What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ανακοίνωση του Kingdom Come: Deliverance 2 με release το 2024!

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Ωραια παρουσιαση το βιντεακι!!! Σιγουρακι λιωσιμο τα χριστουγεννα!

Αυτο που με κραταει στο εδαφος ειναι τα system requirements, δεν εχουν ανεβασει τιποτα στο στημ ακομη, κατι λογικο. Ελπιζω να μην ειναι τεραστια για 1080p, αν και δεν φανηκαν καφριλες τα γραφικα.

PS. Ηταν λιγο περιεργα να βλεπεις τον ναο της αγιας βαρβαρας στη κουτνα χορα μετα απο 15-16 χρονια οφειλω να ομολογησω, επισης περιμενα περισσοτερο να ποζαραν στο οστεοφυλακιο των αγιων παντων (Πανεμορφη πολη btw αξιζει η επισκεψη)

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
image.png

best boi

ΥΓ.
A writer from GameStar visited Warhorse today and was able to play KCD 2. The article is behind a paywall but here are his most important points:

- The game is indeed much bigger and ambitious in comparison to the first game
- He is generally (very) optimistic but thinks there is still a bit of a risk that Warhorse is trying too much
- Immersion is very important to the developers and they added many small details such as getting robbed when you pass out from drinking too much. You will then be able to track down someone in the city who is wearing your shoes
- The perks from KCD1 have been reworked because they were generally disliked
- Story is indeed much more epic and includes kings and the HRE.
- Quest design feels different: more spectacle and big battles (because of the new story) , less fetch quests and calm side missions
- 3 types of crossbows. Smallest type can be reloaded from horseback
- the new city Kuttenberg is as detailed as Rattay but much bigger

ΥΓ2. Ένας streamer είπε μόλις τώρα πως το Savior Schnapps θα είναι πάλι και στο 2 λολ. Casuals gtfo.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Ήδη άκυρος ο τίτλος του άρθρου. Το παιχνίδι έφαγε delay για τις 11 Φλεβάρη.

Το καημένο το Avowed δε θα δει προκοπή ποτέ.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
μπηκα στον φεξτρα για το ταιτα κουε2 και ηβρα αυτο δω. καταρχην, δεν εχω παιξει το 1, και μαλλον δε θα το παιξω ποτέ, μιας και ειμαι αρκετα νιουμπάς και δεν εχω την υπομονη που απαιτειται. ξερω, δικη μου χασουρα, αλλα ειναι αυτο που ειναι. και μαλλον δε θα παιξω και το 2. αλλά βλεποντας αυτο το βιντεο και τον ενθουσιασμο του fextralife νιωθω οτι μιλαμε για γκοτάρα του κερατά.

αλλά πιο πολυ ηθελα να πω οτι δεν μπορω να μην βγαλω το καπελο (που δεν φορω) και να μην υποκλιθω στην γουωρχορς στουντιος. πριν λιγες μερες καλεσαν στην τσεχια δημοσιογραφους του ειδικου τυπου (ωου, παντα ηθελα να το γραψω αυτο) και γιουτιουμπερς για να προωθησουν το kcd2. γνωστες φατσες, ειδα και τον ανγκρι τζο και κανα δυο αλλους που γνωριζω εξ οψεως. και ενταξει, ετσι κι αλλιως ειναι πανεμορφη η πραγα και ολη η τσεχια, αλλά οι ανθρωποι εκτος απ το παιχνιδι νοιαζονται και για την εικονα της χωρας τους και τον τουρισμο και ολα. χωρια το εκπληκτικο τουρ που εκαναν στους τυχερους, με επισκεψεις σε καστρα, εκκλησιες, στην πολη που εκτυλισσεται μεγαλο μερος του 2 , το Kuttenberg (η σημερινη πανεμορφη Κutna Hora), επιδειξη μεσαιωνικων σπαθομονομαχιων (που ναι, φαινονται τοσο αυθεντικες που ισως αφησουνε ευχαριστημενο μεχρι και τον χρονό μας) μεχρι και τον jan valta να διευθυνει ορχηστρα και να παιζει μουσικη απ τα κειμς μεσα στον πανεμορφο καθεδρικο της αγ. βαρβαρας.

πολυ λογικα ο φεξτρα επαθε ζημια και αφιερωνει σ αυτο το ταξιδι (και δικαιως) 10 λεπτα απ το 20+ βιντεο.
αγνοηστε τον πιασαρικο τιτλο και απολαυστε:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Πάντως το official gameplay video του KCD2 παίζει να είναι ό,τι καλύτερο δημιουργήθηκε ποτέ. Κυριολεκτικά πρώτο quest που δείχνει, ο Henry τσαλαβουτάει στα σκατά και μετά σκοτώνει 3 χωρικούς.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
κουρβα!
εκει που λεω τι γκοταρα του βελζεβουλ ειναι τουτη, εκει με χτυπαει η σκληρη πραγματικοτητα.

σειβιουρ σναπς, ρηπέαρ στα σπαθια, πρεπει να φαει ο χενρης, ναι, αλλά μην παρει μπεικον γιατι θα χαλασει και μπλε αδένες.
ε, μα. τελος παντων, ο καθεις εχει τις παραξενιες του κι εγω εχω συμφιλιωθει με τις δικες μου.

ωστοσο, που ξες, χενρυ? ισως μια μερα συναντηθουμε. τα μοντς ειναι φιλοι μας...

Top Bottom