What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Apex Legends

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<img src="https://s3.dexerto.com/thumbnails/_thumbnailLarge/map-guide-apex-legends-battle-royale-locations-hot-zone-supply-ships.jpg" />

Σε έναν κόσμο όπου τα Battle Royale games είναι περισσότερα και από τα τούρκικα σίριαλ και τα trash reality της ελληνικής TV, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα. Από τους δημιουργούς και τη game engine (Source Engine) των Titanfall, Respawn Entertainment έσκασε από το πουθενά πριν δυο βδομάδες και μετράει ήδη 25 εκ. παίκτες. Το Apex περιλαμβάνει λίγο PUBG (BR duh), λίγο Call of Duty (gunplay), λίγο Overwatch (hero system), λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το shotgun μας. Ενώ αρχικά δεν φαίνεται να καινοτομεί κάπου και δανείζεται πολλά στοιχεία από άλλα games, το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά διασκεδαστικό και δεμένο.

Ο νο.1 βασικός λόγος για να ασχοληθεί κάνεις μαζί του, κακά τα ψέματα για BR μιλάμε, είναι αναμφίβολα το ότι παρέχεται δωρεάν.

Ο νο.2 βασικός λόγος είναι πως παρότι free game, είναι εξαιρετικά προσεγμένο και καλογυαλισμένο. Δεν σου βγάζει φτήνια σε καμία περίπτωση.

Ο νο.3 βασικός λόγος είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν λίγα πράγματα στο παιχνίδι είναι πλήρως λειτουργικά και αρκετά ώστε να περάσουμε όμορφα μαζί του. Είναι τελιωμένο δεν πρόκειται για κάποια buggy Early Access εμπειρία.

Μιλώντας για λίγα πράγματα, αυτή τη στιγμή υπάρχει 1 χάρτης(60 παίκτες), 8 Legends (οι 2 ξεκλειδώνουν αργότερα παίζοντας), 1 mode (ομάδες των 3). Αργότερα όπως κάθε online game που σέβεται τον εαυτό του θα προστεθούν κι άλλα modes(solo/duo)/legends, χάρτες και περισσότερα cosmetics. Ήδη είχαμε το πρώτο event για την Valentines's Day.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το λεπτομερέστατο ping σύστημα που διαθέτει, μέσα από το οποίο μπορούμε να συνεννοούμαστε με τους συμπαίκτες μας χωρίς να είναι αναγκαίο το mic. Όπως επίσης και η δυνατότητα respawn/revive από τους συμπαίκτες μας. Μέχρι στιγμής έχοντας 0 εμπειρία σε BR και Call of Duty, έχω βγει με την ομάδα μου 3η (3-4 φορές) και 2η (1 φορά), λογικά όταν το σηκώσουμε θα παρατήσουμε και το game και το BR γενικότερα, αλλά μέχρι τότε παιρνάμε πολύ όμορφα και εφαρμόζουμε advanced tactics... μέχρι να πέσουμε στους πρώτους αντιπάλους. Αν θα άλλαζα κάτι, αυτό θα ήταν να έκανα τελειώς random της τοποθεσίες του loot, διότι τώρα η κάθε περιοχή έχει fix σπανιότητα εμφάνισης loot.

Είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία του Apex που οι παίκτες γυρίζουν/δοκιμάζουν το Titanfall 2.

https://www.trueachievements.com/n36397/gameplay-stats-show-titanfall-2-is-getting-a-boost-from-apex-legends">Gameplay Stats Show Titanfall 2 Is Getting a Boost From Apex Legends
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,796
Βασικά το παιχνίδι ξελάσπωσε την EA, απλά πράγματα και χαίρομαι για τη Respawn. Ελπίζω και στο Fallen Order να πράξει τα δέοντα, λείπουν τα καλά SP SW παιχνίδια.

