What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΑΜD CPUs - Νήμα συζήτησης

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,430
Το Bios AGEA θα ειναι για κατεβασμα στη σελιδα της ASUS οπως ολα τα bios που εχουν βγει μεχρι τωρα? Καλα ενταξει δεν πειραζει θα περιμενω. Σημερα κλεινουν 2 μηνες ακριβως που εκανα αναβαθμιση και ειναι απαραδεκτο να μην εχιε διορθωθει ακομα το θεμα με τις μνημες.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>Το Bios AGEA θα ειναι για κατεβασμα στη σελιδα της ASUS οπως ολα τα bios που εχουν βγει μεχρι τωρα? Καλα ενταξει δεν πειραζει θα περιμενω. Σημερα κλεινουν 2 μηνες ακριβως που εκανα αναβαθμιση και ειναι απαραδεκτο να μην εχιε διορθωθει ακομα το θεμα με τις μνημες.<br></blockquote><br><br>Προτεινω να παραπονεθεις στην g.Skill αλλα θα σου πουν "τα παραπονα σου στην asus" <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
witcher-3-memtest-v4-png.21212
<br><br>Και ο ουίτσορας βλέπει μεγαλη διαφορά από 2133 σε 3466. Θα πραγματοποιήσω και γω τεστακι και θα το δημοσιευσω.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
http://forums.eu.square-enix.com/showthread.php?t=254796<br><br>Ryzen patch για ROTTR. Φαίνεται πως απλά η μηχανή τους χρειαζοταν βελτιστοποίηση για αυτές τις CPU.<br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,681
https://www.eteknix.com/amd-ryzen-7-cpus-get-23-price-cut?utm_content=buffere397e&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer" class="bbcode_url">Ρίχνουν τις τιμές μέχρι 23% εν αναμονή κυκλοφορίας threadripper.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,430
Τοσο γρηγορα? Μολις 3 μηνες απο την κυκλοφορια? Το πλαισιο τον εχει ακομα 389 ακομα παντως  http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-CPU-Ryzen-7-1700-AM4-3-70-GHz-20-MB-YD1700BBAEBOX.html οσο τον πηρα δηλαδη.
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Διάβαζε και τα ψιλά γράμματα στο άρθρο και όχι μόνο τον τίτλο, μερικές φορές θα σου λύσουνε πολλές απορίες  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Διάβαζε και τα ψιλά γράμματα στο άρθρο και όχι μόνο τον τίτλο, μερικές φορές θα σου λύσουνε πολλές απορίες  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>τι θες να πεις οτι τα άρθρα δεν είναι μόνο οι τίτλοι?αυτό θες να πεις? μίλα ξεκάθαρα τομυ.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aLeWg11ZBn0[/youtube]<br><br>Για όσους έλκονται μεν από το GNU/Linux, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν παιχνίδια και επαγγελματικές εφαρμογές.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
SEGA DOES WHAT NINTEDON&#039;T φάση. Ελπίζω να αγοράσουν και οι ενδιαφερόμενοι για servers!<br>Σε 4 μέρες ίσως έχουμε και περισσότερα νέα για το GPU τμήμα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,681
Μετριότητες στον τομέα των GPU, αλλά από ότι φαίνεται στον τομέα των CPU η AMD σπάει τα κοντέρ από επιδόσεις.<br>http://www.techradar.com/news/the-amd-ryzen-threadripper-is-the-most-powerful-processor-weve-ever-tested" class="bbcode_url"><br>Techradar πρώτα leaks για τον Threadripper.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,430
Οντως τα σπαει. Συμφωνα με bencrhmask θα εχουν τις διπλασιες επειδοσεις απο τους ryzen 7!  Και Μολις 5 μηνες μετα την κυκλοφορια των ryzen 7! Οντως κατι τετοιο θα μας φαινοταν απιστευτο πριν μερικους μηνες οτι δηλαδη θα ειχαμε ξαφνικα τοσο γρηφορη εξελιξη στους επεξεργαστες!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Παρτσακλή εταιρεία εν τέλει η AMD. Αδυνατεί να συνδυάσει χρονικά την κυκλοφορία μίας σειράς CPUs κι άλλης μίας GPUs της προκοπής. Σου δίνει μυδράλια επεξεργαστές και νεροπίστολα κάρτες γραφικών. Απλά ακατανόητες κινήσεις.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Παρτσακλή εταιρεία εν τέλει η AMD. Αδυνατεί να συνδυάσει χρονικά την κυκλοφορία μίας σειράς CPUs κι άλλης μίας GPUs της προκοπής. Σου δίνει μυδράλια επεξεργαστές και νεροπίστολα κάρτες γραφικών. Απλά ακατανόητες κινήσεις.<br></blockquote><br>..μα η amd απο εποχης athlon ηταν παντα κοντα (οχι απο επανω )αλλα παντα κοντα στην intel με επεξεργαστες εξαιρετικους τοσο σε αποδοση αλλα κ σε vfm.<br>..το τμημα της ατι ομως ηταν-κ ειναι- αλλη ιστορια...απλα χωλαινει <br><br>κ μονο που και που βγαζει κατι αξιολογο - το οποιο ομως ειναι πυροτεχνημα κ χωρις συνεχεια<br><br>δες radeon 9xxx , 38xx , fury...καθε 3-4 γενιες βγαζει κατι αξιολογο<br><br>εντιτ να μη παρεξηγηθω..γραφοντας αξιολογο εννοω αυτο που θα οδηγησει σε επιδοσεις κ θα αναγκασει τους ανταγωνιστες να "σφιχτουν" να προλαβουν..το να παρεχουν προιοντα ανταγωνιστικων επιδοσεων με διαφορα φασης δεν ειναι επιτυχια-true??
