LoL έπαιζα απο την open beta μέχρι και την άνοιξη το 2013 όπου και το παράτησα. Πολύ καλό παιχνίδι, ωχριά βέβαια μπροστά σε κανονικά RTS ή στον μεγάλο του αδελφό αλλά με καλή παρέα είναι πολύ καλη εμπειρία. Πιτσίνι αν θυμάμαι καλά έχουμε παίξει μερικά παιχνίδια μαζί, κάνεις main ranged carry ή κάνω λάθος?
pitsinius wrote:
Κανάς άλλος παιδιά?
Ελάτε. δε μπορεί κοτζάμ gaming forum (και ελληνικό μάλιστα!) να έχει μόνο 2-3 LoL players! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
Πιτσίνι ατύχησες. Εδώ είμαστε DOTO forum. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" />
Pain wrote:
Έπαιζα LoL από όταν ξεκίνησε η beta του, συμμετείχα ακόμα και στο πρώτο "παγκόσμιο" tour της beta. Μετά το community άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και τελικά, μετά από δυο-τρία συνολικά χρόνια ενασχόλησης αποφάσισα να τα παρατήσω. Κρίμα γιατί μαζί με έναν φίλο είχαμε ξεκινήσει ακόμα και δική μας community (greeklegends.gr για όσους το είχαν ακουστά)
Ρώσοι, Πολωνοί και Έλληνες... ΠΑΝΤΟΥ. Ο,τι χειρότερο.</blockquote>
Με Ρώσους και Πολωνούς δεν είχα ποτέ θέμα στο LoL. Οι Έλληνες ήταν πάντα προβληματικοί από όλες τις απόψεις. Ο Πολωνός μπορεί να σε πει κουρβα/κουβα/σουκα, αλλά τις καφρίλες του Έλληνα (που παίζει ΜΟΝΟ melee AD carry) δεν τις κάνει. Αυτό βέβαια οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες λολάδες είναι κάτω των 16. Αντε να βγάλεις άκρη με το 13χρονο που παίζει μόνο Xin Zhao και Tryndamere και πιστεύει ότι θα σολάρει την αντίπαλη ομάδα μόνος του.