ASSASSIN’S CREED SHADOWS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αν και το wrath of the druids
η εισαγωγη του ηταν και γαμω. αλλα στο τελος μου αφησε μια πολυ meh αισθηση. γενικα η ολη γραφη του παιχνιδιου μου αφησε meh αισθηση. αλλα το open world το βρηκα καλυτερο απο το odyssey (οχι σε ομορφια ντε απλα βρηκα θετικο που δεν ειχε 5252352 ανουσια side quests).
το παρισι ανωτερο θα ελεγα σαν dlc.

σαν immersion το shadows μου φαινεται κατα πολυ ανωτερο απο ολα τα ac rpg games (δεν βαζω μεσα το origins επειδη δεν το εχω παιξει).

F5vTsB1.jpeg

dyxPhaB.jpeg

cKWVVgF.jpeg

νταξ, ηταν επιβλητικοι οι ντρουιντς, ετσι οπως σκαγανε μεσα απ την ομιχλη και τα πρασινα θυμιατά. βοηθησε και οτι στο λεβελ που πηγα δεν ημαντε οp και τουμπανος και μου κοβανε τον γκωλο αρκετες φορες.
το παρισι ειχε και ωραιο στορι απο πισω και αξιζε.

αλιμονο αν δεν ειχε γραφικαρες και ιμερσο το σάντως. ολα τα τελευταια ac ειχαν γραφικαρες και προφανως οσα εχουν πολυ εντονο το χρωμα ενος διακριτού συγκεκριμενου πολιτισμου (οπως το οντυσυ πανω απ ολα και το σαντως τωρα) γκαμάνε κυριολεχτικά.
η βλαχαρα η ερμη ηταν πιο αδιαφορη "αρχιτεκτονικα" και λογικο ηταν.

τωρα που το σκεφτομαι μας τελειωσαν οι πολιτιζμοι. αντε τι τους μενει? ενα ac με μαγιας, ινκας, αζτεκους ή ενα με καμποηδες και ινδιανους (για μας που δεν παιξαμε ουτε και προκειται το ρεντέ ρεντέψο)... ισα που προλαβαινεις γιουμπι. αν και διαβαζω οτι μαλλον θα εγκαταλειψουν μετα το σαντως, το "rpg" υποειδος της τελευταιας "τετραλογιας". κριμα, γιατι εμενα του κάζουαλ, μ αρεζε.

Βέβαια δεν μίλησα για γραφικαρες αλλά προφανώς έχει και από αυτα. Είδαμε και ray tracing όλα ultra 60 fps που θα έλεγε και ο σρεντερας.

Στο Valhalla πάντως το ίδιο το γκειμ έκανε προσπάθειες και χαλούσε το immersion του παίχτη. Το πιο εύκολο παράδειγμα είναι και από το τελευταίο πράγμα που έκανα στο γκειμ (το τελευταίο τελευταίο update ήταν) που το cinematic απλά από εκεί που έπαιζα male eivor με έδειξε female. ηταν σιγουρα καποιοι διαλογοι που ηταν γραμμενοι για female και ημουν φαση τοτε γιατι με εβαλες να διαλεξω φυλο? απλα το πανω παραδειγμα στη μνημη μου ειναι και πιο φρεσκο.

Last edited:
Χωρίς να υπολογίζονται εκείνοι που το αγόρασαν μέσω Ubisoft Connect.

Καλό σκορ.

Το παιχνίδι ξεπέρασε το Odyssey και είναι πλέον στην κορυφή των AC games όσον αφορά τους CCUs:

image.webp
Είναι το 1ο όμως που βγήκε day 1 σε steam. Το πιθανότερο είναι να έχει χειρότερο launch από Odysee αλλά και Valhalla
Γενικά με 65,000 ccu και ανακοίνωσή για 2εκ engaged players (είδαμε πόσο σοβαρό στατιστικό είναι από το DA:V) νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει πωλήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το mega hit που είχε ανάγκη η ubi

Είναι το 1ο όμως που βγήκε day 1 σε steam. Το πιθανότερο είναι να έχει χειρότερο launch από Odysee αλλά και Valhalla
Γενικά με 65,000 ccu και ανακοίνωσή για 2εκ engaged players (είδαμε πόσο σοβαρό στατιστικό είναι από το DA:V) νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει πωλήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το mega hit που είχε ανάγκη η ubi
Εδώ είσαι λάθος. Το odyssey βγήκε day1 steam. Αργότερα ξεκίνησε να μη βγάζει τα παιχνίδια της στο steam επειδή φάνηκε να τη συμφέρει τότε.

