What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ALONE IN THE DARK

Borracho

Ancient Red Dragon
Ωραίο κείμενο Πάνο!

Ψήνομαι για σκληρή Day 1 αγορά. Μου είχε αρέσει το ντέμο και δείχνει να έχει εκλεκτή ατμόσφαιρα σήψης.

Οι όποιες μηχανικές ελλείψεις, παρηγοριά και κλείσιμο ματιού στ'ανύπαρκτα αντανακλαστικά μου!

Sephir

Beyond Within
Staff member
Μου άρεσε αυτό που διάβασα, θα το τιμήσω στο μέλλον προφανώς.

Ερώτησις: Να υποθέσω ότι και αυτό λειτουργεί με save points, σωστά;

Adhan

Horror addict
Staff member
Ερώτησις: Να υποθέσω ότι και αυτό λειτουργεί με save points, σωστά;
Ναι Γιώργο, μπορείς να σώσεις όπου θέλεις. Σου κρατάει ό,τι έχεις κάνει/βρει, απλά σε τοποθετεί στο μέρος που έκανε το τελευταίο autosave, συνήθως ανά 5-10 λεπτά κάνει και ένα.

Borracho

Ancient Red Dragon
Σήμερα το τελείωσα (περνάω σκληρό Χαλογουίν μήνα σαν να 'χουμε γλυκό 2010 ξανά) και παρά -ή ίσως εξαιτίας- του διακριτικού του jank, το χάρηκα πολύ. Ούτε crafting, ούτε αναβαθμίσεις στα όπλα και σουξουμού, ούτε τίποτα. Απλά πάζλς, φουλ ατμόσφαιρα, δεν έχει σπασαρχίδικα μπόσις ή έτσι τσεκαρίσματα αντανακλαστικών αυτιστικής Σαολίν χελώνας, λουκούμι για τα ξεμασελιασμένα γεροντοσάγονά μας.

Άπειροι πόντοι για τη σεκάνς στο διαμέρισμα του Δρ. Γκρέη προς το τέλος, που σε κάνει ν'αναρωτιέσαι για λίγο τί χρονιά έχουμε και τί ακριβώς έπαθε το παιχνίδι. Φαίνεται πως καμώθηκε από σκληρούς μερακλήδες και κρίμα κι άδικο που οδηγήθηκαν σε κλείσιμο.

#ΑυτάΔεΘαΣυνέβαινανΤο1997

shredder

Death Knight
Τι αλλα παιχνιδια εχεις παιξει για το haloween? Δεν εχει φαντασματα χελωνας ουτε ninja χελωνες ζομπι? Ε τοτε για αυτο δεν πηγε καλα σε πωλησεις. Απο δραση πως ειναι? Καλο?

mits@kos

Death Knight
Πώς διάολο μου είχε διαφύγει αυτό το review...

Borracho

Ancient Red Dragon
To Χαλογουινιάτικο playlist παραδόξως βγήκε πλούσιο φέτος :

-Alone In The Dark (οι μάχες είναι περισσότερο για το σασπένς Σρεδερά μου, δεν έχει Rank S+++ και υπερ-combos, μπορεί να σε στεναχωρέσουν)
-Night Springs DLC για το GOATY Alan Wake 2 και περιμένω το Lake House στο τέλος του μήνα. Εγγυημένες συγκινήσεις.
-Callisto Protocol που λογικά θα τρέχω όλο το μήνα δεδομένου του ΧΑΧΑ gaming χρόνου μου.
- An English Haunting, πολύ δυνατό point and click.

Πιθανά σφηνάκια τα Casting of Frank Stone και Until Dawn, αλλά ποιόν κοροϊδεύω, αν είμαι στα μισά του Callisto Protocol το Nοέμβρη, ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Top Bottom