What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ASSASSIN’S CREED: VALHALLA

Miden Agan

Mind-flayer
@mits@kos Δες ποσο πωλειται το Odyssey αυτες τις μερες, σε 1-2 χρονια θα εχει πεσει παρα πολυ και το Valhalla γιατι θα εχει βγει το next hot AC.
~17 euro η απλή έκδοση & ~25 η Gold (παίζει σε Fanatical & Instant Gaming)
To τσίμπησα μολις χθες ετσι για το ΡΟΚ

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Έχω ψηθεί τόσο άσχημα με το Valhalla που περιμένω να μπει η γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι για να το πάρω και να πλακωθω στο κατέβασμα.
Εννοείται ότι τα δύο προηγούμενα μπαίνουν σε τριτοτεταρτη μοίρα

kara

Kraken
Εννοείται ότι τα δύο προηγούμενα μπαίνουν σε τριτοτεταρτη μοίρα

Εγω παλι το ακριβως αναποδο, αν δεν φιλοτιμηθω να επιστρεψω (με new game μετα απο τοσο καιρο) στο Odyssey δεν κοιτω αλλο AC.

maladroid

Mind-flayer
Σωστό, όμως το ρεκόρ πωλήσεων μέσω uPlay δεν σημαίνει ότι οι πωλήσεις συνολικά δεν μειώθηκαν. Είναι δύσκολο να υπολογίσουμε συν και πλην χωρίς συγκεκριμένα νούμερα αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα χρήματα από τις πωλήσεις στο uPlay φτάνουν έστω και στο μισό τις πωλήσεις στο Steam.

Πράγματι είναι δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά ακόμα κι αν η εκτίμησή σου είναι σωστή, μέρος των χαμένων πωλήσεων ισοφαρίζεται από το 30% καπέλο του Steam που γλιτώνει η Ubi, οπότε ίσως και να μην της έχει κάτσει τόσο άσχημα αυτή η κίνηση. Χώρια που -μακροπρόθεμα- φέρνει κόσμο στο uPlay και όταν αυτοί χτίσουν βιβλιοθήκη εκεί, θα έχουν επιπλέον κίνητρο να πάρουν κι άλλα μέσω της πλατφόρμας.

kara

Kraken
Σωστό, όμως το ρεκόρ πωλήσεων μέσω uPlay δεν σημαίνει ότι οι πωλήσεις συνολικά δεν μειώθηκαν. Είναι δύσκολο να υπολογίσουμε συν και πλην χωρίς συγκεκριμένα νούμερα αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα χρήματα από τις πωλήσεις στο uPlay φτάνουν έστω και στο μισό τις πωλήσεις στο Steam.

Πωλήσεις στο Steam δε θα μάθουμε ποτέ. Για την τωρινή κατάσταση η UBI πάντως είναι πανευτυχής. Επιχειρηματίες είναι αν έχαναν από την αλλαγή πλατφόρμας πιστεύω θα έβρισκαν τρόπο να ξαναγυρήσουν. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο που να αποδεικνύει πως η συνεργασία είναι ζημιογόνα, το αντίθετο μάλιστα.

Αυτά είναι περσινά άρθρα και τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας.

CEO Yves Guillemot talked about the partnership with Epic Games Store mentioning that Ubisoft and Epic are “working very well hand-in-hand” to make sure they can grow sales between both the Epic Games Store and the Uplay Store (which is doing “extremely well”). Growth is coming step-by-step and combining the two stores Ubisoft is “very happy” with what they are achieving.

Ο πρώτος τίτλος που βγήκε στο EGS

“With this deal, we saw an opportunity to increase player exposure to our own store while at the same time supporting a partner that greatly values our games and provides better terms,” said Guillemot. “Early indications are supportive, as PC pre-orders are higher than for the first Division, and pre-orders on the Ubisoft store are six times higher. We believe this deal is a long-term positive for Ubisoft.”

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Πράγματι είναι δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά ακόμα κι αν η εκτίμησή σου είναι σωστή, μέρος των χαμένων πωλήσεων ισοφαρίζεται από το 30% καπέλο του Steam που γλιτώνει η Ubi, οπότε ίσως και να μην της έχει κάτσει τόσο άσχημα αυτή η κίνηση. Χώρια που -μακροπρόθεμα- φέρνει κόσμο στο uPlay και όταν αυτοί χτίσουν βιβλιοθήκη εκεί, θα έχουν επιπλέον κίνητρο να πάρουν κι άλλα μέσω της πλατφόρμας.