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Είναι όντως εντυπωσιακά τα νούμερα που βλέπω για Ryzen και Threadrippers. Από την άλλη, υπό πραγματικές gaming συνθήκες, αμφιβάλλω ιδιαίτερα αν έστω και λίγα παιχνίδια θα εκμεταλλευθούν πάνω από 3-4 νήματα του επεξεργαστή μέσα στην επόμενη 4ετία. Όσα βρίσκονται υπό σχεδιασμό τα τελευταία ένα με δυο χρόνια δε, το ξεχνάμε, απλά και παραδοσιακά θα είναι. Και αν αναλογιστούμε πως η Sony θα κυκλοφορήσει την απάντησή της στο Xbox One X μέσα στο 2018, βασισμένη λογικά σε παλαιότερη/προϋπάρχουσα/φθηνότερη τεχνολογία, νομίζω απέχουμε αρκετά από την ημέρα που θα *χρειαζόμαστε* έναν 8πύρηνο επεξεργαστή προκειμένου να δούμε επιδόσεις αξιώσεων σε παιχνίδι. <br><br>Τώρα για video editors/streamers, φυσικά χαράς Ευαγγέλια. <br><br>Όσον αφορά τα Βεγκάκια, φαίνονται τίμιες προτάσεις για άνθρωπο που δεν θέλει να το δώκει το νεφρό για να ντυθεί στα βασιλικά γαλαζοπράσινα και όπως είπε και ο συνάδελφος Τεβιλράιτ, είναι καλό να "τσιγκλάνε" τις Intel/Nvidia, προκειμένου να διατηρούν τις τιμές σε λογικά επίπεδα (καλή η χλιδή, αλλά υπάρχει και ένα κατώφλι γελοιότητας στην τιμολόγηση, όπου γίνεται καθαρά θέμα αρχής) αλλά και να παρουσιάζουν ουσιαστικά βελτιωμένα νέα μοντέλα και όχι χλιαρά rebrandings.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,344
<blockquote>βασισμένη λογικά σε παλαιότερη/προϋπάρχουσα/φθηνότερη τεχνολογία, νομίζω απέχουμε αρκετά από την ημέρα που θα *χρειαζόμαστε* έναν 8πύρηνο επεξεργαστή προκειμένου να δούμε επιδόσεις αξιώσεων σε παιχνίδι. <br><br>Τώρα για video editors/streamers, φυσικά χαράς Ευαγγέλια. </blockquote><br><br>Ο R7 1700 (απλός ή Χ) και ο R5 1600Χ είναι πολύ τίμιες προτάσεις νομίζω (ειδικά ο δεύτερος), για να αλλάξουμε τον 2500Κ (που μεταξύ μας μια χαρά τα καταφέρνει αα!!) Όλο και κάτι θα κάνει κάποιος στο backround όσο παίζει κάποιο game. Και θα βοηθήσει πολύ, όταν παίζεις games μέσω streaming!!<br> <br>Αναρωτιέμαι αν αξίζει το Χ370 chipset ή αν αρκεί ένα B350, για απλή χρήση.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,430
Nαι πολυ καλη αναβαθμιση απο core i5 2500k σε R7 1700 επιβεβαιωνω και εγω που τον εχω 5 μηνες, Το pc πεταει! Και οχιδ εν θα βγαλει νεο platstation το 2018 η sony.  Ηδη η ID εχει ανακοινωσει πως η επομενη μηχανη id tech 7 θα χρησιμοποει ολους τους πυρηνες ενω τον Οκτωβριο περιμενουμε τα wolfestein new colosus και Evil Within 2 τα οποια με vulkan και id tech 6 παλι θα χρησιμοποιουν στο 100% ολους τους πυρηνες. Μετα εχουμε far cry 5 τον Φεβρουαριο που επειδη η amd συνεργαζεται με τη ubisoftκ αι αυτο θα αξιοποιει ολους τους πυρηνες. Και ετσι οπως παμε ολο και περισσοτερα παιχνιδια θα ειναι φιταγμενα για 8+ πυρηνες.
 
Top Bottom