What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Από που αγοράζετε συνήθως games;

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Invalid product σου λέει και όταν βάλεις πολλές φορές λάθος κωδικό. Μετά κλειδώνει για κάποια λεπτά, ώρα, δεν θυμάμαι πόσο. Διπλοτσέκαρε με τον φίλο σου αν είναι όντως ο κωδικός σωστός, αν μπορεί κι αυτός να το επιβεβαιώσει.

Κάτι άλλο που μπορεί να παίζει, είναι το κλειδί να είναι κατά κάποιο τρόπο παράνομο. Ίσως από... σκοτεινά και ύποπτα giveaways που εκμεταλεύτηκαν κανένα exploit ή οτιδήποτε και τώρα απλά ακυρώσαν τα συγκεκριμένα κλειδιά.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Τη τελευταία διετία έχω μπουκώσει το σκληρό μου ψηφιακή νικοτίνη από Steam, GOG και Bundles κάθε είδους. Πρόσφατα πήρα κάτι και από GetGames.
Εξακολουθώ, όμως, να την προμηθεύομαι ενίοτε και σε κουτάτη μορφή, αποκλειστικά από retailers του εξωτερικού. Amazon.uk, GAME, Zavvi, Play και πότε πότε κάνα eBay οι στάνταρ "περιπτεράδες" μου.

Γενικά μέχρι πριν κάνα χρόνο προσπαθούσα να τηρώ το creed "Άμα υπάρχει και σε retail κάνουμε υπομονή όσο χρειαστεί και δε τσιμπάμε τα δολώματα του ψαροντουφεκά Gabe" αλλά πλέον έχω κυλιστεί στο βούρκο των προσφορών και γέμισε η library με παιχνίδια που δε φοράω.
Και με την πρώτη ευκαιρία παίρνω καινούργια γιατί έχει αλλάξει η μόδα και μου πάνε τόσο πολύ :dry:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ίδια εγκλήματα με τον ψαρομούστακο ΜάλαντροΪντ.

Retail από Ελλάδα μόνο όταν η διαφορά τιμής με Άμαζον είναι αμελητέα, οπότε και 2-3 έουρα τα δίνω υπέρ εγχώριας βιομηχανίας (τρομάρα της).

GoG σταθερή προτίμηση πριν το Steam και τα Indie Bundles όπου μ'ένα δολλάριο παίρνεις τα ΠΑΝΤΑ, είναι δελεαστικότατα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Επειδή προτιμώ τα retails, το Zavvi είναι ο θησαυρός μου, αφού το play έχει καταντήσει αηδία. Παλιά ήταν το Play, τώρα Zavvi και άγιος ο θεός !!! Απίστευτες τιμές σε παιχνίδια που είναι καινούρια και ακόμα πιο υπέροχες τιμές σε παλαιότερα.

Παιχνίδι από Ελλάδα παίρνω μόνο από το Gameexplorers.gr, το οποίο είναι πολύ καλό, αλλά για ορισμένα πράγματα, όπως προπαραγγελίες και συγκεκριμένες προσφορές. Other than that, μακριά από Ελλάδα, από πείσμα και μόνο γιατί είναι @@ες.

Ψηφιακά προτιμώ GoG και Steam. Αναγκαστικά είχα ανοίξει και Origin αλλά είναι άθλιο και τους κλέψαν και τους κωδικούς ήδη μια φορά! Τα Steam sales όμως σε αναγκάζουν να είσαι εκεί, ακόμα και αν είσαι retail fan. Απίστευτες τιμές που απορώ πώς βγάζουν κέρδος.
 

fever24

Commoner
Joined
Dec 3, 2012
Messages
39
Αγαπάω να βλέπω τα παιχνίδια στο ράφι μου... Να τα χαζεύω... Επομένως προτεραιότητά μου αποτελεί η αγορά retail εκδόσεων, η οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται αποκλειστικά από το amazon.co.uk . Φυσικά, όπως και οι περισσότεροι, δεν έχω αποφύγει το steam και το origin. Το πρώτο είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ανεκτό. Μεγάλη συλλογή παιχνιδιών, καλές προσφορές... Το δεύτερο αποτελεί αναγκαίο κακό...
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Καλώς ήλθες στην παρέα μας fever24 <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Προσωπικά αγοράζω αποκλειστικά από καταστήματα ψηφιακής διανομής γιατί ποτέ δεν έδινα βάση στη συσκευασία. Αν είχα το μικρόβιο του συλλέκτη, τότε σίγουρα θα έμενα ακόμη στη retail αγορά που είναι και φθηνότερη στα καινούρια παιχνίδια.
 

