By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ναι Γιώργο, αυτό που λες. Εγκαθίσταται ό,τι αρχείο υπάρχει στα dvd και τα υπόλοιπα τα κατεβάζει από Steam. Πλέον με την 100Mbps που έχω, γρηγορότερα κατεβάζεις από το να μεταφέρει αρχεία από το δισκάκι. Οπότε πλέον κουτάτες τύπου Quantum Break (btw την έχω κι εγώ, όμορφο πακέτο) έχουν περισσότερο νόημα για συλλογή και να τις χαζεύεις...Υποθέτω θα ισχύει κάτι παρόμοιο με το παραπάνω.
Τα dvd είναι πολύ αργά για τα σημερινά δεδομένα. Επιπλέον έχουν πολύ μικρή χωρητικότητα. Αυτό που θα μπορούσαν θεωρητικά να κάνουν είναι να δίνουν το παιχνίδι σε sd κάρτες (!) είναι γρήγορες και μπορείς να φορτώνεις τα παιχνίδια κατευθείαν από αυτές καθώς είναι εξίσου γρήγορο με το να τα φορτώνεις από τον κανονικό σκληρό καθώς είναι αρκετά γρήγορες ώστε να μην είναι το bottleneck. Μόνο κάποια πράγματα που χρειάζονται πολύ γρήγορη πρόσβαση όπως το shader cache έχει πραγματική διαφορά να το έχεις σε nvme σκληρό (και πρέπει να είναι nvme και όχι sata για να έχεις την διαφορά), που οκ αυτά μπορούν να μεταφέρονται στον σκληρό.γρηγορότερα κατεβάζεις από το να μεταφέρει αρχεία από το δισκάκι.
Για μένα το τελευταίο παιχνίδι σε dvd ήταν το Rome Toal War: Barbarian Invasion το 2006.Quantum Break, το 2016
Ολα ηταν καινουργια, τελος 2022 ως σημερα. Τα παλια πωλουνται σε προσφορες και δεν μενουν στα ραφια. Οχι δηλαδη στις Νερατζιωτισας, Συνταγματος και Καλλιθεα οπου κοιταξα τι ειχαν αυτο το χρονο. Το Gungrave ειναι πχ πολυ προσφατη κυκλοφορια.Φαντάζομαι μόνο παλιά παιχνίδια θα είναι, οι περισσότεροι νέοι Η/Υ δεν έχουν καν dvd πλέον.
Λογικα εννοεις το G.O.R.E. καθως το gungrave σκετο ειναι του 2002Το Gungrave ειναι πχ πολυ προσφατη κυκλοφορια.
Ναι, εξυπακουεται. Τα Gungrave 2002 και Gungrave Overdose 2004, αν και παιχνιδαρες, ειναι αποκλειστικοτητες του PS2 αλλωστε.Λογικα εννοεις το G.O.R.E. καθως το gungrave σκετο ειναι του 2002
Για Ελλάδα και μένα πρώτη επιλογή. Δεύτερη το Console Club.Public
Ομοίως. Ελάχιστα από amazon uk μετά το Brexit.Απο το εξωτερικο κλασικα εχουμε τα amazon.co.uk/fr/de/it κτλ.
Ναι έχει σταματήσει χρόνια τώρα, μάλλον το '17 ήταν διότι βλέπω τελευταία αγορά που έκανα εκεί ήταν Δεκέμβριο του 2016. Το αδελφό The Hut είχα σταματήσει κάνα-δυο χρόνια νωρίτερα και το είχε γυρίσει σε είδη σπιτιού ή κάτι τέτοιο. Ποιος ξέρει, τους έφαγε ο ανταγωνισμός ίσως (game, gamestop κλπ btw από το πρώτο είχα πάρει πραγματάκια είχε καλές τιμές αλλά κλασσικά κι αυτό μετά το Brexit σταμάτησε να στέλνει, δεν έχω τσεκάρει πρόσφατα αν άλλαξε κάτι);Το Zavvi πρεπει να εχει σταματησει να φερνει παιχνιδια.
ειμαι πελατης του console club και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Παιχνιδια για PC ομως φερνουν ελαχιστα. Τα εχουν περιορισει παρα πολυ. Υπαρχουν καποια καταστηματα οπου φερνουν κυριως συλλεκτικες και αντιστοιχες εκδοσεις, στη χαση και στη φεξη ομως, και συνηθως πολυ ακριβοτερα απο οτι πωλουνται στην υπολοιπη Ευρωπη.Για Ελλάδα και μένα πρώτη επιλογή. Δεύτερη το Console Club.
Ομοίως. Ελάχιστα από amazon uk μετά το Brexit.
Ναι έχει σταματήσει χρόνια τώρα, μάλλον το '17 ήταν διότι βλέπω τελευταία αγορά που έκανα εκεί ήταν Δεκέμβριο του 2016. Το αδελφό The Hut είχα σταματήσει κάνα-δυο χρόνια νωρίτερα και το είχε γυρίσει σε είδη σπιτιού ή κάτι τέτοιο. Ποιος ξέρει, τους έφαγε ο ανταγωνισμός ίσως (game, gamestop κλπ btw από το πρώτο είχα πάρει πραγματάκια είχε καλές τιμές αλλά κλασσικά κι αυτό μετά το Brexit σταμάτησε να στέλνει, δεν έχω τσεκάρει πρόσφατα αν άλλαξε κάτι);
Μεγάλη απώλεια θυμάμαι ήταν το play.com που in true cyperpunk fashion το εξαγόρασαν κάτι γιαπωνέζικες corpos και το έκαναν Rakuten. Αρχικά αύξησαν τις τιμές και μετά σταμάτησαν να φέρνουν games. Νομίζω εξελίχθηκε σε κάτι φάση marketplace. Είχαμε αγοράσει αρκετά παιχνίδια και cd μουσικής με τον αδερφό μου από εκεί σε εξαιρετικές τιμές.