Απανταχού LoLάκηδες ενωθείτε!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Hey peeps! Όλα καλά?
Ποιοι από σας είστε.... συγκαμμένοι? (αδελφοί στο LoL κάψιμο εννοώ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)

Δε βρήκα παρόμοιο θρεντ οπότε πήρα την πρωτοβουλία να κάνω την αρχή... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Nickname: Ritsi
 
Έχω λογαριασμό, αλλά δεν ασχολούμαι πολύ. Είναι πότε θα με πιάσει η λόξα :woohoo:
 
Νομίζω πως κάπου είχαμε τόπικ για το LoL , αλλά θάφτηκε με το χρόνο.

Παίζω LoL 3+ χρόνια, όχι γιατί το θεωρώ καμιά παιχνιδάρα, αλλά λόγο καλής παρέας. Γενικά άμα παίζει καλή παρέα με skype κτλ. βαράς τρελό γέλιο και περνάς απολαυστικά μερικά βραδάκια. Δεν συγκρίνετε με το true single player gaming, αλλά σε φάση e-sport μπορεί να προσφέρει πολύ ωραίες στιγμές. Στα συν του η Riot, που έχει διδάξει τι σημαίνει πραγματικά free to play, καθώς οι επιλογές "αγοράς" είναι καθαρά για αισθητικό τομέα μην επηρεάζοντας ούτε 0.1% το gameplay. Είναι φορές που μετανιώνω τον χρόνο που πέταξα σε moba ενώ θα μπορούσα να απολαύσω κάποιο single player, αλλά από την άλλη όταν είσαι με φίλους/φίλες και περνάς καλά περνάν οι ώρες και ούτε που το καταλαβαίνεις <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Γεια σας παίδες!

@vtheofilis
Καιρός να αναθεωρήσεις!

@Savatar
Νομίζω πως δεν είναι εύστοχη η σύγκριση multiplayer παιχνιδιών με τη single player εμπειρία. Είναι ανόμοια πράγματα (my humble opinion this is ofc! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> )
 
pitsinius έχεις απόλυτο δίκιο! Το έγραψες ποιο ξεκάθαρα από εμένα : είναι τελείως διαφορετικά πράματα. Αυτήν την διαφορά τους ήθελα να τονίσω <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Κανάς άλλος παιδιά?
Ελάτε. δε μπορεί κοτζάμ gaming forum (και ελληνικό μάλιστα!) να έχει μόνο 2-3 LoL players! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Supremjo εδώ.

Δεν μπαίνω πολύ συχνά, αλλά όταν μπαίνω βλέπω κάποια άτομα από το το forum του pcmaster. Αν θες ψάξε το θρεντ στο φόρουμ, εκεί ανεβάζαμε λίστες με τα νικνέιμς μας.

edit: το δικό σου νικ δεν έδωσες
 
Σε θυμάμαι φίλε, πρέπει να'χαμε παίξει και μαζί...!

Edit:

$upr3m3 wrote:
edit: το δικό σου νικ δεν έδωσες</blockquote>
ναι σωστά! Το βάζω μια σε edit στο 1ο ποστ!

 
Έπαιζα LoL από όταν ξεκίνησε η beta του, συμμετείχα ακόμα και στο πρώτο "παγκόσμιο" tour της beta. Μετά το community άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και τελικά, μετά από δυο-τρία συνολικά χρόνια ενασχόλησης αποφάσισα να τα παρατήσω. Κρίμα γιατί μαζί με έναν φίλο είχαμε ξεκινήσει ακόμα και δική μας community (greeklegends.gr για όσους το είχαν ακουστά)

Ρώσοι, Πολωνοί και Έλληνες... ΠΑΝΤΟΥ. Ο,τι χειρότερο.
 


pitsinius wrote:
Κανάς άλλος παιδιά?
Ελάτε. δε μπορεί κοτζάμ gaming forum (και ελληνικό μάλιστα!) να έχει μόνο 2-3 LoL players! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
.....
Ουτε εγω για τη dota....
Πραγματικος εφιαλτης!
Καλα ειδικα αν μερικους (βλεπε B.B.) θες να τους μπερδεψεις, μιλα τους με ορολογια μομπας....:silly:
Gl hf pitsinius

 
Ρε συ Johnny, συνήθως συνεννούμαστε άψογα, αλλά αυτή τη φορά δε σε πιάνω!

