Ανακοινώσεις μέσω του Xbox Developer Direct 2024

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συμφωνώ, ήταν ενδιαφέρον και θεωρώ ότι η MachineGames είναι αρκετά αξιόλογη ομάδα ανάπτυξης, ώστε να παρουσιάσει κάτι καλό.

Μπήκε στη wishlist και αναμένουμε.

Δεν εντυπωσιάστηκα από το Avowed, πολύ action για "RPG" της Obsidian μου φάνηκε, ενώ το Visions of Mana θα καλύψει μερικώς τις JRPG αναζητήσεις μου. Το Hellblade 2 αναμενόμενα ενδιαφέρον και κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι τουλάχιστον εφάμιλλο του πρώτου. Το Ara, δεν είναι για μένα...

O Ναυαρχος θα μου ριξει κοκκινη καρτα αλλα το Indiana, δεν ξερω. Αν και ειναι νωρις, Μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι ενα παιχνιδι που καθυστερησε 10 χρονια.
Επαιξε τον ρολο της και η παρουσιαση, σαν να ηταν με το ζορι ενθουσιασμενοι.

ij.png

Λατρεύω τις ταινίες και σε μένα έμεινε η εντύπωση ότι οι developers επιδιώκουν την σωστή αναλογία δράσης, puzzles και πλοκής. Θα δούμε αν όντως είναι έτσι και στην πράξη, πάντως για πρώτη παρουσίαση εγώ ενθουσιάστηκα. Το gameplay παραπέμπει ξεκάθαρα σε ένα από τα καλύτερα first-person action games όλων των εποχών, το Chronicles of Riddick, οπότε και αυτό είναι ένα μεγάλο συν για μένα.

O Ναυαρχος θα μου ριξει κοκκινη καρτα αλλα το Indiana, δεν ξερω. Αν και ειναι νωρις, Μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι ενα παιχνιδι που καθυστερησε 10 χρονια.

Αυτό ακριβώς ένιωσα κι εγώ. Σαν παιχνίδι άλλης εποχής. Παρόλο που μου άρεσαν όσα έβλεπα, με χάλασε η μηχανή γραφικών ή τέλος πάντων ο τρόπος υλοποίησης.

Το Indy φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. Αφού εμπλέκεται Machine Games, αναμένουμε έστω κάτι αξιόλογο, στη χειρότερη να είναι τυπικό AAA με τα καλά και τα κακά του (ευκολίες που είπε και ο Γιώργος).
Το δε Avowed δείχνει πιο όμορφο από ό,τι στο προηγούμενο trailer αλλά μαρτυρά jankίλα και εξακολουθεί να μη με ενθουσιάζει κι ας είναι από πίσω Obsidian.

Η Unreal Engine που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν όλοι (μεταξύ των οποίων και τα Avowed και Indy) προσφέρει αρκετά όμορφα έως πανέμορφα περιβάλλοντα του κόσμου αλλά τα facial animations θα είναι πάντα λίγο έως πολύ off. Δε μου έρχεται στο νου κάποια περίπτωση στούντιο οποιουδήποτε βεληνεκούς που να έχει καταφέρει να επιτύχει 100% "πειστικά" animations με Unreal, πάντα θα υπάρχει ένα uncanny valley effect ή μια αίσθηση πως βλέπεις ένα γκεημ περασμένης δεκαετίας.

Ισχύει τελικά, το Avowed και το Hellblade είναι με UE, το Indy θα είναι στη μηχανή των πρόσφατων Wolfenstein.

Κρίνοντας από τη σκηνοθεσία των Wolfenstein της MachineGames, το Indy θα είναι στο πνεύμα. Ο Todd από ότι φαίνεται θα είναι εκεί απλώς για να κλέβει τα βραβεία.

Το Avowed όσο περισσότερο εκθέτουν στο κοινό στοιχεία του, τόσο μετριάζεται και η προσμονή μου για αυτό...

