What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αστειατόριον 'Ο Σουλτάνος'

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,786
Εγώ σκέφτηκα τομάτα. Βοοοοο! Scoundrel!! :lol:
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<img src="http://images.4chan.org/v/src/1364500341013.png" alt="1364500341013.png" class="bbcode_img" />



Adhan wrote:
Εγώ σκέφτηκα τομάτα. Βοοοοο! Scoundrel!! :lol:</blockquote>

Άστα αυτά, διαβάζοντας το μυαλό σου μπορώ να πώ με σιγουριά ότι σκέφτηκες το σωστό λαχανικό.

 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Έλιωσα προσωπικά...

<img src="http://cdn.hugelol.org/i700/90729.jpg" alt="90729.jpg" class="bbcode_img" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<img src="http://forgifs.com/gallery/d/206756-1/Elephant-eats-smartphone.gif" alt="Elephant-eats-smartphone.gif" class="bbcode_img" />
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
@ ShadowDancer

<img src="http://img507.imageshack.us/img507/8582/whatkindofsorcery.jpg" alt="whatkindofsorcery.jpg" class="bbcode_img" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,786
<img src="http://i.imgur.com/Xo7sxhy.jpg" alt="Xo7sxhy.jpg" class="bbcode_img" />
ΛΟΛΕΝ. :trollface:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ίσως και να'χει ξαναμπεί κάπου εδώ μέσα, αλλά έφαγα φλασιά...

http://www.youtube.com/watch?v=_3OJ2BZLL1k

Οποιαδήποτε αναφορά σε Silent Hill είναι καθαρά συμπτωματική.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τα έσπασε!!!!
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
<img src="http://cdn.hugelol.org/i700/94954.jpg" alt="94954.jpg" class="bbcode_img" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<img src="https://imageshack.us/a/img833/3219/firstofapril.gif" alt="firstofapril.gif" class="bbcode_img" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
επειδη το ζητησε ο Tsok και επειδη μεγαλυτερη κωμωδια απο την ζωη, απλα δεν υπαρχει.

ακολουθει ο τοιχος με τα γραμματα και με τιτλο "πως με εσωσε ο μαυρος power ranger".
παρακληση, επειδη η ιστορια ειναι προσωπικη και με copyright, μην μου σκασει κανενας και μου πει καμια ιστορια που ετυχε σε ενα φιλο και εναν power ranger.
η ημερομηνια του post ειναι και η αποδειξη οτι το περιστατικο ειναι δικο μου, μην μου κλεψετε της αναμνησεις.

<span class="bbcode_spoiler">ποοοοολυ παλια και σε εποχες που δεν εχουν καμια σχεση με την σημερινη.

καποια φιλη μου ηθελε να κατεβει στο κεντρο της αθηνας για μια δουλεια. βαριοταν να ξεποδαριαστει μονη της και μου ζητησε να την ακολουθησω για παρεα. σκεφτηκα οτι ειχα καιρο να βγαλω φουσκαλες στις φτερνες και την ακολουθησα.
απο το περπατημα πεινασε η καημενη και προτεινε να φαμε σε ενα απο τα κλασσικα fast food. δεν πεινουσα ομως ακολουθησα, τι να εκανα; να κοιταγα απο την τζαμαρια;

οσο περιμενε στην ουρα, ηταν ενα παιδακι διπλα της το οποιο γκρινιαζε πολυ ασχημα. η μαμα του ηθελε να παρει ενα καφε και το μικρο ηθελε παιδικο γευμα με το οποιο χαριζαν και εναν μικρο power ranger. επειδη γκρινιαζε πολυ ασχημα και επειδη στην ουσια ηταν ενα κwλοπαιδο αποφασισα να επεμβω. πηρα πρωτοβουλια και ζητησα παιδικο γευμα και φυσικα μου εδωσαν εναν power ranger, τον οποιο τον πηρα στα χεριαμ ου και τον εδειξα επιδεικτικα στον μικρο, με αποτελεσμα να πεσει κατω ο μικρος και να χτυπιεται σαν χταποδι, αααααααχαχαχα τι απολαυση ηταν αυτη.

δεν ειμαι κακος, ο μικρος ηταν kwλοπαιδο και κακομαθημενος.

PART 2
μετα απο μερικες μερες με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος μου για να βγουμε.
χωρις χρηματα δεν πας πουθενα, εχω ενα πεντακοσαρικο (δραχμες ε!) και εριξε την ιδεα.
πισω απο το πολυτεχνειο παιζει παρτι, δωρεαν εισοδος και τσαμπα τα ποτα, κατεβαινεις με λεωφορειο και το πεντακοσαρικο το δινεις μετα για ταξι.

