Απλά, έχοντας πάει στο Fuzz και στο Principal αρκετές φορές ξέρω πλέον ότι μάλλον είναι θέμα κλασσικού αρπακολατζή ηχολήπτη.
Στο Fuzz μόνο από τους Haggard έχω ακούσει πραγματικά καλό ήχο και για αυτούς ξέρω πολύ καλά ότι έχουν ολόκληρη ομάδα από πίσω και ψειρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια του ήχου πολλές ώρες πριν από κάθε συναυλία. Άντε και οι UFO ήταν καλούτσικοι. Στους Helloween πέρυσι πολλές φορές το τραγούδι έπρεπε να φθάσει στο ρεφραίν για να καταλάβω τι έπαιζαν. Στους Cult το μπούκωμα ήταν απίστευτο. Αλλά το χειρότερο ήταν στην συναυλία Psychotic Waltz / Royal Hunt... Πέρα από την καταστροφή των μισών τραγουδιών των Royal Hunt, στους Psychotic Waltz είδαμε τον Buddy Lackey να ανεβαίνει ο ίδιος στην κονσόλα και να φτιάχνει τον ήχο όταν έπαιζαν σόλο! Ντροπή και αίσχος δηλαδή!
Και το Principal στην Θεσσαλονίκη έχει χαλάσει πολύ από τότε που μεταφέρθηκε στον Μύλο. Στους Accept πόνεσαν τα αυτιά μας, αλλά την μεγάλη διαφορά την είδα στους Warlord που τους είδα και Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο Principal η βαβούρα ήταν απίστευτη και ήταν πολύ κρίμα γιατί πολλά τραγούδια θάφτηκαν. Στην Αθήνα, στο Gagarin, ο ήχος ήταν απλά άριστος. Μέρα με την νύχτα.
Γενικά, το Fuzz μπορεί να είναι ευρύχωρο σαν χώρος (ήταν και ακριβώς δίπλα από την παλιά μου δουλειά και πριν κάποια χρόνια με βόλευε απίστευτα) αλλά πρέπει να αρχίσουν να φέρονται σαν επαγγελματίες κάποια στιγμή.