Το Titanfall 2 ήταν από τα πιο αδικημένα παιχνίδια τότε. Καλό campaign σε fps που έχει multi; Ανήκουστο για χρόνια. Οι χαμηλές αρχικές του πωλήσεις σε συνδυασμό με την επιτυχία του Apex Legends (αρχικά τουλάχιστον, θα δούμε σε 5-6 μήνες σε τι κατάσταση θα βρίσκεται) κάνουν την πιθανότητα μιας συνέχειας μηδενική.

Τώρα όσον αφορά το Apex Legends, από μέσα που εμπιστεύομαι διαβάζω ότι είναι διασκεδαστικό μόνο αν παίζεις με φίλους/γνωστούς στην ομάδα (όπως και τα περισσότερα online multi παιχνίδια), οπότε πάσο.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Για μένα πάντως έχουν κάνει βλακειούλα αποκλείοντας παίκτες με s775 (φαντάζομαι και κάμποσους από AMD μεριά), απ' τη στιγμή που ο ανταγωνισμός τους υποστηρίζει. Βέβαια μιλάμε για μικρό ποσοστό σε σχέση με όσους έχουν μεταγενέστερα συστήματα, οπότε χλωμό να αλλάξει κάτι.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
To είχα προσπεράσει, λίγο το ξενέρωμα που περίμενα κάτι σε τάιτανφωλ 3 φρόστμπαϊτ και λίγο το υπερκαρτουνέ στυλάκι που δε με τρέλανε, αλλά προχθές ο τσοκ έπεσε στα τέσσερα και με παρακαλούσε με λυγμούς να το βάλω. Τον λυπήθηκα να πω την αλήθεια, οπότε να 'μαι.

Αρνητικά πρώτα για να κλείσουμε θετικά, γιατί έτσι πρέπει.
<ol>
<li>Το υπερκαρτουνέ στυλάκι που είπα στην αρχή, αν και όταν το είδα ο ίδιος δεν ήταν όσο το φανταζόμουν.</li>
<li>Οι ήρωες στυλ όβεργουωτς και οι αρκετά περιορισμένες επιλογές κουστομαϊζέσιο, ωραία τα σκιλς αλλά θα προτιμούσα να ήταν κανά σκιλ τρη και να έχουμε το ολόδικο μας άβαταρ να το ντύνουμε και με τα ρουχαλάκια του να γίνει το κακό κάμος.</li>
<li>Ο αισθητά μικρός χάρτης που πάει πακέτο και με τα μόλις 60 άτομα, ελαφρώς καζούλ για ΜΠΙΑΡ.</li>
<li>Έλλειψη οχημάτων (είπαμε όχι τιτάνες, ντηλ γουιθ ιτ) αν και οκ σε τέτοιο χάρτη και με τους ήρωες να την βλέπουν σόνικ δεν χρειάζονταν κιόλας.</li>
<li>Οι υπερβολικά γρήγοροι ρυθμοί του, λουτ ασχέτως ποιότητας υπάρχει κυριολεκτικά παντού. Προτιμώ το ράντομ του παμπτζί που σε έκανε συχνά να αισθάνεσαι μλκς επειδή δεν έβρισκες τίποτα.</li>
<li>Μόνο ομάδες των τριών που κάνει τους ρυθμούς ακόμα πιο γρήγορους, αλλά οκ αυτό λογικά θα αλλάξει γρήγορα.</li>
</ol>
Θετικά.
<ol>
<li>Το σούτινγκ είναι αρκετά στιβαρό, κάτι το οποίο με ξενέρωσε στο φόρτναϊτ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΛ αμέσως και δεν ξαναμπήκα βασικά.</li>
<li>Το πινγκ σύστημα που όντως κάνει το βόις απαραίτητο μόνο για να λες μλκς, που ούτως ή άλλως γι' αυτό το έχουμε.</li>
<li>Το ρησπών που μπορείς να πάρεις βόλτα το κουφάρι του νουμπά του συμπαίκτη σου και να το σποουνάρεις ξανά.</li>
<li>Η συγχρονισμένη πτώση που εκτός του ότι φαίνεται γαμάτη, κρατά την ομάδα όσο πιο κοντά γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι τέρμα χαζός και καταλήξει στην άλλη πλευρά του χάρτη χωρίς να καταλάβει βασικά το πωτς γκένεν άτο.</li>
<li>Οι πιθανότητες όποια πέτρα και να σηκώσεις να βρεις τσήτερ από κάτω, είναι σίγουρα λιγότερες από του παμπτζί.</li>
</ol>
Σε γενικές γραμμές πιο θετικά τα πράγματα από την τζενερικίλα που μου έβγαζαν τα βιντεάκια. Αν συνεχίσει με απντέητς κτλ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚ ΣΤΟΡ, μπορεί και να μπω πάνω από έξι φορές.



