Απανταχού LoLάκηδες ενωθείτε!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έβλεπα τους φίλους μου να παίζουν εδώ και καιρό. Μου έσπαγαν τα ούμπαλα για να με στρατολογήσουν αλλά δεν ψηνόμουν καθόλου. Σε κάποια φάση το είχαν ξεφτυλίσει το θέμα, μίλαγαν μόνο για stats και games που έκαναν με όποιον και να βγαίναμε. Μια γνωστή μου έχει κολλήσει και έχει να βγει από το σπίτι κάτι μήνες. Γενικά δεν μου αρέσουν τα mmo και moba αλλά τα συγκεκριμένα καθώς το να είσαι καλός σε αυτά (που είναι και ο μόνος λόγος πρακτικά να παίξεις) απαιτούν τεράστιο κομμάτι του χρόνου και προκαλούν πολλά νεύρα απ ότι έβλεπα τουλάχιστον στους φίλους μου (2 από τους 5 το έκοψαν γιατί τους έκανε κακό στα νεύρα).
Όσο για την κοινότητα...LoL μονο kurwa και κραυγές.
Το πρωτάθλημα πάντως καθόμουν και το χάζευα πέρσι, χαβαλέ είχε σαν e-sport.

Δοκίμασε το Strife. Πιο teambased (καθότι έχει περισσότερα team fights κατά μέσο όρο από ένα lol/dota2 match), πιο γρήγορο, ίδιοι καθυστερημένοι συμπαίχτες. Η συνταγή της επιτυχίας.

grotenfrod wrote:
Το πρωτάθλημα πάντως καθόμουν και το χάζευα πέρσι, χαβαλέ είχε σαν e-sport.</blockquote>

Εγώ έχω φάει πόρωση με τα πρωταθλήματα, μπορώ να πω ότι είναι ένας απτους σημαντικούς λόγους που παίζω τόσο καιρό. Αλλά δυστυχώς δε βρίσκω ομοιοπαθείς να τα βλέπουμε παρέα συντροφιά με πίτσες και μπύρες! Τι ωραία που θα ήταν....!

Volrath wrote:
SMITE όλοι ρε :thumbsup:</blockquote>

Αυτό!

Back