What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Assassin's Creed: Odyssey

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Γιατί αν δεν είναι η επιλογή συντρόφου στο Αριστοφανικό Odyssey η πεμπτουσία του gaming κύριοι, ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΑΣ ΡΩΤΩ;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Εντάξει κάτι Verge, Polygon, Kotaku, PC Gamer, Rock Paper Shotugn (πως ξέπεσαν ορισμένα site... αλλά λογικό, όταν έχουν φύγει οι σχετικοί αρθρογράφοι και έχουν αντικατασταθεί από hacks) πλέον είναι 75-80% trash hit pieces για "ίσα" δικαιώματα, την τοξικότητα των gamers (ειδικά των λευκών αρρένων), blue people, αντιπροσώπευση 10+ διαφορετικών φύλων κτλ. Ααχ θυμάστε την εποχή που όλοι αυτοί έγραφαν για games;

Αντιγράφοντας ένα σχόλιο από το reddit

game journos

--in 90's: sega vs nintendo, sonic vs mario

-in 00's: console wars, pc vs console

-in 10's: triggering-outrage for being heteronormative
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ανταπόκριση από το τελευταίο DLC :

Μερακλίδικο και ανέλπιστα καλογραμμένο. Και η ρομαντζάδα ήρθε πολύ φυσικά και δη με ασυνήθιστο για την Αριστοφανική Καγκουρειάδα βάθος και απ' ούλα. Η τροχιά Legacy of the Hidden Blade κρίνεται άκρως επιτυχημένη ως τώρα, συμπληρώνει ιδανικά ένα παιχνίδι που εξακολουθώ να το αισθάνομαι ολόφρεσκο ακόμη και μετά από 100 ώρες αφιερωμένες στον κόσμο του.

Συνέβησαν και μαπίδια με τους νέους S1 Mercenaries εκεί που άραζα Πάτρα για Φρεντοτσίνο, οι οποίοι είναι -τί έκπληξις- ακριβώς ίδιοι με τους συναδέλφους τους των προηγούμενων τίερς. Φλογοβολάρα για την Αδρεστία, από τα μεγάλα μάστ του φετινού χειμώνα.

Πάντως ειλικρινά, το Νιμάκι με διαφορά ίσως το πιο καλογραμμένο ρομάντζο του Odyssey και αξιότατα στήνεις φαμέλια μαζί του. Ως και κόμπο στο λαιμό σου ανεβάζει όλη η σχετική σεκάνς.

Κλάφτε με μαύρο δάκρυ, αειπάρθενοι μαχητές της Διαδικτυακής Δικαιοσύνης.
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
Εγώ πάντως συνάντησα mercenaries αρκετά πιο τουμπανιασμένους από πριν. Αύριο έρχεται και ο μονόφθαλμος μπόσης. Γάλα και ψωμάκι για τον Elpidios!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κουεστάρα το γάλα και το ψωμί, δεν συζητάμε! Κρίμα που δεν έχεις το μπεμπέ σε κανένα παράπλευρο δωμάτιο να του κάνεις και κούτσι-κούτσι στο ενδιάμεσο, να υποδαυλίζεται το μένος των Διαδικτυακών Ιπποτών.

Με upgraded εξοπλισμό, level 55 και προσεκτική απομόνωση των S1 (δεν λέμε να σου σκάνε τώρα σε κανά χαμό/κόλαση), ξεκινώντας με μπαμπέσικη πισώπλατη μαχαιριά, μια χαρά πέφτουνε. Φοράω Achilles Set, πειραγμένο να δίνει +Life με σχεδόν το καθετί βέβαια, οπότε όσο δέρνω, τόσο ανεβάζω. Γουίν-γουίν.

Αύριο ο Άρτζι μας; Ελπίζω να μην έχουμε τίποτε ρεζιλίκια όπως με τον προηγούμενο.

#PsomiKaiGalaStonElpidios
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Έπεσε και ο Άρτζι.