EDIT: Έγραψα ολόκληρο σεντόνι επειδή δεν έβρισκα κάτι να γράψω για το Τράιαλς και κάπου έπρεπε να αποβάλλω τόση ενέργεια.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@soad δεν ήξερα πως είχες τόση εμπειρία στα BR. Τι πήγε στραβά στη gaming ζωή σου?

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
To φόρτναϊτ το περίμενα από τα αρχαία χρόνια που θα ήταν μόνο σόλο μέχρι 4πλο κοόπ, αλλά λόγω έπικ στορ ξέχασα ότι υπάρχει βασικά. Σε μια φάση μετά το ρηλήζ είχε φρη γουήκεντ κάτι και ήταν τότε που ξεκίνησε και το τελείως φρη μπηάρ του, οπότε έκατσε να τα δοκιμάσω και τα δύο μαζί. Το κοόπ αν το είχα μπορεί και να το έπαιζα, το μπηάρ με αυτή την αίσθηση και το σούτινγκ με τα ανύπαρκτα χίτμποξ απλά δεν.

Το παμπτζί από την άλλη μια χαρά μηχανισμούς είχε, τέρμα τάκτικαλ, γαμάτη αίσθηση όπλων. Αν και το πήρα αποκλειστικά επειδή το πήραν 4-5 άτομα από εδώ μαζί. Το κάψαμε τότε στην αρχή, μετά λίγο πολύ το αφήσαμε, βαρεθήκαμε και να φτάνουμε δεύτεροι και στο ρηπλέι να βλέπουμε ότι πεθάναμε από άτομα με χαντ που θα ζήλευε και ο Κυνηγός, ή να βαράνε μέσα από κτίρια, βουνά και άλλα ωραία. Συνέβαινε περισσότερα συχνά από το ανεκτό, οπότε μαύρη πέτρα κι εκεί.

Αυτές ήταν βασικά οι εμπειρίες μου. Σαν κόνσεπτ πάντως το μπηάρ είναι γαμάτο, γιατί το παίρνει στραβά ο κόσμος απλά επειδή είναι μπηάρ δεν ξέρω. Εξέλιξη του ντέθματς είναι, σόλο ή μη, που λόγω του ότι έχεις μία και μόνο ζωή επιβάλει να είσαι τέρμα τάκτικαλ ή να μη σε νοιάζει καθόλου και κάθε δύο λεπτά να ψάχνεις για γκέημ. Συν το ότι πέφτουν όλοι με το βρακί κάτω και το ψάξιμο εξοπλισμού κάνει τα πράματα ακόμα πιο πικάντικα. Και ο ανοιχτός χάρτης που επιβάλλει κρυφτούλι σε κάποιες γωνιές του, κακό χαμό σε άλλες, εμπειρίες που ποικίλλουν γενικά σε ένα και μόνο ματς.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Προσωπικά "σνομπάρω" τα BR γιατί ξέρω πως δεν είναι για μένα. Too competitive, too repetitive. Άσε που βλέποντας νικητήριες οθόνες συνήθως έβλεπα 1 Kill. Δηλαδή καθόμαστε κρυβόμαστε σε όλο το ματς, τους αφήνουμε να αλληλοσκοτωθούν και στο τέλος μισό πιου και νίκη. Καλύτερα να έπαιζα κανα survival πιο άγχος και αγωνία θα είχα. To Fortnite λίγο που το είδα μου (που έπαιζε άλλος) φάνηκε πολύ low budget παραγωγή στην Unreal, θα μου πεις λογικό για να το σηκώνουν και τα κινητά αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ "φτηνό", άσε που έχουν ξεχάσει να βάλουν και physics στο παιχνίδι. Το PUBG  από την άλλη όταν το χα δει (που έπαιζε άλλος) σε early access ούτε animation δεν είχε. To Apex το μεγαλύτερο ατού του είναι πως είναι δωρεάν αλλιώς ουτέ καν και ήδη άρχισε να με κουράζει. Θα μου πεις και το Fortnite είναι, αλλά είπαμε εκείνο είναι άσχημο στο δικό μου μάτι.

