ανακυκλωση η/υ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

vtheofilis wrote:
Πωπώ, ρε δάσκαλε, να κοιτάξω μήπως κάνω το δικό μου παλιό P4 και δουλέψει, για να το στείλω σε κάνα σχολείο. Τόσο θέμα έχουνε με τους H/Y τα σχολεία; :throw:</blockquote>

Οι επιχορηγήσεις πέφτουν πιο πολύ στην πόλη. Εγώ είμαι σε ένα ταπεινό 6θέσιο με 60 παιδιά. Οι υπολογιστές είναι ίδιοι από το 2004 νομίζω. Ή '05. Οπότε καταλαβαίνεις... 6 είναι όλοι κι όλοι, ούτε ίντερνετ δεν μπαίνουν καλά καλά, έτσι όπως έχουν γίνει οι ιστοσελίδες σήμερα. Μην πω για utube κλπ. Ίσως να φταίει και η μνήμη τους...

BB, συμφωνώ. Αλλά, όταν αυτά είχαν facebook από την κοιλιά της μάνας τους, τι να πω εγώ; Έχω κάτι παλιές αφίσες, λες...;

με 256 μνημη δεν ανοιγεις ουτε κενο .txt αρχειο.
με λιγη μνημη παραπανω και linux xfce θα παρουν τα πανω τους και φυσικα θα μπαινουν internet.

Δούλευα με pentium III και 256 μνήμη στη δουλειά σε εφαρμογή που έτρεχε σε internet explorer σε δίκτυο wan. Η ζημιά που έχει γίνει στα νεύρα μου είναι μόνιμη. Έπιανα τον εαυτό μου πότε να μιλάω στον υπολογιστή, πότε να τραγουδάω, πότε να τον απειλώ και πότε να είμαι έτοιμος να ξεσπάσω στα κλάματα...

ρε 'σεις μαλλον δεν δινετε σημασια στο τι λεω και βγαζετε λαθος συμπερασματα. ψαχνω για ανακυκλωση γιατι μιλαμε για ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ πραγματα (οποτε allucard καταλαβαινεις οτι τα pc που εχεις στο σχολειο θα ειναι καλυτερα απο αυτα που εχω)
σε περιπτωση που δεν βρω να τα δωσω και εξακολουθει καποιος να ενδιαφερετε ας ερθει να τα παρει.

ξαναλεω οτι μιλαμε για χαλασμενα και σκορπια pc

Βρε, με hardwareάδες μιλάς, δεν υπάρχει χαλασμένο και μη-salvageable. Όλα επιδιορθώνονται και όλα έχουν αξία. :trollface: Δυστυχώς φίλε rasko είσαι Θεσσαλονίκη αλλιώς θα στα ρήμαζα!

Back