wamphiry

Commoner
Joined
Dec 1, 2012
Messages
18
Retail σπάνια (σχεδόν ποτέ πλέον) από Ελλάδα. Στους 2-3 μήνες απο την κυκλοφορία η τιμή διαφοροποιείται έξω (ενώ εδώ μένει περήφανα σταθερή). Κυρίως amazon uk, κανά play κλπ. Digital κλασσικά και αγαπημένα gog (αν και ασχολήθηκα αργά μαζί του, χώρια που τα παλιά που θέλω τα έχω σε retail:p) και..φυσικά προσφορές steam <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

fever24

Commoner
Joined
Dec 3, 2012
Messages
39
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας: Έστω ότι θέλω να αγοράσω το παιχνίδι Tropico 4. Ψάχνοντας το βρήκα στο steam -γύρω στα 20 ευρώ- και σε διάφορα μαγαζάκια που πωλούν κλειδιά -γύρω στα 11 ευρώ-. Στα περισσότερα κλειδομαγαζάκια, δεν σου δίνουν κλειδί για να το κατεβάσεις από το steam αλλά σου επιτρέπουν να κατεβάσεις κατευθείαν το παιχνίδι από αυτούς και σου στέλνουν μαζί και ένα κλειδί.
1. Το παιχνίδι δεν θα φαίνεται καθόλου στο steam ?
2. Αν αύριο θέλω να αγοράσω ένα dlc από το steam θα μπορώ να το κάνω;
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Καλή ερώτηση... Και γώ παρόμοια έχω το KoA: Reckoning και είναι γραμμένο στο Origin, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω κανα DLC από το Steam. Θα παίζει;
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
συνηθως παιρνω απο το Steam οταν το βαλει σε μεγαλη εκπτωση. Μεχρι τοτε υπομονη και τορρεντ (τελικα ομως παντα τα αγοραζω)
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259


fever24 wrote:
1. Το παιχνίδι δεν θα φαίνεται καθόλου στο steam ?
2. Αν αύριο θέλω να αγοράσω ένα dlc από το steam θα μπορώ να το κάνω;</blockquote>

Ο κανόνας της αλληλεπίδρασης με τα παιχνίδια ανεξαρτήτως προέλευσης ισχύει μόνο για τα games που υποστηρίζουν την πλατφόρμα Steamworks, δηλαδή για τα παιχνίδια στα οποία πρέπει ούτως ή άλλως να βάλεις τον κωδικό σου στο Steam ακόμα και αν το αγόρασες retail.

Για όλα τα υπόλοιπα, o κανόνας είναι οτι δε μπορείς να αγοράσεις παιχνίδι από άλλη υπηρεσία και DLC από το Steam, αφού το Steam απαιτεί να έχεις το παιχνίδι στη δική του υπηρεσία.

 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Φίλε Alucard, άσχετο, αλλά το avatar σου είναι από Soul Reaver; Τα σπάει!
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Σε retail, σαν φραγκοφονιάς, ξεκινάω από http://www.skroutz.gr" class="bbcode_url">Skroutz, οπού τσεκάρω γενικά τιμές. Δεν είναι λίγες οι φορές που αγόρασα games από "άγνωστα" μαγαζάκια/e-shops, που είχαν διαφορά στην τιμή ακόμα και 10 ευρώ. (Και όχι μόνο games, ακόμα και την MoBo μου από τέτοιο μαγαζί την έχω αγοράσει).

Τώρα, σαν φρέσκος στο "πλαστικό" χρήμα και τις πλατφόρμες ψηφιακής διανομής, καθότι σπαγκοραμμένος όπως προανέφερα, περιμένω εκπτώσεις κυρίως στο Steam, ή για indie games κάποιο Humble Bundle.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Φίλε, ένα θα σου πω: Joe Madureira !!!

Είναι ο Raziel, καλά κατάλαβες από εξώφυλλο που έφτιαξε ο MAD! για το Playstation Power. Έχει κάνει απίστευτα εξώφυλλα για το PSP. Ψάξτο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αμα ειναι να παρω απο Ελλαδα, που το προσπαθω οσο μπορω για να ενισχυσω την αγορα μας αν και δυσκολα βρισκω φτηνοτερα απο το εξωτερικο, κανω τσεκ στο skroutz.gr, αμα βρω τυχαια κατι σε καλη τιμη βεβαια το αγοραζω. Κυριως ψωνιζω απο zavvi.com αλλα και amazon. Εννοειται το Steam και το GOG τα τιμαω ειδικα αμα εχουν εκπτωσεις.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Θα πρωτοτυπήσω. GoG,Steam και indie bundles. Η φυσικές συσκευασίες έχουν πια νόημα για μένα όταν έχουν τη μορφή κάποιας συλλεκτικής συσκευασίας ενός game που εκ των προτέρων γνωρίζω πως θα λατρέψω (ΗR, Witcher 2 κτλ) και δύναμαι να αγοράσω full price.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Παιδιά με το Humble Bundle τι παίζει; Πως λειτουργεί η όλη φάση;
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Βγαζει καθε φορα το bundle στο site και ο καθενας μπορει να πληρωσει οσα θελει για να το αποκτησει (με ελαχιστο το 1 νταλλαρο) Αν αποφασιζεις να εισαι κουβαρντας και να δωσεις γυρω στα 6 και κατι ανταμοιβεσαι με αλλο ενα παιχνιδι (το οποιο συνηθως ειναι πιο δημοφιλες/καλο/διαδεδομενο απο τα υπολοιπα του bundle) Στην πυσια για μας τους τσιπηδες δινεις 1 δολλαριο και παιρνεις καμποσα ωραια παιχνιδακια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Δέχεται paysafe?
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
δε νομιζω αλλα μη σε παρω στο λαιμο μου :dry:
 
Top Bottom