Σαφώς πιο 'φαντασμαγορική' μονομαχία από τον συνάδελφό του τον Άκυρο Κύκλωπα, φούλ πυροτεχνήματα και εφέδια και νόστιμες ανταμοιβές. Εύκολος φυσικά, η παραδοσιακή συνταγή 'νιουκάρουμε όλες τις ίμπα bow abilities στο μάτι του' για άλλη μια φορά μάγεψε τα πλήθη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Επειδή... Ubisoft είσαι, τελικά θα αλλάξουν το φινάλε του DLC για να ικανοποιήσουν την ΛΟΑΤΚΙΑΣΑΔΑΣΟΕΔ+-/$% κοινότητα.

https://www.vg247.com/2019/01/25/assassins-creed-odyssey-dlc-ending-is-getting-changed/

Και ο κόσμος επανέρχεται στην κανονικότητα. Μέχρι να βγει κανένα quest με μια μαντινάδα που η ΛΟΑΤΚΙΑΣΔΑΙΕΡ#ΡΑΜΦ κοινότητα θα θεωρήσει προσβλητική.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Πραγματικός εμετούλης και μεγάλο κρίμα να βλέπεις έναν εκδότη όπως η Ubisoft να υποκύπτει στις 'πρασινομπλεμάλλικες' πιέσεις.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Έρχεται το Τράιαλς Ράισινγκ σε κανά μηνάκι και στο άβαταρ κρηέσιο έχει μέηλ και φημέηλ μόνο, ακόμα δεν το πήραν χαμπάρι.

Ασχετοσχετικότατο, θυμάμαι κάποτε στην αρχή των ασσασσίνων έλεγε κάτι σαν "this game was made from people of various religious beliefs". Εντάξει λες, θίγει αραιά και που, έντονα ή μη, διάφορα θρησκευτικά θέματα, ας το αφήσουν εκεί να βρίσκεται. Οι λιγότεροι φανατικοί ηρεμούν αμέσως με κάτι τέτοια. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει ελπίδα ένιγουεϊ. Το οποίο δε θυμάμαι από ποιον ασσασσίνο και μετά έγινε "this game was made from people of various religions, beliefs, sexual orientations and gender identities". Καλκιουλέητεντ είπα όταν το είδα και πήγα παρακάτω. Το αναφέρω γιατί ξέρω τι κουτσομπόληδες είστε και πως σας αρέσουν αυτά.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Είχαμε μέσα στο Σουκού την πέμπτη Χαμένη Ιστορία της Ελλάδας. A Poet's Legacy.

Γουστόζικο κουεστάκι, σαν λάιτ εκδοχή της πρώτης ιστορίας ξηγήθηκε. Δυστυχώς έλειπε η δυνατή επιλογή να συνεχίσουμε τις Γκιλφολάγνες παρεκκλίσεις του Καγκουραλέξιου και να τιμήσουμε την μνήμη της Κυρα-Αυξεσίας. Όμορφη κίνηση εκ μέρους της Ubisoft να προσθέτει αυτά τα δωρεάν κουεστάκια, ακόμη και αν τελικά δεν προσφέρουν κάτι το ουσιώδες στην φάση.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Έλαβε τέλος και το 'A Brother's Seduction', θεωρητικά η τελευταία δωρεάν 'Lost Tale of Greece' για το παιχνίδι.

Αδιάφορο-μέτριο κουέστ εκδίκησης, με απόλυτο κλου τους δυο υπέρ-το-δέον κωλομπαράδες αδελφούς, οι οποίοι ποθούν τίμια τον Καγκουραλέξη της καρδιάς μας με το 'καλημέρα'. Ίσως γιατί λέει ωραία 'Ιέλα'.