Ήταν στοχευμένη παρουσίαση και μου άρεσε πολύ.
Στο Avowed φάνηκε ότι βασικός τους στόχος ήταν να καθυσηχάσουν τις ανησυχίες των οπαδών του στούντιο όσον αφορά το reactivity του κόσμου το εύρος επιλογών στους διαλόγους κτλ. Φαίνεται επίσης ότι βελτίωσαν τα γραφικά μένοντας πιστοί στην ασθητική των Pillars.Η μάχη και μένα με ξενίζει.
To Jones αν ανταποκριθεί στις προσδοκείες που δημιούργησε η παρουσίαση, μάλλον θα είναι υποψήφιο για goty. Το μόνο που μου φάνηκε κάπως με δαύτο είναι η φάτσα του Jones . Mια φαινόταν πιστή αντιγραφή του Ford και μια κάπως φθηνή του. Τα γραφικά για τις δυνατότητες των κονσολών και το εύρος που φαίνεται ότι θα έχει ο κόσμος, μου φάνηκαν πολύ καλά.
Το Ara φαίνεται καλή προσπάθεια που θα αποκτήσει οπαδούς, αλλά η ενασχόληση με τέτοια παιχνίδια που έχουν infinite gameplay εξαρτάται από τη διάθεση σου και το χρόνο που έχεις και θες να διαθέσεις.
Το Senua φαίνεται υπέροχο και δε νομίζω να απογοητεύσει όσους ξέρουν με τι μπλέκουν και δε περιμένουν το <<GOW της MS>>. Άλλωστε πολύ χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι δεν πρόκειται για κάποια σούπερ ηρωίδα αλλά για κάποια που παλεύει για την επιβιωσή της. Αναφέρθηκε επίσης ότι θα είναι μια μαζεμένη σε διάρκεια εμπειρία. Ήδη γίνεται λόγος για επτά ώρες περίπου.

Ως υστερόγραφο να πω ότι δε θα πάψει να με εντυπωσιάζει και να με διασκεδάζει ταυτόχρονα το πως κάποιοι πιστεύουν άλογα ότι τα narrative driven παιχνίδια οι "cinematic" εμπειρίες. ό,τι και να σημαίνουν αυτά, μπορούν να είναι μόνο τρίτου προσώπου.
Σονάκιδες ως επί το πλείστον και αν το δεις κυνικά πρόκεται για επίτευγμα από την πλευρά της sony..

Last edited:
πως κάποιοι πιστεύουν άλογα ότι τα narrative driven παιχνίδια οι "cinematic" εμπειρίες. ό,τι και να σημαίνουν αυτά, μπορούν να είναι μόνο τρίτου προσώπου.
Πες τα ρε συ. Βλέπω πολύ αρνητισμό επειδή "μπουχουχου ξανά φερς πέρσον". Και άντε αν σε κάποιον προκαλεί ζάλη να το καταλάβω, αλλά όλοι αυτοί έχουν τέτοιο θέμα;
Λες κι ένα action-adventure δε μπορεί να έχει τέτοια οπτική πχ System Shock, Chronicles of Riddick κλπ.

Το καλυτερο ειναι το indiana jones. Πολυ καλο και το avowed της obsidian η οποια βγαζει παιχνιδαρες.Το hellblade δεν μου αρεσε και τοσο γιατι ειχε πολλους γριφους και παζλ αλλα θα παιξω το 2

Mια φαινόταν πιστή αντιγραφή του Ford και μια κάπως φθηνή του
Αυτο! ρε φιλε Αυτο! Μοιαζει σαν τον ξαδερφο του απο το Σοχουμι.

Εγω καταλαβα οτι εαν δεν εκανα αναφορα στον ινδιανα, το Avowed θα πηγαινε μονοτερμα την συζητηση
Εξαιρεση αποτελει η απαντηση του @tyrion395. :p

Ειναι αυτο που ειπε το μποτακι, η υλοποιηση. Απο αυτα που ειδα μεχρι τωρα, δεν με επεισε το παιχνιδι.
Η αληθεια θα φανει στην πορεια.

Λογικά Outer Worlds που ήταν το μόνο που είχε σφαγή εξωγήινων. 🥁

Back