AMD GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br><br>Τελευταία φορά δεν έλεγες ότι πας για 1170? Τι έγινε όλα και πιο πέρα πάμε?<br></blockquote><br><br>Και να βγάλει η NVIDIA δύο σειρές καρτών (11xx + 12xx) λίγο χλωμό...Έφαγε μπουνιές μάλλον απ τις χελώνες και έπαθε διάσειση ο ΣΡΕΤΕΡ

Ελεγα για 1170 αλλα οι φημες λενε πως η 1170 θα βγει φετος και αρα θα ειναι Pascal οχι volta. που θα βγουν το 2018. Αλλωστε η 970 τρεχει ultra 1440p στα περισσοτερα παιχνιδια γι αυτο δεν χρειαζεται αμεσα αναβαθμιση. Δεν ειναι σαν την GTX 460 του τρελου χοντρου που τωρα πια τρεχει μονο σε low 1080p. Να δουμε αυτος τι θα κανει! Μου ειπε οτι σιγουρα θα αλλαξει καρτα τον Φεβρουαριο. Για να δουμε!!

εγω βλεπω οτι ολο και ζμπρωχνεις την αναβαθμιση στο μελλον...<br>μηπως τελειωσαν τα λεφτα? μηπως η νβιντια βγαζει σαπακια κι απλα δε θες να παρεις amd? μηπως ο χοντροαδυνατοχοντρός (με τη χρονικη σειρα των γεγονοτων) θα εχει φετος πολυ δυνατοτερο συστημα απο σενα??<br>ΧΑΧΑΧΑ, που θα λεγε κι ο επιταφιος. μηπως θα εχεις το χειροτερο πισι της παρεας σου?

<blockquote><br>Ελεγα για 1170 αλλα οι φημες λενε πως η 1170 θα βγει φετος και αρα θα ειναι Pascal οχι volta. που θα βγουν το 2018. Αλλωστε η 970 τρεχει ultra 1440p στα περισσοτερα παιχνιδια γι αυτο δεν χρειαζεται αμεσα αναβαθμιση. Δεν ειναι σαν την GTX 460 του τρελου χοντρου που τωρα πια τρεχει μονο σε low 1080p. Να δουμε αυτος τι θα κανει! Μου ειπε οτι σιγουρα θα αλλαξει καρτα τον Φεβρουαριο. Για να δουμε!!<br></blockquote><br><br>ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ;<br>Και GPU θα αλλάξει, ΚΑΙ άλλη κάμερα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ θα πάρει. Και είναι και Καρκινάκι, οπότε δεν θα πάρει χαρτζιλίκια για γενέθλια.<br>ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΡΟΓΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ;

<blockquote><br>Και είναι και Καρκινάκι, οπότε δεν θα πάρει χαρτζιλίκια για γενέθλια.<br></blockquote><br><br>Δεν θέλω να γνωρίζω πόσα <strike>λεπτά</strike> ώρες αφιέρωσες στο YouTube για να μάθεις αυτήν την πληροφορία.

Πολλές ώρες, και σύντομα θα βγάλω και site/FAQ για τον ΠΑΝΙΒΟ ΦΡΟΥΝΤΖΟΣ.<br>Άμα έχει επιτυχία, θα κυκλοφορώ και 3μηνιαίο fanzine.<br><br><br>14 λεπτά. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΜΟΣ;<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=fCUU3cHyQXA

<blockquote><br><blockquote><br>Ελεγα για 1170 αλλα οι φημες λενε πως η 1170 θα βγει φετος και αρα θα ειναι Pascal οχι volta. που θα βγουν το 2018. Αλλωστε η 970 τρεχει ultra 1440p στα περισσοτερα παιχνιδια γι αυτο δεν χρειαζεται αμεσα αναβαθμιση. Δεν ειναι σαν την GTX 460 του τρελου χοντρου που τωρα πια τρεχει μονο σε low 1080p. Να δουμε αυτος τι θα κανει! Μου ειπε οτι σιγουρα θα αλλαξει καρτα τον Φεβρουαριο. Για να δουμε!!<br></blockquote><br><br>ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ;<br>Και GPU θα αλλάξει, ΚΑΙ άλλη κάμερα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ θα πάρει. Και είναι και Καρκινάκι, οπότε δεν θα πάρει χαρτζιλίκια για γενέθλια.<br>ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΡΟΓΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ;<br></blockquote><br>ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ GTX 1060 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ 970! Ε ΚΑΙ?  ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 1070 Η 1080 ΝΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ 1060?Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΥΝΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ PC ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ PC ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΝΣΟΛΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ LOW ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΘΟΝΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ 1080P! ΟΜΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ GTX 1080 ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 4Κ ΟΘΟΝΗ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ  ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ! Ο ΤΡΕΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ GTX 1060 ΟΧΙ 1080. EΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ 1080 ΚΑΙ 4Κ ΟΘΝΗ. ΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ!

