What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΑΜD CPUs - Νήμα συζήτησης

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
εδω μιλάμε για συνδυασμό εφαρμογών ομως. οχι καθαρά gaming. τρεχεις δυο προγράμματα μαζι οποτε περισσότεροι πυρήνες βοηθούν
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Nαι, αλλά μιλάμε για ένα πολύ συνηθισμένο συνδυασμό εφαρμογών για ένα gaming PC.<br><br>Δεν μιλάμε πχ να τρέχω ένα παιχνίδι και να έχω το ANSYS παρέα, μιλάμε για κάτι που κάνουν χιλιάδες PC gamers. Kαι η CPU παραμένει ο καλύτερος τρόπος για καταγραφή βίντεο (όσον αφορά την ποιότητα και το μέγεθος του τελικού αρχείου).
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
πάλι οχι ολοι. οι διαφορές στην τλκ δεν ειναι τεράστιες. προσωπικά πάντως εχω μείνει ευχαριστημενος με τον fx-8320. οσο και αν "υστερούσε"
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,330
<blockquote>Ευελπιστώ ότι με ~100€ MSRP θα βρίσκει κανείς Β350 μητρική και με ~250€ 4c/8t Ryzen. Για gaming PC των ~1000€ θα είναι μια χαρά.</blockquote><br><br>Amen to that brother!! :drinks:<br><br><blockquote>πάλι οχι ολοι. οι διαφορές στην τλκ δεν ειναι τεράστιες. προσωπικά πάντως εχω μείνει ευχαριστημενος με τον fx-8320. οσο και αν "υστερούσε"</blockquote><br><br>Εδώ εγώ με Α10 7700Κ που έχω στο γραφείο, είμαι ευχαριστημένος εκεί που δεν το περίμενα!!!!!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη (σε γραπτή μορφή) για τους RYZEN : <br><br>https://www.youtube.com/watch?v=mKttIZ3fZjM
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
To Mαρτιο οι Zen http://www.dsogaming.com/news/amd-confirms-that-its-ryzen-cpu-will-be-released-this-march-to-be-followed-by-vega-gpu-in-q2-2017/    Αντε να αντεξει 1 μηνα ακομα! Γιατι δεν το βλεπω καλα. Σαν μην εφτανε το οτι εχουν καει οι περισσοτερες θυρες πλεον απο τον Μαιο που ξεκινησε το προβλημα εδω και εβδομαδες οταν το ανοιγω βγαζει cpu fan error και λεει να πατησω f1 . Στη συνεχεια λειτουργει κανονικα ομως δεν θα επρεπε να βγαζει αυτο το μηνυμα. Το επικινδυνο ομως ηταν αυτο που εκανε σημερα το πρωι με αποτελεσμα για πρωτη φορα ναι πρωτη φορα η μητερα μου εφτασε σε σημειο να με παρακαλεσει να το αναβαθμισω πριν καει εντελως! Ναι καλα διαβασατε με παρακαλεσε η μητερα μου που δεν ξερει καθολου απο τεχνικα χαρακτηριστικα pc να το αναβαθμισω μετα απο το επικινδυνο περισταστικο που συνεβη. Ενω μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει καποιο τετοιο μηνυμα αφου μπει στα windows και λειτουργργει κανονικα σημερα και ενω εκανα αιτηση για δουλεια ξαφνικα κολλησε ολο το pc. Μετα παταω το κουμπι να ανοιξει και κολλησε στην αρχη που λεει PRESS DEL πριν καν βγαλει το CPU error. Μετα ξαναπατησα το κουμπι και ξεκινησε κανονικα. Αλλα φυσικα η μητερα μου εγινε εξαλλη επειδη κολλησε την ωρα που ενω εκανα αιτηση για δουλεια και οχι ενω καναμε κατι αλλο εκεινη την ωρα οχι τοσο σημαντικο. Ευτυχως δεν χαθηκαν τα στοιχεια που ειχα πληκτρολογησει μεχρι εκεινη τη στιγμη αλλα μου ειπε να