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ε μα γιατί κρύβεστε αν βαριέστε; Αυτό έλεγα και στους φίλους που παίζαμε παμπτζί, δε γίνεται να κρυβόμαστε τελείως, θα αρχίσουμε τα ναρκωτικά. Έχουμε καλό λουτ λέει ο άλλος, ας κάτσουμε σε καμιά γωνία στον τρίτο όροφο κανενός κτιρίου που είναι μέσα στον κύκλο και να περιμένουμε. Μέχρι να χρειαστεί να κινηθούμε. Το κάναμε 1-2 φορές, λέω έτσι απλά δεν. Πάλι τάκτικαλ, αλλά γενικά επιθετικά να ψάχνεις τους αντιπάλους. Αλλιώς είναι μλκ. Αν σε νοιάζει μόνο η νίκη, ναι προβλέπεται να το κάνεις αυτό. Αλλά εγώ δεν την πάλευα, προτιμώ να έχει λίγη ένταση κι ας αυξάνονται οι πιθανότητες να χάσω γρήγορα. Μια χαρά δηλαδή σου επιτρέπει να παίξεις το γκέημ με όποιο τρόπο σε ευχαριστεί. Και με τους γρηγορότερους ρυθμούς του Άπεξ, το κρυφτό μου φαίνεται ακόμα πιο άκυρο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
[quote quote=511240]Ε μα γιατί κρύβεστε αν βαριέστε;
[/quote]
Αυτό που έγραψα πήγαινε σε όσα ματς PUBG έχω δει. Στο Apex 2 λεπτά μέσο όρο ζωής έχω, πιο πολύ πάνω στο τελεφερικ τη βγάζω. Δεν έχω κατάλαβει γιατί όλοι πέφτουν με το που βγουν στον χάρτη και όλες οι ομάδες η μια πάνω στην άλλη.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Αυτοί είναι το άλλο άκρο, δεν έχουν υπομονή ούτε για δείγμα. Και πέφτουν όλοι μαζί στις περιοχές που λογικά θα έχει το καλύτερο δυνατό λουτ, ξεκληρίζονται και τα 2/3 από αυτούς και πάει λέγοντας. Εξάλλου στη χειρότερη σε μισό λεπτό έχουν ξαναμπεί σε γκέημ να κάνουν το ίδιο, οπότε δεν τους καίει. Κι αν σου κάτσει όμως; Όπως στο παμπτζί πέφτανε όλοι στις πόλεις, σε στρατιωτικές βάσεις κτλ που είχε τα αυτόματα, στρατιωτικά κράνη, αλεξίσφαιρα και άλλα τέτοια που ήταν πολύ πιο δύσκολο να τα πετύχεις έξω από αυτές τις περιοχές. Εμείς πηδούσαμε μόνο αν είχαν πέσει τουλάχιστον τα 2/3 από την κατοστάρα που βρισκόταν στο αεροπλάνο και κοιτούσαμε να είμαστε λίγο κεντρικά. Για να έχουμε μεν ελαφρώς την ησυχία μας να το παίξουμε τάκτικαλ, αλλά να γλιτώνουμε και τους περιττούς ποδαρόδρομους όσο γίνεται.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,664
Είχα από πάντα (από πρόπερσι δηλαδή) την απορία, η κατανομή του loot στα containers σε αυτά τα παιχνίδια είναι randomized? Ή χωρίζεται σε στάνταρντ περιοχές όπου πχ "αν πέσω στα βορειοδυτικά ξέρω πως πάντα spawnάρουν τα καλύτερα items, αν πέσω στο κέντρο η φάση είναι μέτρια" κτλ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Στο Apex τα πράγματα είναι απλά