Πωλήσεις στο Steam δε θα μάθουμε ποτέ. Για την τωρινή κατάσταση η UBI πάντως είναι πανευτυχής. Επιχειρηματίες είναι αν έχαναν από την αλλαγή πλατφόρμας πιστεύω θα έβρισκαν τρόπο να ξαναγυρήσουν. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο που να αποδεικνύει πως η συνεργασία είναι ζημιογόνα, το αντίθετο μάλιστα.

Αυτά είναι περσινά άρθρα και τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας.

CEO Yves Guillemot talked about the partnership with Epic Games Store mentioning that Ubisoft and Epic are “working very well hand-in-hand” to make sure they can grow sales between both the Epic Games Store and the Uplay Store (which is doing “extremely well”). Growth is coming step-by-step and combining the two stores Ubisoft is “very happy” with what they are achieving.

Ο πρώτος τίτλος που βγήκε στο EGS

“With this deal, we saw an opportunity to increase player exposure to our own store while at the same time supporting a partner that greatly values our games and provides better terms,” said Guillemot. “Early indications are supportive, as PC pre-orders are higher than for the first Division, and pre-orders on the Ubisoft store are six times higher. We believe this deal is a long-term positive for Ubisoft.”

Καμία αντίρρηση και στους δύο, με την επισήμανση ότι όλα αυτά είναι PR. Το τι ισχύει πραγματικά θα το δούμε στην πράξη, γιατί τα ίδια έλεγαν όλοι για την ΕΑ και εντέλει είχαμε τη μεγάλη επιστροφή.

kara

Kraken
Καμία αντίρρηση και στους δύο, με την επισήμανση ότι όλα αυτά είναι PR. Το τι ισχύει πραγματικά θα το δούμε στην πράξη, γιατί τα ίδια έλεγαν όλοι για την ΕΑ και εντέλει είχαμε τη μεγάλη επιστροφή.

Τα άρθρα είναι από συνομιλίες της UBI με τους μετόχους της κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Θα έλεγα PR και κάτι παραπάνω. Προσωπικά θα μου άρεσε να είναι και στο Steam και αλλού. Όσο πιο μεγάλη τοποθέτηση στην αγορά τόσο καλύτερα.

Tom G

Mind-flayer
Το απολαμβάνω σαν ακριβό κρασί. Το πίνω γουλιά γουλιά και εξερευνώ τα πάντα. Βοηθάει το ότι είναι σαν να παίζω σε δεύτερο Skellige λόγω τοπίων και soundtrack.

(αργοπορημένο) Edit: Μπορεί κάποιος Mod να το αλλάξει σε Tom G το nick μου; Με λένε Τομ Τζι, όχι Τομγκ. Thank.

Attachments

• 20201110230648.jpg
    20201110230648.jpg
    377.8 KB · Views: 9
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Θωμάς Ακουϊνάτης ο Τζι

Tom G

Mind-flayer
Ύστερα από 34 ώρες παιχνδιού έχω να πω πως δεν είμαι ούτε στα μισά. Νιώθω ένα μικρό burn out και αυτό γιατί τελείωσα το Odyssey και τα DLC's αρκετά πρόσφατα (3-4 μήνες πριν). Κατά τη προσωπική μου άποψη, θέλει ένα 6μηνο αποχής μεταξύ Odyssey και να Valhalla για να το ζήσεις χωρίς να καείς τόσο γρήγορα.

Έχω να πω πάντως ότι το Odyssey έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Ο ενθουσιασμός που είχα όταν αντίκρισα πρώτη φορά την Αθήνα η τη στεριά της Κρήτης μέσα από την ομίχλη, δεν περιγράφεται. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει σε κάποιον από το Ηνωμένο Βασίλειο με το Lunden η ότι.

Σαφώς και προτιμώ, σαν μηχανισμούς, το Valhalla. Και τρέχει και πολύ καλά στο σύστημα μου ( 2700, Vega 56, 16GB) με τα κλασσικά drops όποτε του καυλώσει.