Για ρίξε μια μετάφραση...<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />


Pain wrote:
Έπαιζα LoL από όταν ξεκίνησε η beta του, συμμετείχα ακόμα και στο πρώτο "παγκόσμιο" tour της beta. Μετά το community άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και τελικά, μετά από δυο-τρία συνολικά χρόνια ενασχόλησης αποφάσισα να τα παρατήσω. Κρίμα γιατί μαζί με έναν φίλο είχαμε ξεκινήσει ακόμα και δική μας community (greeklegends.gr για όσους το είχαν ακουστά)

Ρώσοι, Πολωνοί και Έλληνες... ΠΑΝΤΟΥ. Ο,τι χειρότερο.</blockquote>

Φίλε Pain συμφωνώ, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσω ότι αυτά τα άτομα προσφέρονται για ατελείωτο τρόλλινγκ! Ειδικά άμα μου τύχει Έλληνας αούγκανος, σπάω τρελή πλάκα! (τουλάχιστον όταν παίζουμε normal και όχι ranked... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> )

 
Παίζω κι εγώ που και που, αν και τις τελευταίες μέρες λιώνω Heroes of The Storm :oops:

Στο LoL το nick μου είναι Texallos (εννοείται EU Nordic & East) αλλά διευκρινίζω το εξής σημαντικό: ΔΕΝ σκαμπάζω από Summoner's Rift. Είμαι νουμπάς και γιωτόμπαλο κι όποιος παίζει μόνο για τη νίκη θα με καταριέται μια ζωή. Αντίθετα, έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία στα εναλλακτικά modes, όπως το Dominion (που πλέον δεν το παίζει κανείς) και το Aram. Ούτε εκεί σκίζω αλλά βρίσκομαι ελάχιστα άνω του μετρίου. Νομίζω.

Μετά απ' αυτά, όποιος θέλει ας με κάνει Add με δική του ευθύνη.
 
Έχω και σε αυτό λογαριασμό <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 
To Smite το είχα δει πριν καν ακόμα μπει σε beta καθώς έπαιζα ένα άλλο game της Hi-Rez (Tribes:Ascend) αλλά δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε εκείνη τη φάση.
 
LoL έπαιζα απο την open beta μέχρι και την άνοιξη το 2013 όπου και το παράτησα. Πολύ καλό παιχνίδι, ωχριά βέβαια μπροστά σε κανονικά RTS ή στον μεγάλο του αδελφό αλλά με καλή παρέα είναι πολύ καλη εμπειρία. Πιτσίνι αν θυμάμαι καλά έχουμε παίξει μερικά παιχνίδια μαζί, κάνεις main ranged carry ή κάνω λάθος?


pitsinius wrote:
Κανάς άλλος παιδιά?
Ελάτε. δε μπορεί κοτζάμ gaming forum (και ελληνικό μάλιστα!) να έχει μόνο 2-3 LoL players! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Πιτσίνι ατύχησες. Εδώ είμαστε DOTO forum. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />


Pain wrote:
Έπαιζα LoL από όταν ξεκίνησε η beta του, συμμετείχα ακόμα και στο πρώτο "παγκόσμιο" tour της beta. Μετά το community άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και τελικά, μετά από δυο-τρία συνολικά χρόνια ενασχόλησης αποφάσισα να τα παρατήσω. Κρίμα γιατί μαζί με έναν φίλο είχαμε ξεκινήσει ακόμα και δική μας community (greeklegends.gr για όσους το είχαν ακουστά)

Ρώσοι, Πολωνοί και Έλληνες... ΠΑΝΤΟΥ. Ο,τι χειρότερο.</blockquote>

Με Ρώσους και Πολωνούς δεν είχα ποτέ θέμα στο LoL. Οι Έλληνες ήταν πάντα προβληματικοί από όλες τις απόψεις. Ο Πολωνός μπορεί να σε πει κουρβα/κουβα/σουκα, αλλά τις καφρίλες του Έλληνα (που παίζει ΜΟΝΟ melee AD carry) δεν τις κάνει. Αυτό βέβαια οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες λολάδες είναι κάτω των 16. Αντε να βγάλεις άκρη με το 13χρονο που παίζει μόνο Xin Zhao και Tryndamere και πιστεύει ότι θα σολάρει την αντίπαλη ομάδα μόνος του.



 
Ahhh the pain, the suffering, the flickering doom...
 


Nortrom wrote:
Πιτσίνι αν θυμάμαι καλά έχουμε παίξει μερικά παιχνίδια μαζί, κάνεις main ranged carry ή κάνω λάθος?</blockquote>

Μέχρι πέρσι έλιωνα Tristana, την οποία πλέον έχω μάθει πολύ καλά.

Φέτος όμως που άρχισα ranked, άρχισα να πηγαίνω κυρίως mid (fizz kayle kassadin veigar ziggs οι καλύτεροί μου - νομίζω δεν ξέχασα κανέναν <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> )

 
Η πλάκα είναι πως μετά απ'αυτό το θρεντ είχα σκοπό να ανοίξω και άλλο σχετικα με το LCS, αλλά τόσο λίγοι που είμαστε δε το κόβω....<img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 
Εγώ κάποιες φορές μπαίνω κυρίως επειδή βαριέμαι να παίξω κάτι άλλο. Γενικά έπαιζα μόνο Aram αλλά τώρα τελευταία το έχω ρίξει στο supporting σε 5v5. Σαν game δεν το θεωρώ τίποτα σπουδαίο και η community που έχει είναι μακράν η χειρότερη που έχω συναντήσει σε online game. Απλά πιστεύω ότι το μυστικό της επιτυχίας του ήταν η ευκολία εκμάθησης του, κάτι που δύσκολα συναντάς σε άλλα moba.

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Back
Top