<img src="https://images-ext-1.discordapp.net/external/A9knUG0sBIfl8HSJsE80YOwmdrOXdgYHcNKlmCQTfts/https/cdn.mos.cms.futurecdn.net/b47KXH5aMvoGa7DHUsiSKo-650-80.jpg" />



^^ αυτό δε μου αρέσει
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Xαζομάρα μεγάλη αν είναι τόσο δεδομένη η σπανιότητα του λουτ ανάλογα τη περιοχή, αχρηστεύει το μισό χάρτη ένα πράγμα. Αν δεν πέσεις βορειοδυτικά δηλαδή ενώ γνωρίζεις το παραπάνω, πρέπει να αισθάνεσαι λίγο μλκς. Έπαιξα νωρίτερα το πρώτο νορμάλ ματς μου αν και καιγόμουν γιατί έπρεπε να φύγω. Οκ τελειώνουν πραγματικά γρήγορα τα ματσάκια. Είναι απολύτως φυσιολογικό να χάνεις στο δίλεπτο τελικά, αν στο τέταρτο μαξ έχει τελειώσει το ματς ένα πράμα.

EDIT: @χέλιον, στο παμπτζί είναι μακράν πιο ενδιαφέρον το λουτ σύστημα, παράδειγμα στον ορίτζιναλ χάρτη..

<img src="https://img.rankedboost.com/wp-content/uploads/2017/06/Playerunknown-Battlegrounds-Gun-Locations-and-Vehicle-Spawns2.jpg" />

Στις περιοχές χαμηλού ρίσκου απλά το αρεντζί κάνει πάρτυ, μπορεί ακόμα να σου ρίξει κάτι δυνατό αν είσαι τρομερά κωλόφαρδος. Τρου στόρυ από φίλο που βρήκε σνάιπερ και μιλίταρι χελμ με το που σκάσαμε σε ένα σπιτάκι στη μέση του πουθενά. Εγώ δεν είχα ποτέ παρόμοια φαρδοκωλία.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ξέχασα να ποστάρω ένα εξαιρετικό άρθρο του τζιεμτζί πάνω στο άπεξ.

https://www.greenmangaming.com/blog/the-idiots-guide-to-apex-legends/
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Τελικά, μάλλον δεν θα φτάσω τις 6 φορές που έλεγα πιο πάνω. Οκ είναι άρτιο τεχνικά κι έχει 2-3 μηχανισμούς που το τζενρέ θα έπρεπε να τους έχει δεδομένους, αλλά αυτούς τους ρυθμούς και το χαβαλετζίδικο στυλάκι δεν μπόρεσα να τα χωνέψω. Μπήκα για μερικά ματσάκια ακόμα και μετά από κάθε ματς απλά μου μεγάλωνε η επιθυμία να εγκαταστήσω το Παμπτζί πάλι να δω και τους δύο νέους χάρτες που δεν είδα ποτέ. Προτιμώ μακράν το ρεαλιστικό ψευδομιλιτάρ στυλάκι εκείνου.