Attachments

• 20201114141038.jpg
    20201114141038.jpg
    462 KB · Views: 13

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
μετα απο 4.000 ωρες (τοσες μου φανηκαν) τελειωσα την βλαχαρα της καρδιας μας.

ξαναδιαβασα το ρηβιου του αρχιμαντρίτου.
το κειμ ειναι οπως το θυμαστε, σεβασμιωτατε, επι 5 ξερω γω. μαζι με τα dlcs εννοω. ωραια περασα, αλλα στο τελος ΕΓΚΩΣΑ. εγινε τσόρ (τσοριιιιιιιιιιιιι, για το οσκαρ της μεγαλης ανατροπης...) που λετε και στα χωριά.
απ τα καμμια δεκαρια dlcs, ιμχο αξιζουν το ραθ οφ δη ντρούιντς, το siege of paris και το ντων οφ ραγκναροκ. με αστερισκο το τελευταιο, θα σου πω πιο κατω γιατι.

20241010224049.jpg
στο ξεκινημα: γυμνουλης στο κρύο.

οκ, γραφικαρες πραγματικα. ειδικα οι εξοχες της αγγλιας και το σβαρταλχαιμ η πως διαλο το λενε, απιστευτα. εκαμα καλα που περιμενα να εγκαινιασω το καινουριο συστημα με την βλαχαρα, γιατι αξιζε. επισης ζωντανος κοσμος, χορταστικη μαχη, απειρα πραγματα να κανεις, αιμοσταγεις βικινγκς. αρκετα τα θετικα. και ωραιοι, μεγαλοπρεπεις οχτροι. ειδικα στο ραθ, οι δρυιδηδες της ιρλανδιας πλησιαζουν την τελειοτητα. οπως και στο ντων οφ ραγκναροκ, αυτοι που ειναι φτιαγμενοι απο φωτια. ματζέστικ.

ο ελεφαντας στο δωματιο: ελεος ρε ουμπι, ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΣ. αν πραγματικα περιμενω με αγωνια το σαντοους ειναι μονο για ενα πραγμα. να δω αν εχουν μειωσει το περιεχομενο και τις "δραστηριοτητες". οκ, καταλαβα οτι σ ενα καζανι βαλανε τα παντα ολα και σ αφηνουν να κρατησεις οσα σου ταιριαζουν. ρε πατε καλα? θα κατσω να βανω πετρουλες την μια πανω στην αλλη σαν τριχρονο? η θα ψαρευω στα ποταμια σαν κατι παπουδια? η θα κυνηγαω χαρτια που τα παιρνει και καλα ο αερας σε ολοκληρη την (όποια) πολη, κανοντας τρελλο παρκουρ για να παρω τελικα σαν αμοιβη ενα τατου?? εχει και ενα χαζοπαιχνιδο με ζαρια, τυπου γκουεντ για να παιζεις στους καφενεδες κλασικα ενω καιγεται το συμπαν γυρω. εννοειται οτι δεν εκανα τιποτα απ αυτα, (υπαρχουν σε συνολο σιγουρα καμμια διακοσαρια τετοια στο γκειμ) και ομως εφτασα σε λεβελ ημιθεου στο τελος, ειχα παρει ολα τα σκιλς των 3 κατηγοριων - ομαδων και ημουνα κινητος ολεθρος με τα ντιουαλ γουιλντ τσεκουρια μου.
πραγματικα δεν ξερω ποσοι απ αυτους που επαιξαν το κειμ, εφτασαν να δουν τον τερματισμο στο πισι τους. μαλλον το 90κατι τοις εκατο τον ειδε στο γιουτιουμπ.

20250113230520.jpg
ρομαντικο αγορι αναπαυεται σε αλεξικεραυνο

ο αιβορ δεν μ αρεζε σαν ηρως, δεν ειχε καμμια συνεχεια και συνεπεια ως χαρακτηρας. οτι ναναι δηλαδη. θα μου πεις, πως να κρατησεις ενα στοιχειωδες προγκρεσο σ εναν αχανη πραγματικα και μη γραμμικο κοζμο? θα ηταν κατορθωμα. οκ, ειναι λιγοτερο καγκουρας απ τον αλεκση ντε γκρές αλλά δεν λεει και τιποτα αυτο. τα σαιντ κουεστς προφανως κυμαινομενα σε ολο το φασμα απο χαζα εως (μετα λογου γνωσεως το γραφω) καποια λιγα απ αυτα, υπεροχα. αντε ας μην υπερβαλλω: τα καλυτερα απ αυτα ειναι ισαξια με τα μέτρια του Υπερτατου. κι αυτο ειναι κοπλιμάν για την γιουμπι.

