AMD GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέμα ζήτησης είναι. Εφόσον πουλάνε σαν ζεστά καρβέλια οι τιμές ανεβαίνουν. Αν ο κόσμος γυρναγε την πλάτη θα βλέπαμε άλλη τιμολογιακή πολιτική, αλλά τι να κάνουμε που ουσιαστικά είναι μονοπώλιο κι εκεί.
Το δε θέμα του στοκ το γνώριζαν πολύ πριν φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και προτίμησαν το paper launch και τους πανηγυρισμούς μέσα στις κουζίνες τους. Οπότε μέσα στα νούμερα είχαν υπολογίσει και το κόλλημα της αγοράς και τις μειωμένες πωλήσεις, αλλά και το αποτέλεσμα αυτών. Οι μόνοι που κινδυνεύουν από αυτές τις πρακτικές είναι μικρομάγαζα τα οποία περίμεναν να πουλήσουν καμιά κάρτα λόγω της νέας γενιάς και βρέθηκαν κρεμασμένα

η έλλειψη gddr6 προέκυψε στην πορεία

To bitcoin ειναι στο θεο και εχει τραβηξει ολα τα κυρια νομισματα μαζι του. Οι miners παίρνουν ολες τις καρτες, πρασινες και κοκκινες παιδια.

meanwhile η πιο λάθος αγορά που έλεγα μέχρι τώρα ότι έκανα με την 5500ΧΤ ξαφνικά φαντάζει "και πάλι καλά που πρόλαβες" :p

Το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα, κτλ.

Την υγεία μας ( σωματική και ψυχική ) να έχουμε, όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση, και κάρτες θα βρεθούν.

Και κάπως έτσι θα πάρουν τα πάνω τους οι υπηρεσίες Cloud Gaming.

Άμα δεν μπορείς να αγοράσεις hardware, θα έρχεται το τυράκι του "τι
το θες το hardware μαναμ; Εμείς θα στο δώσουμε"

Και κάπως έτσι θα πάρουν τα πάνω τους οι υπηρεσίες Cloud Gaming.

Άμα δεν μπορείς να αγοράσεις hardware, θα έρχεται το τυράκι του "τι
το θες το hardware μαναμ; Εμείς θα στο δώσουμε"
αυτό νομίζω ότι είναι σαν την επανάσταση του multicore, όλο έρχεται και όλο είναι στην γωνία :p με τέτοιες συνδέσεις που να πας ρε καραμήτρο cloud gaming?
Εδώ ζορίζεται να κάνει streaming μέσα στο ίδιο σπίτι γιατί δεν αντέχει το wifi που έχει το μέσο σπίτι.

με τέτοιες συνδέσεις που να πας ρε καραμήτρο cloud gaming? Εδώ ζορίζεται να κάνει streaming μέσα στο ίδιο σπίτι γιατί δεν αντέχει το wifi που έχει το μέσο σπίτι.

Δε νομιζω οτι η Ελλαδα καθοριζει τις εξελιξεις :) Δυστυχως ειμαστε πολυ πισω τεχνολογικα καθως ακομη αρμεγουμε το χαλκο..

Θα εκπλαγείς από τι σκατοσυνδέσεις έχουν στο Αμέρικα, πέρνα μια βόλτα από ArsTechnica και γράψε κανένα cable internet ή κάτι τέτοιο στο search να καταλάβεις.
Είμαστε πολύ μπροστά σε σχέση με αυτούς που έχουν και data caps.

Δεν υπάρχει σωτηρία για φέτος, όποιος πρόλαβε Nvidia 2000 σειρά ή AMD 5000 σειρά,
είναι τυχερός. Εγώ έχω ξεμείνει με RX 570 4Gb.

Λογικά θα πάρει μπάλα και τα υπόλοιπα components.

Αν δεν γίνει κάτι με επιπλέον εργοστάσια παραγωγής, θα ζορίσει η κατάσταση.

Αφού οι ειδήμονες έλεγαν ότι την άνοιξη θα ομαλοποιηθούν όλα.

Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν και με τα logistics που τρέχουν από τα εργοστάσια στην Κίνα. Έχει επηρεάσει τα πάντα παγκόσμια, επειδή δεν υπάρχει καλό turnover (ανακύκλωση) των shipment containers.

Μα όντως θα ομαλοποιηθούν όλα την άνοιξη. Του 2022.

Καλή φάση! Κάπου εκεί έλεγα να κάνω αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Προς το παρόν, χαϊδεύω την 1070 μου με αγάπη και στοργή.

Δεν υπάρχει σωτηρία για φέτος, όποιος πρόλαβε Nvidia 2000 σειρά ή AMD 5000 σειρά,
είναι τυχερός. Εγώ έχω ξεμείνει με RX 570 4Gb.

Λογικά θα πάρει μπάλα και τα υπόλοιπα components.

Αν δεν γίνει κάτι με επιπλέον εργοστάσια παραγωγής, θα ζορίσει η κατάσταση.
αυτό με τις ταρίφες είναι για μούρκα μόνο βέβαια, αλλά θα μας πάρει η μπάλα με το κρίπτο anyway.

Γνώμη για την κάτωθι κάρτα μέχρι να έρθει το τέλος του κόσμου ή Δευτέρα Παρουσία των νέων καρτών;

Υπόψιν ότι είμαι με μία αθάνατη 760...

Back