρες?απο θορυβο τι λεει?

Μην πάρεις fanless γάιε, θα το μετανιώσεις.

δεν θα παρω,απο την συλλογη πληροφοριων που εκανα φαινεται οτι οι φτηνες υλοποιησεις με ενα φαν σκουζουν ομαδικος.<br><br>μαλλον θα παρω ενα αφτερμαρκετ κουλερ.<br><br>πρωτη φορα που εκανα κακη αγορα σε hardware,το χα ψαξει ενδελεχως και ολοι γραφανε οτι ειναι αθορυβες οι gtx 1050 ti.

Back