το αναβαθμισω τωρα αμεσως. Εγω τοτε της εξηγησα για αλλη μια φορα να το καταλαβει οτι υπαρχουν 2 εταιριες που φτιαχνουν επεξεργαστες και οτι περιμενω να βγαλει και η amd γιατι της intel δεν εχουν τοση μεγαλη διαφορα απο τον δικο μου οι περισσοτεροι κτλ. Ξερει πως απο τον Μαιο αρχισε να καιγεται η μητρικη . Και οτι γι αυτο θα περιμενω μεχρι τελη Φεβρουαριου η ΑρχεςΜαρτιου να βγουν οι Zen. Σιγα μην παρω core i7 7700k kabylake που ειναι τετραπυρηνος. Τωρα το οτι καταλαβε απο αυτα που της ειπα δεν ξερω αλλα κανω υπομονη ενα μηνα ακομα. Εφοσον αντεξει η μητρικη και ο επεξεργαστης βεβαια. Του εδωσα μετα αγριες κλοτσιες για να μαθει να μην τον ξανακανει. Τουλαχιστον οχι οταν κανω κατι τοσο σοβαρο. Να συνεβαινε αυτο σε παιιχνιδι ε και τι εγινε η εαν βλεπεις ταινια εκεινη την ωρα αλλα να συμβει κατι τετοιο ενω κανεις δουλεια η αιτηση για δουλεια ε οχι πρεπει να το πληρωσει αυτο που εκανε! Και το πληρωσε!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>Του εδωσα μετα αγριες κλοτσιες για να μαθει να μην τον ξανακανει. Τουλαχιστον οχι οταν κανω κατι τοσο σοβαρο. Να συνεβαινε αυτο σε παιιχνιδι ε και τι εγινε η εαν βλεπεις ταινια εκεινη την ωρα αλλα να συμβει κατι τετοιο ενω κανεις δουλεια η αιτηση για δουλεια ε οχι πρεπει να το πληρωσει αυτο που εκανε! Και το πληρωσε!<br></blockquote><br><br>Χαίρομαι που πρυτάνευσε η λογική και έλυσες το περίπλοκο αυτό θέμα με σκέψη και ηρεμία.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ωχωχωχ.<br>βγηκε ο σρεντερ στην αγορα εργασιας. ποιος τυχερος αφεντικος θα λαβει ΑΥΤΗ την αιτηση αραγες?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Καταρχάς μιλάμε για αίτηση ή αιτήσεις; θέλω να πω, όπως απάνταγε εδώ σε κάθε ερώτηση με ένα πόστ, εκεί έστελνε μία αίτηση για κάθε ερώτηση;<br>plot twist, έστειλε βιογραφικό για ντελιβεράς στην πιτσαρία!!
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Κατάλαβε κανείς τελικά τι ήταν το επικίνδυνο σε αυτή την υπόθεση; Εκτός κι αν εννοεί την περίπτωση να προσληφθεί σε θέση ευθύνης, αλλά δε νομίζω το γνώθι σαυτόν του Σρεδερίνου να φτάνει μέχρι εκεί...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
<blockquote>οχι πρεπει να το πληρωσει αυτο που εκανε!</blockquote><br><br>Είμαι σίγουρος ότι το πήρε το μάθημά του!<br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=Ze3hthGRbRo<br><br>Και μετά αναρωτιέσαι γιατί σου βγάζει προβλήματα...  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /></span>
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>..... Ξερει πως απο τον Μαιο αρχισε να καιγεται η μητρικη ......<br>...<br>Εφοσον αντεξει η μητρικη και ο επεξεργαστης βεβαια. Του εδωσα μετα αγριες κλοτσιες για να μαθει να μην τον ξανακανει......<br></blockquote><br><br>θεουλης...θεουλης...θεουλης... :worshippy: :worshippy: :worshippy:<br>παει κ τελειωσε!!<br><br>ποση μητρικη εχει μεινει πια??<br>το socket της cpu... η μιση pci και οι μνημες που ειναι κολλημενες με σελοτειπ..<br>αντε τη φαγαμε και αυτη...<br><br>πσ : ο επεξεργαστης γνωριζουμε αν εμαθε να μη το ξανακανει;;<br> :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Οff topic: Το αμάξι στην φωτογραφία είναι NSX, RX-7 ή MR-2;