επειδη μου φανηκε καλη η ιδεα, δεχτηκα και βρεθηκαμε μπροστα απο το πολυτεχνειο. πηγαμε στο μερος που ελεγαν οι αφισσες οτι γινεται το παρτι, και ο χωρος ηταν μια πολυκατοικια.
λιγο πιο περα ειχαν βαλει φωτια σε ενα αυτοκινητο, ομως δεν δωσαμε σημασια αφου το θεαμα ηταν πολυ συνηθισμενο.
το παρτι γινοταν στα γραφεια μιας κουμμουνιστικης εφημεριδας, οι τυποι εκει ηταν κατι γεροι με μπερεδες και γενιαδες που επιναν ρετσινα και ακουγαν μουσικη απο ενα τρανζιστορακι.

αφου εκραξα τον φιλο μου για την περιφημη ιδεα, βγηκαμε εξω και αφου σταθηκαμε μπροστα στο αυτοκινητο που καιγοταν ακομα τον ρωτησα αν εχει αλλη περιφημη ιδεα.
η επομενη περιφημη ιδεα ηταν να παμε σε ενα "club" στον απο κατω δρομο με το ονομα "ΧΑΟΣ", ωραια ιδεα του λεω και πως θα μπω μεσα και με τι λεφτα θα γυρισω σπιτι μου;
η απαντηση που μου εδωσε ηταν οτι εχει 500 δραχμες εισοδος και δυο μπυρες, θα κερναγε και αυτος καμια μπυριτσα, ειναι ηδη αργα οποτε μολις φυγουμε θα γυρισω με λεωφορειο.

ωραια του λεω, και θα παμε σε ενα μαγαζι που λεγεται χαος και θα πινουμε μπυρες ακουμπωντας στον τοιχο, για να μην φαμε καμια μαχαιρια στην πλατη. καπου εκει σταματησε η γκρινια γιατι το αυτοκινητο εδειχνε σημαδια εκρηξης.
λεω στον φιλο μου παμε να φυγουμε γιατι ακομα δεν εχουν σκασει οι μπατσοι και αν μας δουν εδω θα μας φορτωσουν και τον θανατου του Σωκρατη.

επειδη δεν ειχα αλλες επιλογες συμφωνησα να παμε μεχρι το "μαγαζι" για να δω τι παιζει.
μολις φτασαμε εξω απο το μαγαζι νομιζα οτι θα ανοιξει η πορτα και θα βγει καποιος εξω γεματος αιματα, εννοειται οτι αρχισα να κραζω παλι και σταματησα αποτομα. εμφανιστηκαν στον οριζοντα καμια δεκαρια+ ζηταδες και μου φανηκε πολυ καλη ιδεα να μπουμε στο μαγαζι, γιατι προφανως εψαχναν αυτον που εβαλε φωτια στο αυτοκινητο.

μολις φτανουμε στην εισοδο, πεφτει επανω μας ενα τυπακι και μπαινει μεσα στο μαγαζι τρεχωντας.
ανοιγουμε την πορτα και επαιζε ενας διαδρομος, στο τελος του διαδρομου ηταν ο "πορτιερης" που μαζευε και τα λεφτα για την εισοδο. τον χαιρεταμε και παω να βγαλω τα χρηματα και ξαφνικα αρχισα να πεταω, τα ποδια μου δεν ακουμπουσαν στο εδαφος.

με ειχαν αρπαξει οι μπατσοι και με εβγαλαν εξω στον δρομο, μαζι με ολους τους θαμωνες του μαγαζιου. ο μπαμπης ο σουγιας, ο χρηστος ο καρμανιολας και ολοι αυτοι βρεθηκαν μαζι μου στον δρομο. μας εβαλαν ολους σε μια σειρα και αρχισαν να ρωτανε τον πορτιερη για τα τρια ατομα που μπηκαν μεσα τρεχοντας.
ωραια λεω, μπλεξαμε.

επειδη εμενα και τον φιλο μου μας πετυχαν να πληρωνουμε, νομιζαν οτι δεν ειμασταν απο τους τρεις που μπηκαν μεσα τρεχοντας. αν ο πορτιερης μας εδειχνε, την ειχαμε κατσει. ο πορτιερης δεν ειπε κουβεντα, τον εβαλαν σε ενα περιπολικο και τον πηγαν μεσα.

οπως ειμαστε ολοι στην σειρα ακουω ενα κροτο απο αριστερα, γυριζω διακριτικα ομως δεν βλεπω κατι. σε μισο λεπτο ακουω δευτερο κροτο, κοιταζω αλλα δεν βλεπω κατι.
ξανα και ξανα και ξανα ακουγα εναν παρομοιο κροτο.