Screenshot 2025-03-24 174105.png

συμφωνα με πηγες κατα μακραν καλυτερο launch απο το odyssey. και πισω απο το valhalla. μενει να φανει αν στο συνολο θεωρηθει επιτυχημενο το γκειμ (δλδ βγαλει τα εξοδα του μωρε) αλλα τα πρωτα στοιχεια ειναι πολυ θετικα.

Μόνο εγώ θα ήθελα να ξεκόψουν με τα ανούσια open world και να γυρίσουν στην φιλοσοφία των πρώτων δύο κυκλοφοριών; Σφιχτή ιστορία, μαζεμένος κόσμος, μυστήριο και δολοφονίες στα σκοτάδια. Αυτά τα level up, boss fights και τα τριγύρω με τις αγγαρείες, με ξενίζουν πολύ και με έχουν αποτραβήξει από την σειρά.
Μετά το IV, το χάος, με το IV το τιποτααααα. Κι αυτό, δεν το λες AC. Απλώς δεν έχει προλάβει να αποτραβηχτεί πλήρως.

Εν τω μεταξύ πατάω να δω πότε κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι. Μια που το είδα και μια που το έκλεισα.

σιγουρα θα μπορουσαν να συνεχισουν με τα rpg απλα να μη τα ονομαζουν assassin's creed αφου στην τλκ εως τωρα δειχνει να ειναι λιγο afterthought το "κεντρικο ac grand story" σε αυτα τα entry. ασε που εγω που δεν ημουν κανας φαν της σειρας το real life δεν το εδωσα σημασια στα odyssey-valhalla

Μόνο εγώ θα ήθελα να ξεκόψουν με τα ανούσια open world και να γυρίσουν στην φιλοσοφία των πρώτων δύο κυκλοφοριών; Σφιχτή ιστορία, μαζεμένος κόσμος, μυστήριο και δολοφονίες στα σκοτάδια. Αυτά τα level up, boss fights και τα τριγύρω με τις αγγαρείες, με ξενίζουν πολύ και με έχουν αποτραβήξει από την σειρά.
Μετά το IV, το χάος, με το IV το τιποτααααα. Κι αυτό, δεν το λες AC. Απλώς δεν έχει προλάβει να αποτραβηχτεί πλήρως.

Εν τω μεταξύ πατάω να δω πότε κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι. Μια που το είδα και μια που το έκλεισα.
Αυτό συνέβη στο AC: Mirage.

Αυτό συνέβη στο AC: Mirage.
πω αυτο καθε φορα θα ξεχναω οτι βγηκε (δεν μου αρεσε ο χαρακτηρας αυτος ουτε στο valhalla. αλλα ισως σε καποια εκπτωση να αξιζει να το δω για να δω πως αποτυπωσαν την βαγδατη)

δεν ξερω αν επρεπε να το βαλω στο gaming industry drama η εδω επειδη εχει να κανει με το shadows. αλλα βασισμενος hideki kamiya

Screenshot 2025-03-25 201354.png

Mε έχουν καβλώσει λίγο οι εξελίξεις είναι η αλήθεια και χθες έβαλα στο καλάθι του UBISTORE τρεις εκκρεμότητες που είχα. Μετά πάτησα κάνσελ βέβαια, αλλά ποτέ δεν έφτασα τόσο κοντά! Γιουμπισοφτάρα η επιστροφή λέμε. Γιασούκε θεέ πάρε την ΠΑΕ!

Γνωστό στραβόξυλο ο Yahtzee αλλά και τέτοιο φάσκελο στο Shadows δεν το περίμενα. Γέλασα αρκετά, ωστόσο, ειδικά εκεί που τα χώνει στο level gating.

Back