τι αλλο? βρηκα τρομερα αντικλαιμακτικ το τελος στην μειν καμπέιν, ενω αντιθετα το τελος στο ντων οφ ραγκναροκ μου βγαλε την πσυχη. μα ΠΌΣΟ ΜΑΛΆΚΕΣ. παραλιγο, μα τον μπρους δηλαδη, να καμω ρεη - ανινστώ εκει στο φινάλε. εκει που θα πρεπε να σου πει: παγαινε τωρα να σκοτωσεις τον μεγαλο κακο απλα, μου εφαγε μια γκειμινγκ μερα πσκ λεμε (καμμια δωδεκαπενταρια ωρες). μη στα εξηγω αναλυτικα τωρα, 50 υποαποστολες για να δεις τα κρεντιτς. και παγαινε απο δω να σου δωσει κατι που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αυτος ο ντουαρφ, α, του σπασανε το σπιτι και τον απηγαγαν, παγαινε σώστον, φτου, αργησες, τον σκοτωσαν, τράβα τωρα στην κηδεια του, μίλα με τον αδερφο του, και ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ: αναψε τα σερεμονιαλ τορτσης γυρω απ το φερετρο, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ. απο ενα σημειο και μετα γελουσα για να μην κλαιω.

Screenshot_32.jpg
ως κοσμος και γραφικα ωστοσο, μαμεί το dawn of ragnarok

στο τελος αφου με πραγματικο μισος ξεκοιλιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον Μεγαλο Κακό, με ταλαιπωρησε ακομα καμμια ωρα με το κλόζουρ. ξερετε, με το ανιμους και την συγχρονη εποχη. αυτα ετσι κι αλλιως δεν τα ξερω, δεν με νοιαζουν, αυτο το λορ δεν με αγγιζει καθολου κι ας ειναι το κυριο "ευρημα" ας πουμε των πρωτων ασασινς, οπότε εφαγε χι.

α, η μουσικη: ειχε καποιες απιστευτες κομματαρες, αλλα δεν ειχε ναυμαχιες οπως το οντυσυ, οπότε δεν προλαβαινες να δεθείς. παντως στεκεται αυτονομα και παγαινε στο γιουτιού ν ακουσεις να πωρωθείς.

συμπεραζμα: περασα πολυ ωραια (τις πρωτες 100 ωρες τουλαχιστον...). στο τελος, ετρεχα να ολοκληρωσω (μμμμμμμμμ....). νομιζω πρεπει να σφιξουν ΠΟΛΥ αυτο το παρκο δραστηριοτητων, την γκειμινγκ ντισνευλαντ, αν εχουν ορεξη να συνεχισουν την σειρα. θα φανουν πολλα στο σαντοους. επισης καταλαβαινω (απο μακρια, αφου δεν ανηκω σ αυτη την υποομαδα) την "οργη" των χαρντκορ ασασινοφανς για την μετατροπη του κειμ σε σκαιριμ ας πουμε... εγω π.χ. ζητημα αν εκανα 50 ασασινεισονς στο συνολο των καμμια δεκαρια χιλιαδων οχτρων που πετσοκοψα. και απο στελθ, γάματα. γελουσα πολυ που εβαναν οι ντεβς τον npc να μου επαναλαμβανει 10 φορες οτι πρεπει να μη με παρουν χαμπαρι στο καστρο οι φρουροι και να μπω στις μυτες, να παρω κατι ξερωγω και να φυγω.. η επομενη κινηση μου μολις τελειωνε ο φιλος να μιλαει: να ριξω τοξιά σε ευφλεκτο δοχειο γεματο μπαρουτι στην κεντρικη αυλη και να κανω ταναόλα το φρουριο και να με κυνηγανε 50 φρουροι μαζι. οκ, ειναι ωραιο πραμα η επιλογη, αλλα ΤΟ ΟΝΟΜΑ ενος φραντσάι κουβαλαει μια ιστορια, δεν μπορεις να το μεταλασσεις ετσι απλα. αν θες αλλαξε τον τιτλο, ας πουμε.

Screenshot_888.jpg
κίλινγκ μασίν ο μαλαχτης. βρε, δεν εβλεπα κανεναν, λέμε.

εμενα παντως με τραβηξε αυτη η "rpg" τριλογια και σε πρωτη ευκαιρια μολις συνελθω απ το οβερντοουζ θα παιξω και το όριτζινς οπωσδηποτε. για το σαντοους απ οσα βλεπω δεν ειμαι αισιοδοξος. τουλαχιστον να ειναι πιο μαζεμενο απ την βλαχαρα για αρχη και βλεπουμε...

tl/dr: Skål!!

Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Μετά το AC: Maláka έπαιξες και δεύτερη AC χρονορουφήχτρα all the way; Σκληρός καργιόλ. Εγώ πλέον κρατάω αποστάσεις από οτιδήποτε Ubisoft-ίζει, δυσκολεύομαι ακόμα και να ξεκινήσω παιχνίδια όπως Ghost of Tsushima που είμαι 98% βέβαιος ότι θα μου αρέσουν.

Edit: Ουπς νόμιζα ότι ήμασταν στο Τι Παίζω Αυτό τον Καιρό κι έγραφα τις αρλούμπες μου. Τα μεταφέρω άμεσα.

Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Έλιωσα στο γέλιο, Μπραμπρού.

Τα έπαιξα με τη σειρά που βγήκαν και τα αντίστοιχα διαλείμματα ενδιάμεσα, οπότε απέφυγα και το γκώσιμο του ΟΛΑΜΑΖΙΤΩΡΑ.

Τίποτε δεν εκθρονίζει τον Καγκουραλέξιο Τρικάβαλο Φόμπος ως κορωνίδα της Γιουμπισοφτικής δημιουργίας, αλλά ήταν χορταστικότατη Βικινγκοφαντασίωση.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
ναι, οσο το σκεφτομαι τωρα που το ανεφερες, τα σχεδον ετησια dlcs δεν ειναι ασχημη τακτικη για να κυκλοφορει το χρημα και να ερχεται το ασασινοπρεζακι για την δοση του, αλλά λωργουάιζ και πλοτγουαιζ ειναι μια καταστροφη, περα απ το μπουχτιζμα.

...ηρθε στο χωργιό μια χαριτωμενη μαντεμουαζέλ και μας εφερε τυρια και ωραιο κράσο, ας παμε πσκ στην γαλλια να την βοηθησουμε, ενω καιγεται το συμπαν γυρω μας και υποτιθεται οτι πρεπει επειγοντως να επισκεφτουμε καθε βρετανικο κατσικοχωρι με σκοπο την επιβιωση μας...
η ερχεται καποιος και σου λεει οτι θυμασαι ρε μπρο τον ξαδρεφο σου που παιζατε μπαλα μαζι στην πλατεια κι εχεις να τον δεις 20 χρονια ξερωγω? αγειασου, ελα τωρα να τον βοηθησεις στην ιρλανδια γιατι εχει κατι θεματακια... κι εσυ τρεχεις αποδω κι απο κει. καλα, ειδικα το ραγκναροκ dlc με ηρωα τον οντιν/χαβι (που εισαι εσυ συναμα, αλλά οχι εσυ ακριβως, θα σε γελασω, αυτο δεν το καταλαβα καθολου και δεν μ ενδιεφερε κιολας να το καταλαβω...) και το ζεις ολο σαν ονειρο πινοντας κατι ματζουνια περιεργα, δεν θα το χαρακτηρισω.

ασε ρε μεγαλε τις προφασεις τωρα, γεμισε 50 στρεμματα με οχτρους και πες μου απλα: πισω απ αυτους βρισκεται το Μεγαλο Κακο Αγορι. σφαχτους και πηγαινε για την Τελικη Μαχη. τι χρειαζονται τωρα οι γελοιοτητες που το τραβανε απ τα μαλλια για να σε πεισουν οτι εχουν σχεση με την μειν στορυ??

