What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Assassin's Creed Origins

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
To πηρα σημερα που εχει προσφορα στο steam και θα το ξεκινησω αυριο η μεθαυριο μολις ερθει ο WD Black
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
OK, το ξεκίνησα σε 4Κ τα πάντα στο Ultra...έπαθα τεράστια πλάκα. Η ομάδα έχει πραγματικά ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ την Αρχαία Αίγυπτο. Δεν πρόσεξα καν την (εξαιρετικά ενδιαφέρουσα) εισαγωγή ή τους ευπρόσδεκτα ρετουσαρισμένους μηχανισμούς gameplay, ήμουν απασχολημένος να μαζεύω τα σαγόνια μου από το πάτωμα. Ακόμα και την παραμικρή σχέση να μην έχει κανείς με Assassin&#039;s Creed, τούτο το υπερθέαμα, αξίζει να το ζήσει. <br><br>Θα αναφέρω χαρακτηριστικά πως όπως και στο Witcher III, όταν τρέχω με τη γκαμήλα (τί εννοείτε δεν υπάρχουν γκαμήλες-μάουντς στο Witcher III, δεν παρακολουθείτε την modding κοινότητα, κύριοι; ) το πράττω σαν να βρισκόμουν σε αληθινό μέρος. Δεν ποδοπατάω πεζούς, δίνω προτεραιότητα στα κάρα...το ζω. Και ο Μπαγιέκ μια χαρά τσίφτης. Εισάγεται ομαλά και με νορμάλ τρόπο, πιστεύεις πως είναι μέρος του κόσμου, όχι κάγκουρας με ημίψηλο. Θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις, να δούμε μετά πώς θα το πάει.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Συνεχίζει ακόμα καλύτερα. Αν δεν πάθαινα ζημιά και δεν έχανα τα saves μου (μεγάλη ιστορία), θα έπαιζα ακόμα.<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Συνεχίζει ακόμα καλύτερα. Αν δεν πάθαινα ζημιά και δεν έχανα τα saves μου (μεγάλη ιστορία), θα έπαιζα ακόμα.<br></blockquote><br><br> <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br><br>Μαχαίρι στην καρδιά όποτε συμβαίνει αυτό... Καλό-χρυσό το UPlay σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν θα χωνέψω ποτέ ότι δεν έχει αυτόματο cloud sync με αποτέλεσμα να χάσω όλο μου το progress στο Rayman (ακόμη και το παλούκι μουσικό επίπεδο είχα βγάλει). :&#039;(
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
KAΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΨΑΝΕ...<br><br>Που λέτε πήρα ενα ΧΒΟΧ χειριστηριο για σύγκριση με τον steam controller σε διάφορα παιχνίδια τρίτου προσώπου που , πως να to κάνουμε,το ζητάνε το gamepad (και κάποια που δεν το πολυζητάνε όπως το ΤW3).Έπιασα που λέτε μερικά ΑC για να τα θυμηθώ (περιμένοντας και να ξεκινήσω το Origins κάπου μέσα στις γιορτές) και φτάνοντας στο τέλος του ΙΙ, τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με βάρεσαν στο κεφάλι. Μόνο 600 δις; Το μήλο της Εδεμ, οι ναίτες , οι Ιλουμινάτι, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ο Ράσελ Ούεσμπρουκ στο πλευρό μας. Ποια Κωνσταντινούπολη, το Πεκίνο θα πάρουμε.<br><br>https://ibb.co/bO4r9b" class="bbcode_url"><img src="https://preview.ibb.co/cuwhFG/20171207230712_1.jpg" alt="20171207230712_1.jpg" class="bbcode_img" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Το εχω ξεκινησει απο τη Δευτερα σε 1440p ολα ultra. 30-35 fps.. Οπως ειπε και ο Borracho TEΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ.. Ειναι λες και βρισκεσαι στην Αρχαια Αιγυπτο! Γραφικαρες! Αλλα παταω ολους με τις καμηλες και 2 φορες τις εριξα στη θαλασσα! Και μετα καθομουν και τις εβλεπα πως ουρλιαζαν και προσπαθουσαν να βγουν εξω!!!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φαν ταιμς!<br><br>σρε, το αγορασες τελικα? αν και πλησιαζουν χριστουγεννα, μου φαινεται σε ξεχασε ο θειος...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ναι πριν 1 εβδομαδα επειδη χρησιμοποιει τη νεα εκδοση του denuvo που ακομα δεν φερνει ο θειος.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote><br>Και μετα καθομουν και τις εβλεπα πως ουρλιαζαν και προσπαθουσαν να βγουν εξω!!!<br></blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.makeagif.com/media/5-26-2015/T9LsH0.gif" alt="T9LsH0.gif" class="bbcode_img" /></span>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ειμαι level 20 και συνεχιζω. Εχω αλλες 13 πιστες να περασω! Σφαζω ξανα και ξανα! Κριμα που δεν εχει πολυ αιμα γιατι με τετοιες γραφικαρες που εχει σε ultra 1440p θα επρεπε να τρεχει ποταμι το αιμα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Οι τρεις θεοί επιστρέφουν πακέτο για όσους τους ξέφυγε κάποιος, οπότε πλέον ολοκληρώνεται και το έπικ γκήαρ που δε θα φορέσουμε ποτέ όσοι σηκώσαμε και τη τελευταία πέτρα στο γκέημ.<br>https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-gb/news/detail.aspx?c=tcm:154-316246-16&ct=tcm:154-76770-32<br><br>Και ειδικά για εμάς που δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε, φάιναλ φάντασυ ηβέντ. Είδα κάτι σαν ρηγουόρντ που κάνει τη καμήλα τσόκομπο. Και τα μυαλά στα κάγκελα.<br>https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-gb/news/detail.aspx?c=tcm:154-316191-16&ct=tcm:154-76770-32<br><br>Και νόμιζα ότι με την σάιφαϊ στολή του πρώτου πολιτισμού καβάλα στο μονόκερο είχα αγγίξει το ταβάνι του ιμέρσιον. Σήμερα θα τα τσεκάρω και τα δύο, μιας και ο πρώτος θεός μου είχε ξεφύγει.. :drinks:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Τρελό-necro γι'αυτό το απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Μόλις χτύπησα το Season Pass, παροτρυμένος από τα πολύ θετικά reviews του Curse of the Pharaohs και του διασκεδαστικού τσαμπέ/quest προλόγου σε αυτό, που εισήγαγε το τελευταίο πάτς.

