What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Assassin's Creed 4: Black Flag

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Το σενάριο ήξερα από πριν πως είναι τζούφιο. Όταν βλέπεις πως γίνεται assassin είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο (συγκριτικά με το πως έγινε ο Αλταιρ η ο Ετζιο), οπότε τα διέγραψα όλα απ'τη κεφάλα μου και είπα στον εαυτό μου ότι θα πάρω πρέζα Assassins Creed σε ένα πανέμορφο πειρατικό setting.

Πάντως μια σκηνή πάνω στο πλοίο καθώς ταξίδευα και έβλεπα τον ήλιο στον ορίζοντα να "βρέχει" με τις ακτίνες του την θάλασσα και να κάνει τα πράσινα νερά να λαμπυρίζουν ενώ όλο το πλήρωμα τραγουδούσε, ανήκει στις καλύτερες gaming εμπειρίες μου.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ω ναι, αυτές οι στιγμές στο καράβι σε τρελαίνουν, είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε καμμένοι γκέημερς καριέρας. Περίμενε να 'χεις γίνει ζάμπλουτος, να έχει 15 πλοία στόλο, fully upgraded Jackdaw και να πααίνεις για να κιόσεις και το τελευταίο Legendary Ship του χάρτη, να νιώσεις αληθινός αρχηγός.

Πάντως ο Edward ουδέποτε γίνεται ασασίνος, την στολή κλέβει στην αρχή. Ακόμα και στο φινάλε του παιχνιδιού, λέει (και δεν είναι σπόηλερ αυτό) πως ίσως κάποτε ασχοληθεί σοβαρά με τον αγώνα, αλλά όχι ακόμα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εγω που έχω παίξει τα 1+2 λέω οταν ξανασχοληθώ να τα αρχίσω απο το 3 αλλα και το 4 μετά φυσικά κάτι που μου είχε προτείνει και ο Σέφιρ, χάνω τίποτα; αξίζουν τα revelations και brotherhood; για το revelations απ'οσο διαβάζω είναι καλό.
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
βασικα ολα καλα ειναι εκτος το 3 . επομενως καλυτερα να παιξεις brotherhood και ρεβελεσιονς παρα το 3 . αν θες δες το στορυ στο youtube και συνεχισε αμεσως στο 4 που μετα το 2 το θεωρω το καλυτερο assassins creed .
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ετσι ε; <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> βασικά με ενδιέφερε κυρίως γιατί ήθελα να ζήσω την αμερικανικη επανάσταση να δω αν θα πετύχω πουθενά τον μαρκ η τον φλοκ :silly:
Κάτι μου λεει οτι μάλλον θα πρέπει να τα πάρω με την σειρά :dry:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Παίξε και το 3. Σίγουρα δεν ήταν το AC που περιμέναμε αλλά πιο πολύ από σεναριακής άποψης. Το gameplay είναι αρκετά διασκεδαστικό καθώς έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Απ το κυνήγι στο frontier έως τις επικές ναυμαχίες (ναι, μπροστά στο 4 δε πιάνουν μια βέβαια αλλά παραμένουν καλές).

Ο Connor σαν χαρακτήρας ναι μεν είναι ολίγον τι βλάκας αλλά και αυτό έχει την ιδιαιτερότητα του καθώς γνωρίζει το δυτικό πολιτισμό για πρώτη φορά και ο αγώνας του είναι πιο προσωπικός με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Double Post FTW kthxbb

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες του πήρε;
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Triple Post...
<img src="http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/239/d/f/forever_alone_by_foreveraloneplz.png" alt="forever_alone_by_foreveraloneplz.png" class="bbcode_img" />

Το σενάριο που όλοι το κράζουν εμένα με εντυπωσίασε. Είχε περιπέτεια, συγκίνηση, δέσιμο με τους πρωταγωνιστές, όμορφη ανάπτυξη χαρακτήρων ... Εκτός και αν η κριτική βασίζεται στη κάθε αυτού κεντρική ιδέα των AC με το μυστήριώδες/συνωμοσιολογικό περιεχόμενο του.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Tom, έλα στην αγκαλιά μου, σε νιώθω.

Με απορρόφησε ολοκληρωτικά, το λάτρεψα και το έπαιξα μέχρι 96% completion, με όλα τα single player achievements ολοκληρωμένα. Ποτέ, κανένα παιχνίδι Assassin's Creed δεν με πόρωσε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Λογαριάζω έριξα 60-80 ώρες στο παιχνίδι, ίσως και περισσότερες, χώρια τις 6 που χρειάστηκα για να τελειώσω και το "μεζεδάκι" Freedom Cry σε ποσοστό 92%.

Και το φινάλε απίστευτα συγκινητικό, ειδικά το δείπνο με τους νεκρούς γενναίους συντρόφους και το κέλτικο μοιρολοϊ είναι εντάξει...φορέβερ αλόουν και ξερό ψωμί <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432


Borracho wrote:
Και το φινάλε απίστευτα συγκινητικό, ειδικά το δείπνο με τους νεκρούς γενναίους συντρόφους και το κέλτικο μοιρολοϊ είναι εντάξει...φορέβερ αλόουν και ξερό ψωμί <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
SPOILER! SPOILER ΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
Πω ρε τι ειναι αυτος ο μπορατσος ρε? τι νομιζεις οτι οταν εσυ εχεις δει/τελειωσει κατι αυτο ισχυει για ολους?
το εκανες και πριν κατι μηνες με το Tue detective και τωρα με το ασσσασσινς.

κρεμαλα στους σποιλεραδες ρε

edit
αλλα ξερω πως θα σε "φτιαξουμε". θα σου χαλασουμε το τελος απο κανα wolf among us
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
OMG Θα αμολήσω όλα τα kitten memes του κόσμου αν διαβάσω κι άλλο σπόιλερ. :throw: :starwars:

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.gifcrap.com/g2data/albums/TV/Fight%20Club%20-%20Edward%20Norton%20punching%20himself%20in%20the%20face.gif" alt="Fight%20Club%20-%20Edward%20Norton%20punching%20himself%20in%20the%20face.gif" class="bbcode_img" /></span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Δεν πιάνεται καν για σπόηλερ το συγκεκριμένο, έρχεται σε τέτοια στιγμή που είσαι ήδη ένα με το χώμα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom