Assassins creed: The movie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα τα βλέπουν σε είκοσι χρόνια αυτά τα εφέ και θα χτυπιούνται από τα γέλια.  :rofl2:

λοιπόν, αυτό το βίντεο μου θύμισε κάτι που ήθελα να ρωτήσω χρόνια.<br><br>Το ηχητικό εφέ που ακούγεται στο 11ο-12ο δευτερόλεπτο, παίζει να ναι το πιο χρησιμοποιημένο Sound FX σε ταινίες/σειρές.<br><b>Από που προήλθε όμως;</b> Εγώ η πρώτη φορά που το άκουσα ήταν στο Doom 2 στο τελεταίο level. <br>

Προσωπικά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Φυσικά και θα πάω να το δω, απλώς από τα trailers φαίνονται κάποιες ατέλειες.<br><br>Π.χ.: Ο απόγονος και ο πρόγονος έχουν την ίδια φάτσα :hmm:

Γύρισα πριν λίγο από την προβολή. Την ευχαριστήθηκα τρομερά, έγινε με τόση φροντίδα και προδέρμ απέναντι στα γκέημς που σε κάποιες στιγμές κόντεψα να δακρύσω από την πόρωση. Καλά και αυτό το UBISOFT στην αρχή, ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. :pcmr:

Holy cow! Ουτε με ανεφερε...

Για να μη ζηλέψει το πλήθος ρε. Σινεμά παρέα με ένα ζωντανό θρύλο του αρκιού και του ροκελί; Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! :drinks: :pcmr:

Τα καταφέρατε, κάνατε meating; Σταματήσατε να βλέπεστε από το μπαλκόνι, μπράβο παιδιά  :thumbsup: Tsok πως σου φάνηκε η ταινία;

Πολύ καλή σε σχέση με άλλες μετριότητες που έχουμε δει. Ήθελα περισσότερο παρελθόν αλλά όχι ότι με χάλασε και όπως ήταν. Περιμένουμε το δεύτερο παρτ που θα γίνει ο κακός χαμός.

Εδώ στο σινεμαδάκι το συνοικιακό έπαιξε πρεμιέρα ασσασινς κριντ αλλά δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Πολύ ψευτιά τα εφέ ρε αδερφάκι μου  :throw:<br><span class="bbcode_spoiler">[youtube]https://youtu.be/E5SRgsG3QHc[/youtube]</span>

Back