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
nsx βεβαια :salute: :worshippy: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
άμα ήμουν η cpu θα έκανα τις βαλίτσες μου και θα πήγαινα σε άλλο pc.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Νομίζω ότι έχει παρατραβήξει το αστείο. Γενικά μιλώντας πάντα.<br><br>Shredder, υπομονή 1-2 μήνες αλλά γύρνα τα ρολόγια του PC πίσω στις κανονικές μετρήσεις και άσε για λίγο το overclock, γιατί από ότι φαίνεται έχεις ζορίσει τα πάντα τόσο πολύ, που είναι θαύμα ότι λειτουργούν ακόμη. Και επιμένω, στην επόμενη αναβάθμιση πρέπει να αλλάξεις και κουτί. Δεν έχει σημασία αν χωράνε τα πράγματα μέσα, το ζήτημα είναι να "αναπνέουν" ώστε να μην ζορίζονται από υψηλές θερμοκρασίες λόγω κουτιού. Και βάλε στην άκρη αναλύσεις "χωράει/δεν χωράει επειδή το είπε ο τεχνικός από το τηλέφωνο", όπως έγινε με το γραφείο (θα είχες τώρα 3 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη). Υπάρχουν site που σου δείχνουν τη συμβατότητα για μεγέθη και όγκους αντικειμένων και σε τι κουτί χωράνε.<br><br>Προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε όταν ρωτάς γνώμη, και τελικά μας αγνοείς και λες ότι πληρωνόμαστε από εταιρείες επειδή το "είπε ο τεχνικός" σου. Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 10 άτομα έχουν στήσει PC (εγώ 2 φορές) με συμβουλές και εσωτερική συζήτηση εδώ μέσα. Επωφελείσου από αυτό, αφού χαιρόμαστε όταν βλέπεις γραφικάρες αλλά με σωστό τρόπο και όχι "κονσολάδικο" όπως λες κι εσύ.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καλα του τοχα πει οταν τον ειδα οτι ειναι σοβαρος και διαφωνουσε. δεν του το χα πει, χρονό?<br>και νατος, τωρα, ερχεται και κανει σοβαρη απαντηση στον σρε. <br>που, σε αλλα νεα, σημερα πρωτη μερα που δε γραφει κεφαλαία, παρατηρω οτι χρησιμοποιει ατονικό, οπως εγω. ρε λες να χει δικιο ο καουτσουκος? λες να ειμαι κι εγω μια απ τις περσονες του σρεντε??<br>δε θα τ αντεξω. άι λλ τέικ δη μαουντενς.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Δεν νομιζω να εγινε απο το overclock η ζημια. Εδω και μηνες δεν εχω κανενα overclock πια. Ουτε οταν ξεκινησε απο τον Μαιο να χαλει η μητρικη ειχα κανενα overclck. Το οτι εδω και εβδομαδες με το που ανοιγει το pc γραφει cpu fan error και μετα πρεπει να πατησω f1 για να συνεχισει σημαινει πως μαλλον επαθε καποια μικρη ζημια και ο επεξεργαστης απο τη μητρικη οχι απο το overclock που του ειχα κανει πριν μηνες. Και σημερα κολλησε ενω απλα ημουν στο ιντερνετ και εγραφα δεν ετρεχε καποιο βαρυ προγραμμα η παιχνιδι να πεις οτι ζωρηστηκε και ανεβασε θερμοκρασιες..... Εγω μπορω να κανω υπομονη ενα μηνα αλλα η μητρικη μπορει?  Ελπιζω πως ναι.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
The overclock and the damage done<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=k0t0EW6z8a0
 
Top Bottom