Το κουέστ ακολουθεί Bioware-ική δομή, βάζοντάς σε διαρκώς σε διαδικασία να λες 'Όχι ρε μαν, καλό παιδί είσαι, αλλά ας κρατήσουμε τα πράγματα φανταρίστικα και φιλικά' ενώ ας πούμε σου έχουν ζητήσει να σκοτώσεις μπεκάτσες και καπάκια σου λένε τί ρομαντικά και αντρίκια τις τοξεύεις. Τουλάχιστον φαιδρό και να σημειώσουμε πως (για φαντάσου) το Ίντερνετ δεν εξερράγη από 'θιγμένους τύπους'. Απλά γελάς με την προχειρότητα της γραφής και την απελπισία να φανούν 'ευαίσθητοι' οι συγγραφείς του παιχνιδιού. Προσπερνάς τσίλικα.

Αλλά όου, μη και μας βάλουν να κάνουμε παιδί και να το ταϊζουμε γάλα, απειλείται ο Δυτικός πολιτισμός να 'ουμ.

O tempora, o mores...
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
Γέλασα πολύ με το συγκεκριμένο quest. Στο τέλος έφαγαν περιποιημένο friendzone entrance και οι δυο από το Κασανδράκι μου ^_^
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Τέλος το Legacy of the First Blade. Φοβερή δουλειά στο τελικό επεισόδιο, άψογη απόδοση (εντός πλαισίου πάντα) της σχέσης με το Νιμάκι και την αγωνία του πατέρα για το νεαρό Ελπίντιος. Έξτρα πόντοι για τα τελικά quests, τα οποία δείχνουν πως εκεί στην Ubisoft μελετάνε όσο ακριβώς Wild Hunt πρέπει. Όμορφη και η σύνδεση με την 'γνωστή' γενεαλογία των Ασασίνων.

Άχρηστες παραμένουν οι νέες ικανότητες που εισάγονται καθώς και τα σάπια, γκραϊντιάρικα ατσίβμεντς που σχετίζονται με αυτές ή συγκεκριμένα όπλα. Το παιχνίδι είναι τεράστιο έπος, όποιος δεν το έχει δει ακόμη, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσει τη Γκόλντ Εντίσιο. Δεν θα σηκώσει κεφάλι για μήνες.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Να ξέτε, ο Καγκουραλέξιός μας έχει πάθει Κίραλτ :

[attachment file="Assassin's Creed® Odyssey2019-3-9-11-57-50.jpg"]
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
'A Friend Worth Dying For' το Ελληνικό παραμυθάκι μας για αυτό το Σουκού. Έξυπνη μεταφορά των 'κορυφαίων στιγμών' της Οδύσσειας μέσα από ένα mini-quest της μιας ωρίτσας-και-κάτι-ψιλά. Καλόγουστο και προσεγμένο. Εντός των περιορισμών της η Ubi παίζει όμορφη μπαλίτσα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Το 'The Heir of Memories' ουσιαστικά προετοιμάζει το έδαφος για τη δεύτερη τριλογία DLC, 'The Fate of Atlantis'.

Isu, Πρώτος Πολιτισμός, Πυθαγόρας, Χριστέ μου πώς μου είχαν λείψει οι 'μοντέρνες' αηδίες των Assassin's Creed. Σκληρότατη υπεργκοτούμπα παραμένει και για φέτος η Καγκουρειάδα, επαναπροσδιόρισε σκληρά τα open world παιχνίδια και για κάποιο ανεξήγητο λόγο, περνάει στα ψιλά ως 'άλλο ένα Assassin's Creed'. Αμαρτία πραγματική.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Δελτίο Καγκουρειάδας :

Εκπληκτικό πραγματικά το πρώτο επεισόδιο του Fate of Atlantis. Τα παιδιά της Ubisoft βάλανε το Blood & Wine ως μέτρο σύγκρισης. Παράτολμο, θεότρελο, εξωφρενικό. Προφανώς και δεν το πλησίασαν σε επίπεδο γραφής, αλλά το πρώτο επεισόδιο από μόνο του, ένιωσα πως μου πήρε περισσότερη ώρα από τα τρία του Legacy of the Hidden Blade. Ίντριγκες πάθη, Ερμής, Εκάτη και Περσεφόνη, επανάσταση στα Ηλύσσια Πεδία, νέος κόσμος που δίνει ρεσιτάλ σχεδιασμού...έπαιζα σχεδόν οκτώ ώρες σερί προκειμένου να τελειώσω τα πάντα 100%.

Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε η επανεμφάνιση των 'παζλ σκαρφαλώματος' τα οποία μας είχαν χαιρετήσει από το Brotherhood/Revelations αν δε με απατά η μνήμη μου. Αρτιότατη υλοποίηση και ευχάριστη έκπληξη.

Με διαφορά το κορυφαίο DLC που έχει εμφανιστεί για Assassin's Creed ως τώρα. Να σημειώσουμε και την...ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, πως ενώ παίζει διαθέσιμη ρομαντζάδα με τον Άδωνι (απολύτως κατανοητό στην περίπτωση Κασσανδρακίου ή πιο...δροσερού Καγκουραλέξη), Περσεφονάκι-Εκατάκι που φωνάζουν από χιλιόμετρα για αγάπη και προδέρμ, τίποτε. Δε νιώθουν. Ούτε καν ο Ερμής, ο ορίτζιναλ αξύριστος της παρέας. Τί κάνετε κύριοι και κυρίες της Ubisoft; Δεν γνωρίζετε πως η πεμπτουσία του κέημινκ είναι οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΖΑΔΑ;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Φιλοτιμήθηκα να γράψω το δεύτερο μέρος.



https://ragequit.gr/specials/item/assassins-creed-archaeology-acropolis-part-two/
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,502
σα να θυμαμαι οτι καπου εχει ποσταρει καποιος εδω μεσα κατι παρομοιο, αλλά δεν το βρισκω σ αυτο το θρεντ.
τελος παντων, χηαρ γκοους:

γιατι ειστε τσομπανηδες και δεν ενδιαφερθηκατε τι λενε οι κωπηλατες στην πλοιαρα σας? οχι, δεν λενε εεεεεει-ωωωπ, τραγουδανε σε τωρινη μελοποιηση (στο μουσικο υφος που περιγραφουν αρχαιες γραπτες μαρτυριες) ποιηματα της εποχης που εχουν σωθει.
μενω ενεός στο βαθος του ρησερτς που εχει καμει η ουμπι και την βγαζει στον αφρο οσα σορτκαμινγκς κι αν εχει το παιγνιδι.
σαπώ.

μελετηστε βαζιβουζουκοι (φοβερο και το αρθρο. οπως και ολο το μπλογκ αυτο για τους αρχαιολατρες):



για να μην ειναι ελλιπες το ποστ, και αφου θυμισω οτι υπηρχε μια βερσιον τραγουδιων αγορακια και μια κοριτσακια αναλογα με τον ηρωα που διαλεξες, καποιο ατομο που βεβαια δεν ειναι καθολου καλα, και τον λατρευουμε γι αυτο, εκατσε και τις ενωσε κι ετσι εχουμε αυτο το θαυμασιο ηχητικο τοπιο:




εντιτ 2: οποιος δεν γουσταρει μπεν μιξ και του αρεσει ο διαχωρισμος, εχουμε και γι αυτον κατιτις. πρωτα τ αγορακια μετα τα κοριτσακια (φαλλοκρατικο, δεν κρινω.)




!!!
 
Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ωραίο πόστ, ήταν όντως από τις ωραίες πινελιές που έσωζαν το παιχνίδι από την απόλυτη μετριότητα.

Μια διόρθωση: απ' όσο θυμάμαι το φύλο του πληρώματος το επέλεγες από τα μενού του πλοίου, ανεξάρτητα από το αν έπαιζες με malakas Αλέξιο ή Κασσάνδρα.
 
Top Bottom