Assassin's Creed: Unity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον το επόμενο Assassin's Creed το οποίο θα ονομάζεται Unity. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαδραματίζεται στο Παρίσι του 18ου αιώνα κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Από ότι λένε το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια.
Και ένα πρώτο video:
http://www.youtube.com/watch?v=SQng7EkJHOI#t=42
 
Πολύ ταιριαστή χρονική περίοδος για AC, στο τέλος ελπίζω να πιάνεις την αντουανέτα και να την πετάς στο εξοργισμένο πλήθος απο ταράτσα :spiteful:
 
Θέλω να πηδήσω από τη Notre Dame :worship:

Η μηχανή του είναι ίδια με του Division, Snowdrop, ξέρουμε;
 


Bathory wrote:
Sarcasm;</blockquote>
Όχι. Επιτέλους επιστροφή σε επιβλητικές σκαλωσιές.

 
Έχει να γίνει ΧΑΜΟΣ. Ζούπερ εξάιτεντ.
 
Kαλό πρέπει να είναι, αλλά όσο πάει έρχεται πιο κοντά στην εποχή μας και γαμιέται η υπόθεση.
 
κάλο φαίνεται μακάρι να είναι ποιο κοντά στο 2
 
καλη εποχη για AC, αλλα θα προτιμουσα αρχαια ρωμη, ή μεσαιωνικη ιαπωνια
 
Σωστός, η μεσαιωνική Ιαπωνία θα ταιριάζει γάντι στο ύφος της σειράς και θα την ανανεώσει πολύ.
 
Να υποθέσω δηλαδή ότι ουσιαστική ανάπτυξη γινόταν σε αυτό και απλά τα άλλα ετήσια call of duty εεε AC βγαίνανε σαν fillers? Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μπορεί να φρεσκαριστεί πολύ ωραία η σειρά, αλλιώς δεν ξέρω τι νόημα έχει.
 
Καλά και για το 3 λέγανε ότι ήταν πολύ καιρό σε ανάπτυξη αλλά είδαμε όλοι πως εξελίχθηκε η όλη ιστορία τελικά (αν και εμένα μου άρεσε αρκετά).

Τώρα για το trailer τι να πω, μου έφυγε το σαγόνι στο πάτωμα. Χρειάζεται σαφώς ένα καλό φρεσκάρισμα στους μηχανισμούς του κυρίως.
 
Ελπιζω να εχει μια προοδο σε gameplay μηχανισμους αναλογη με αυτη απο το 1 στο 2. Απο το 2 και μετα, ειναι ολα καλα παιχνιδια, αλλα σου αφηνουν νομιζω την αισθηση οτι ειναι μια απο τα ιδια, με ελαχιστες ουσιαστικες διαφορες. (στο 4 ειδικα, δε θες να κατεβεις απο το καραβι)
 


Snipereye wrote:
(στο 4 ειδικα, δε θες να κατεβεις απο το καραβι)</blockquote>

Παπόρι*

 
Φαίνεται καλό και το Unity (in-game γραφικά είναι αυτά; ) αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν μια παύση (αν όχι ολοκλήρωση της σειράς) γιατί βγαίνουν πλέον σε ετήσια βάση και αυτό είναι πολύ αρνητικό για μένα.
 
http://www.escapistmagazine.com/news/view/133872-Report-Assassins-Creed-Unity-to-Feature-Four-Player-Narrative-Co-Op" class="bbcode_url">Assassin's Creed: Unity to Feature Four Player Narrative Co-Op
 
καλα καλα δεν βγηκε, αρχισαν τα dlc
https://www.youtube.com/watch?v=5nAU_tGA0j4
 
Αυτά τα co-op τι τα θέλουν ντε και καλά στα single player games...
 
Αν ειναι καλοφτιαγμενο δε θα ειναι ασχημο. Φοβαμαι ομως πως με την ηδη μικρη δυσκολια των assassins creed, το coop θα ειναι too easy.
 
Back
Top