ASSASSIN’S CREED SHADOWS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτά τα σκρινσοτς απλά με κάνουν να θέλω να ξαναπαίξω Tsushima :Ρ
κοιτα το shadows ειναι αξιολογο γκειμ. αλλα αν δεν σου αρεσαν τα προηγουμενα δυσκολα θα σου αρεσει αυτο. ασχετα που ειναι βελτιωμενο σε αρκετους τομεις. μεγαλη απολαυση ειναι το stealth κομματι του οπου εφεραν μετα απο χρονια στοιχεια που υπηρχαν σε splinter cell. τωρα το samurai κομματι θα ελεγα οτι ναι στο ghost of tsushima ηταν πιο satisfying.

για το στορυ δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω ακομα ολοκληρομενη εικονα αλλα εως τωρα δεν φαινεται κακο. και οι ερμηνιες πολυ καλες (πριν πεσουν να με φανε διαφοροι παιζω με ιαπωνικο dub οπου αν δεις το cast το λες και λιγο αφροκρεμα va)

για να κλεισω προσωπικα με τα εως τωρα δεδομενα το θεωρω το καλυτερο απο ac:rpg αυτα που εχω παιξει (odyssey-valhalla δλδ).

Παίζω το Odyssey τώρα. Καλό παιχνίδι, αλλά τα κατά 95% αδιάφορα side quests δεν επιτρέπουν να χαθείς σε αυτό, όπως στο GOAT ή στο Tsushima. Πάνω από 1,5 ώρα σερί νομίζω δεν έχω κάτσει να παίξω, έχοντας κάπου 60-70 ώρες παιχνιδιού. Δεν είναι πως τα side quests του Tsushima διεκδικούν δάφνες γραφής, αλλά ο κόσμος του, το περιβάλλον, τα shrines κλπ, σε κάνουν να χάνεσαι, να βολτάρεις απλά παίζοντας φλογέρα πχ.

Last edited:
αλλά τα κατά 95% αδιάφορα side quests δεν επιτρέπουν να χαθείς σε αυτό
καλα το odyssey ειναι το χειροτερο πανω σε αυτο. το εξοργιστικο της υποθεσης ειναι οτι ελεγαν περι witcher 3 επιπεδου side quests. στο τελος το τελειωσα τελειως με το ζορι για να λεω οτι το τελειωσα και δεν επιασα τα dlc (ειχα παρει την gold εκδοση σε καλη τιμη τοτε οπου ειχε ολα τα dlc).
το valhalla απο την αλλη βελτιωσε τα side (τα μειωσε σε αριθμο τα εκανε μικροτερα σφινακια αλλα βγηκε καλυτερο αποτελεσμα) αλλα θεωρω οτι επασχε στο main.

και μιας και αναφερες το goat να πω οτι ενω στο ghost θεωρω βελτιωση τα παντα. συνεχιζει να ειναι witcher at home φαση.

Back