Ανακοινώθηκε remake του πρώτου Halo

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sephir

Beyond Within
Staff member
Σε μια όχι και τόσο απρόσμενη εξέλιξη, η Microsoft και η Halo Studios ανακοίνωσαν την επερχόμενη κυκλοφορία ενός remake του αρχικού Halo: Combat Evolved, το οποίο θα ονομάζεται Halo: Campaign Evolved. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού είναι ανασχεδιασμένη πάνω στην Unreal Engine 5, ενώ υπόσχεται βελτιωμένο χειρισμο, online co-op modes (με δυνατότητα crossplay με Xbox …

See full article...

Πριν λίγους μήνες είχα πιάσει να παίξω το remake του xbox 360. Δεν το τελείωσα αλλά το είχα φτάσει πολυ μακριά. Μου άρεσε πολύ είχαν κάνει καταπληκτική δουλειά με τα γραφικά και ήταν πολύ ωραιο που αλλαζες γραφικά με ένα κουμπι και έβλεπες μεγάλο update είχε γίνει. Ανυπομονώ να δω πως θα το κάνουν τωρα. Physical στο Ps5 θα το χτυπήσω!

Απο το gameplay demo φαίνεται καλό. Αρκετά πιστό στο original. Το δεύτερο remake που του κάνουν, εντωμεταξύ.

Πριν λίγους μήνες είχα πιάσει να παίξω το remake του xbox 360. Δεν το τελείωσα αλλά το είχα φτάσει πολυ μακριά. Μου άρεσε πολύ είχαν κάνει καταπληκτική δουλειά με τα γραφικά και ήταν πολύ ωραιο που αλλαζες γραφικά με ένα κουμπι και έβλεπες μεγάλο update είχε γίνει. Ανυπομονώ να δω πως θα το κάνουν τωρα. Physical στο Ps5 θα το χτυπήσω!

To πρώτο remake το είχαν ψιλο-κράξει γιατί είναι υπερβολικά φωτεινό (ουσιαστικά "σβήνει" τα σκοτεινά σημεία) και οι επιφάνεις υπερβολικά λεπτομερείς. Το νέο remake φαίνεται πολύ πιο πιστό στο original.

Πάντως πρέπει να έχει πέσει πολύ το franchise για να κάνουν άνοιγμα στην Sony. Κάποτε ήταν το system-seller της Microsoft.

Θυμάμαι ότι όλα τα μαγαζιά της περιφέρειας είχαν φέρει κάτι σαν booths με σταθερά χειριστήρια και διαφήμιζαν το πρώτο xbox με demo, αν όχι ολόκληρο, τον πρώτο τίτλο Halo. Και φυσικά φατσα φόρα τα περί exclusiveness, σαν το xbox κανείς, μόνο εμείς έχουμε τέτοιο σουτερ. Και η αλήθεια είναι ότι τέτοιο παιχνίδι δεν το είχαμε ξαναδεί.

Να που έχει ο καιρός γυρίσματα.

Όντως το Combat Evolved ήταν next gen για την εποχή του, θυμάμαι το έπαιξα το 2002 στο xbox και είχα πάθει την πλάκα μου με τα γραφικά.

Πλέον έχουν πέσει αρκετά, το Infinite που το έπαιξα στο PC μου άρεσε μεν αλλά δεν είχε κάτι το επαναστατικό. Είναι αρκετά καλή σειρά στο σύνολό της όμως.

Back