απ οτι εχω καταλαβει το οριτζινς δεν πασχει απο τοσο ξεχειλωμα, οπότε θα ειναι πιο συντομη και "ενιαια" εμπειρια. γι αυτο θα τιμηθει κιολας,

καλα, ο αλ6ς θα υπαρχει παντα στις καρδγιες μας, φωτεινος φαρος malaka παλαιοελληνα που θυμιζει τοσο πολυ τον σημερινο νεοελληνα. επισης κανεναν σωβινισμο δεν εχω, αλλά συγκρινεται η αρχιτεκτονικη και οι πολεις της αρχαιας ελλαδας με τα χαμοσπιτα στην αγγλια? εδω γεμισανε τον τοπο με ρωμαικα ερειπια στην βλαχαρα για ν αποκτησει λιγο ενδιαφερον η γραφικη απεικονιση...

ωστοσο, καλο ηταν μωρε το βαλχαλα, βιωσαμε οπως λες τον ραγκναρ μεσα μας. αφου καταφερα και το τελειωσα, ολα καλα. προχωραμε.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
απο τα odyssey και valhalla τα μονα που μου μεινανε ειναι το απολυτο τπτ. τα διασκεδασα οταν τα επαιξα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειχαν αυτο το κατι που σου μενει. καλα το odyssey το εχω πει πολλες φορες οτι απλα το dropαρα κιολας εκει στα dlc. μονο το malakas θυμαμαι.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
εδω γεμισανε τον τοπο με ρωμαικα ερειπια στην βλαχαρα για ν αποκτησει λιγο ενδιαφερον η γραφικη απεικονιση...
Δεν εχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Νομίζω ότι σ' αυτό πήρα την απόφαση να μην ασχοληθώ τουλάχιστον γι' αρκετό καιρό. Μπούχτισα τόσο πολύ που είπα φτάνει πια.

Απλά ένα σχόλιο για τα ρωμαϊκά ερείπια. Δεν ξέρω πως τα απεικονίζουν στο παιχνίδι αλλά δεν απέχει και τόσο πολύ από την πραγματικότητα. Μέχρι να εισβάλλουν οι Ρωμαίοι δεν είχαν και καμιά αξιόλογη αρχιτεκτονική. Σε αχυροκαλύβες έμεναν. Ο,τι απέμεινε μετά τους Ρωμαίους ήταν που άξιζε. Τείχη, κάστρα, σπίτια κ.τ.λ. Κι απλά μετά τα συντηρούσαν και τα φρόντιζαν. Μάλιστα κάποιοι πλούσιοι κι άρχοντες έμεναν σε παλιά ρωμαϊκά σπίτια που θεωρούνταν και τα πιο ωραία και τα πιο στέρεα.

Ειδικά την περίοδο της εισβολής των Βίκινγκς τα ρωμαϊκά ερείπια προσπαθούσαν να ενισχύσουν (τείχη και κάστρα) για να μπορέσουν να αμυνθούν.

Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
οι ρωμαιοι κυριως εφτιαξαν καστρα στην αγγλια και βεβαια τειχη, και καποια σπιτια, αλλά απ οσα γνωριζω οχι τεραστιους ναους και οχι στο βορειο μερος της.
το παιχνιδι τα εμφανιζει σε υπερβολικο βαθμο, προφανως για να ομορφυνουν την απεικονιση των περιοχων αυτων.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Για ναούς δεν θυμάμαι αν είχαν επιζήσει ή τους γκρέμισαν γιατί τους θεωρούσαν ειδωλολατρικούς. Αλλά οι Άγγλοι όταν άρχισαν να αναπτύσσουν την αρχιτεκτονική τους ξεκίνησαν να χτίζουν σπίτια, εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς. Όπου για τους καθεδρικούς και πάλι επηρεάστηκαν από τους Γάλλους, Ισπανούς και Ιταλούς. Αρκετά αργότερα βέβαια από την εποχή που διαδραματίζετε το παιχνίδι. Αλλά το πως εμφανίζονται στο παιχνίδι δεν ξέρω γιατί δεν το έχω παίξει. Από τα προηγούμενα πάντως θυμάμαι πως σ' αυτό το κομμάτι έκανε πολύ καλή δουλειά η Ubisoft με το να μελετάει την ιστορία και την αρχιτεκτονική. Φυσικά έβαζε και πολλά έξτρα πράγματα για να γεμίσει τον κόσμο που δημιουργούσε.

Επίσης κάπου αναφέρεις ότι δεν έχει ναυμαχίες; Κρίμα αν συμβαίνει γιατί ιστορικά οι Βίκινγκς ήταν φοβεροί ναυτικοί. Θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Last edited:
Top Bottom