Είναι πραγματική απόλαυση η ενασχόληση με το Origins. Εντωμεταξύ ξεκοκκάλισα και το Discovery Tour Mode, το ξεκίνησα για τα ατσίβμεντς και έμεινα για την εμπειρία (...). Φοβερή δουλειά που πραγματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τάξη για να ζωντανέψει την διδασκαλία της Ιστορίας.

ΥΓ Το μισό παιχνίδι το έβγαλα καβάλα σε Τσόκομπο, με σπαθί μεγαλύτερο από το μπόι του Μπάγιεκ. O tempora o mores...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ολοκλήρωσα και τα δυο αξιόλογα DLC's του και αποχαιρέτησα (προς ώρας) τον Μπάγιεκ.

Το Hidden Ones με εξέπληξε ευχάριστα. Διάβαζα πολύ χλιαρά πράγματα, αλλά ήταν τελικά πολύ περισσότερο "Assassin's Creed" από το φανταιζί "Curse of the Pharaohs". Ωραίο στόρι, απλό, επικεντρώνεται στην εξέγερση του Σινά και τις δολοφονίες Ρωμαίων στρατηγών/τοποτηρητών. Συνεχίζει και το στόρι Μπάγιεκ/Άγια, έστω και χαλαρά. Τιμιότατο.

Το "Curse" δίνει ρέστα με τις αποδόσεις των μεταθανάτιων κόσμων των Φαραώ και το καθαρά υπερφυσικό του σενάριο. Μόνο αρνητικό τα πραγματικά κουραστικά boss fights, τα οποία δυστυχώς ακολουθούν όλα σχεδόν πανομοιότυπο μοτίβο και αντί να ανταμείψουν την έξυπνη σκέψη από μεριάς του παίκτη, απλώς γίνονται επτάλεπτα τσεκ αντανακλαστικών.

Αξιόλογα σαν πακέτο για όσους αγάπησαν το βασικό παιχνίδι. Όχι απαραίτητα, αλλά εγγυημένη διασκέδαση για τους fans του Origins και με μπόλικα καινούρια στοιχεία.
 
Top Bottom