Με χοντροδουλειές δεν πήγε ποτέ κανείς μπροστά.

πως μπορει ο θεουλης και ξεχωριζει τα διαφορα ειδη χοντρων και θυμαται και τι καρτα θα παρει ο καθενας, με ξεπερνα. κατα πολυ.<br> :worshippy: :worshippy: :salute: :drinks:<br>

<blockquote>Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ</blockquote><br><br>ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑ ΠΑΧΥ ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΧΙΑ ΦΑΚΗ;

<blockquote>Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ</blockquote><br><br>"Θα είναι σαν τρελός χοντρός, αλλά δεν θα είναι τρελός χοντρός"<br><br>Παΐσιος, "Περί τρελών, χοντρών και καρτών γραφικών"<br>(§)ΙΒ&#039; στχ.69

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Ελεγα για 1170 αλλα οι φημες λενε πως η 1170 θα βγει φετος και αρα θα ειναι Pascal οχι volta. που θα βγουν το 2018. Αλλωστε η 970 τρεχει ultra 1440p στα περισσοτερα παιχνιδια γι αυτο δεν χρειαζεται αμεσα αναβαθμιση. Δεν ειναι σαν την GTX 460 του τρελου χοντρου που τωρα πια τρεχει μονο σε low 1080p. Να δουμε αυτος τι θα κανει! Μου ειπε οτι σιγουρα θα αλλαξει καρτα τον Φεβρουαριο. Για να δουμε!!<br></blockquote><br><br>ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ;<br>Και GPU θα αλλάξει, ΚΑΙ άλλη κάμερα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ θα πάρει. Και είναι και Καρκινάκι, οπότε δεν θα πάρει χαρτζιλίκια για γενέθλια.<br>ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΡΟΓΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ;<br></blockquote><br>ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ GTX 1060 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ 970! Ε ΚΑΙ?  ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 1070 Η 1080 ΝΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ 1060?Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΥΝΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ PC ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ PC ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΝΣΟΛΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ LOW ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΘΟΝΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ 1080P! ΟΜΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ GTX 1080 ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 4Κ ΟΘΟΝΗ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ  ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ! Ο ΤΡΕΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ GTX 1060 ΟΧΙ 1080. EΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ 1080 ΚΑΙ 4Κ ΟΘΝΗ. ΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ!<br></blockquote><br><br> :cylonagree:

Πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Ινδό :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=FwcUMZLvjYw<br><br>ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!<br><br>

Ποια επανασταση? Η Nvidia ετοιμαζεται να ανακοινωσει την 1080 ti απο στιγμη σε στιγμη και η amd εχει μεινει ακομα με μετριες καρτες επιπεδου GTX 1060!!

<blockquote><br>Ποια επανασταση? Η Nvidia ετοιμαζεται να ανακοινωσει την 1080 ti απο στιγμη σε στιγμη και η amd εχει μεινει ακομα με μετριες καρτες επιπεδου GTX 1060!!<br></blockquote><br><br>περίπου ιδια απόδοση με gtx 1080 αλλα φθηνότερη θες να πεις.

Μάλλον έχουμε ξεχάσει ότι υπάρχει και το Vega 11 (το μεγάλο), που θα κάνει teabagging στις Ti και Titan  :pP  :silly:

Πριν ή και μετά το καλοκαίρι 2017, Τζον. Επιβεβαιωμένο.  :silly:

<blockquote><br>Πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Ινδό :<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FwcUMZLvjYw[/youtube]<br></blockquote><br><br>Όλο μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα...  :silly:

Back