Τώρα αν θα φτάσω όντως στη σημείο να το κατεβάσω δεν ξέρω, επιβάλλεται να μπει σε εσεσντί σκληρό και ο χώρος εκεί είναι υπερπολύτιμος. Και ο χωρισμός με το Παμπτζί δεν ήταν ομαλός και του κρατάμε ακόμα μουτράκια με το τημ. Αλλά η ενασχόληση με το Άπεξ θα λήξει συντομότερα απ' όσο πίστευα. Εντάξει έσκασα 2 μπουνιές σε έναν χθες με το που πάτησα πόδι κάτω και πήρα κιλ, οπότε θα έχω μια ιστορία να λέω στα εγγόνια μου. Αφού είχε ρίξει το άλλο παιδάκι στην ομάδα μας. Μου είπε και θενκ γιου μέητ από το βόις, ήταν συγκινητική στιγμή γενικά.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Σχετικά με το loot: Το ότι μια περιοχή είναι μαρκαρισμένη ως high tier δεν εγγυάται την εύρεση αντικειμένων που ο παίκτης χρειάζεται. Π.χ. έχει τύχει αρκετές φορές (περισσότερες απο ότι θα ήθελα) να πέσουμε σε high tier περιοχή και να βρίσκουμε μόνο alternators και mozambiques. Τι να τα κάνω τα purple attachments μάνα μου αν δεν έχω κάτι να κάνει σωστό pew pew.

Οι "γκρι" περιοχές αποτελούν καλή επιλογή για drop όταν θες να ξεκινήσεις λίγο πιο "σίγουρα" και να αποφύγεις τον αρχικό ψυχοσωματικό βιασμό των "popular" drop zones (χθες παίξαμε game στο οποίο πριν καν "κλείσει" για πρώτη φορά το ring, είχαν μείνει 4 teams στο map).

Σε γενικές γραμές το παίγνιο είναι άκρως εθιστικό. Τις πρώτες ώρες μπορεί να αναρωτιέσαι αν τελικά τα χρόνια έχουν καταστρέψει τα αντανακλαστικά σου και τι σκατά energy drinks πίνουν τα 15χρονα που σου κάνουν τη μούρη κρέας. Σιγά σιγά όμως, αρχίζεις και συνηθίζεις τον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού, μαθαίνεις πια όπλα σου "ταιριάζουν", πως να βελτιώσεις το damage output σου και το κυριότερο: Πως να τραμπουκίζεις ακόμα και με γυμνές γροθιές τους αντιπάλους σου.

Tactical δεν είναι για κανένα λόγο, αν και μία καλή γνώση του χάρτη και αντίληψη του προς τα που σε συμφέρει να κινηθείς ανάλογα με την περίσταση προφανώς βοηθάει.

P.S. Αν βάλουν KDA indicator θα μου καταστρέψουν τη ζωή.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
[quote quote=511769]
Τις πρώτες ώρες μπορεί να αναρωτιέσαι αν τελικά τα χρόνια έχουν καταστρέψει τα αντανακλαστικά σου και τι σκατά energy drinks πίνουν τα 15χρονα που σου κάνουν τη μούρη κρέας.
[/quote]
Μακάρι να ήταν 15χρονα, θα είχαμε έτσι και μια δικαιολογία...

https://youtu.be/oVUQZyaWghc

Ο Polistas τον ανακάλυψε τον κύριο

 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
καλά pain είχες δίκιο. μια μέρα μπήκα και έφαγα πόσες ώρες μέσα. προσπαθώ να μην μπαίνω μόνος οπότε δεν έχω παίξει από τότε αλλά ναι εθιστικοτατο.

edit: πολύ hardcore ο πάππους.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=511773]καλά pain είχες δίκιο. μια μέρα μπήκα και έφαγα πόσες ώρες μέσα. προσπαθώ να μην μπαίνω μόνος οπότε δεν έχω παίξει από τότε αλλά ναι εθιστικοτατο.

edit: πολύ hardcore ο πάππους.

[/quote]

Ναι αλλά μου έκανες τι ζημιά και εσύ και το έβαλα και εγώ και μου άρεσε...

domino effect
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
https://www.pcgamer.com/apex-legends-hitboxes/">Apex Legends hitboxes comparison reveals why you're having trouble hitting Wraith

 
Top Bottom