καποια στιγμη γυριζω εκτος απο το βλεμα μου και το κεφαλι λιγο πιο αριστερα και βλεπω ενα μπατσο-γιγαντα. ο τυπος ηταν 2 μετρα και μερικα εκατονταδες κιλα, μιλαμε για λαθος της φυσης με στολη.
τους ειχε πιασει εναν εναν και με προσχημα κατι ασχημο που εβλεπε σε καποιον, εριχνε τον ολεθρο απο ψηλα, απο απο εκει που επεφτε το χερι του ηταν σαν την τιμωρια του θεου, πολυ σφαλιαρα.

βλεπει εναν πιτσιρικα και επειδη δεν ειχε κατι για να του την πει, του λεει "τι φατσα ειναι αυτη ρε;"
σλαπ σφαλιαρα και τεζα ο τυπος, παει στον διπλα "τι μπλουζα ειναι αυτη ρε;" σλαπ, παει στον διπλα "τι ζωνη ειναι αυτη ρε; τι καρφια ειναι αυτα ρε;" αυτος εφαγε δυο σφαλιαρες.

εφτασε στον φιλο μου που αρπαξε και αυτος μια γιατι ειχε πιτυριδα, εφτασε στον τυπο διπλα μου ο οποιος την αρπαξε γιατι ηταν αγριος thraser και φοραγε ζωνη με σφαιρες, αυτες εφαγε δυο και αρπαξε και μια στον σβερκο οταν διπλωθηκε. η ατακα-δικαιολογια για την ζωνη, του χαρισε αλλη μια bonus "την αγορασα απο το μοναστηρακι, εχω και την αποδειξη" σλαπ

εφτασε σε μενα και αρχισε να με παρατηρει, ελεγα απο μεσα μου ας μην βρει κατι. σκυβω κεφαλι για να μην την φαω στα μουτρα και καταπιω κανενα σφραγισμα απο την σφαλιαρα και τον ακουω που φωναζει "τι ειναι αυτο ρε;"
τον λουστη λεω, επιτηδες το λεει για να σηκωσω κεφαλι και να τον ρωτησω ποιο, για να την φαω μεσα στα δοντια. χωρις να σηκωσω κεφαλι λεω ποιο;
ξαναφωναζει ο τυπος, "αυτο ρε στο μπουφαν σου" κοιταζω και εγω χωρις να σηκωσω κεφαλι και βλεπω κατι μυτερο, παω να βαλω χερι να δω και ο μπατσος οριεται "ΜΗ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ" εγω θα δω τι ειναι, βαζει το χερι στην τσεπη μου, πιανει κατι και ανοιγει την παλαμη για να δει τι ανακαλυψε, μου λεει τι ειναι αυτο;
του λεω ο μαυρος power ranger, με κοιταει σαν χαμενος και ξαναρωταει, τι ειναι αυτο;
του λεω παλι με το οξυ του φοβου να μου καιει τον λαιμο, o μαυρος power ranger.

με κοιταζει καλα καλα και μου λεει με πολυ απαλη φωνη, τι ειναι αυτο ρε αγορι μου; στην ηλικια σου πρεπει να μαμας, τι το θελεις αυτο;
του λεω ειναι ο μαυρος power ranger.

με παιρνει ο τυπος απο το χερι και μου λεει ελα απο εδω και με παει παρα περα, μακρυα απο τους αλλους. κατσε εδω και περιμενε σε λιγο θα πας σπιτι σου.

γυριζει πισω και παει στον επομενο, "εσυ ρα μαμακα τι με κοιτας;" σλαπ σλαπ και ο τυπος εριξε πολυ ξυλο. εγω οπως καθομουν παραπερα και στην ασφαλεια, αναψα τσιγαρακι και αραξα στο πεζοδρομιο.

σε λιγο ηρθε εντολη οποιος ειχε ταυτοτητα να φυγει, πηρα τον φιλο μου και εριξα πολυ γελιο γιατι ειχε μια μαυρη παλαμη χαραγμενη στο προσωπο του, πρωτη φορα ειδα μελανια απο σφαλιαρα.
επιανε απο το πηγουνι μεχρι το μετωπο του. καλα να παθεις, το χαρηκα παρα πολυ.

<img src="http://img802.imageshack.us/img802/7592/powerz.jpg" alt="powerz.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aυτές οι ιστορίες του Κούνελου βγαλμένες μέσα απο την ζωη, κατασκευάζουν νέους έτοιμους για ολα στο σκληρό μέλλον που τους περιμένει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476


Steel_Havoc wrote:
Aυτές οι ιστορίες του Κούνελου βγαλμένες μέσα απο την ζωη, κατασκευάζουν νέους έτοιμους για ολα στο σκληρό μέλλον που τους περιμένει.</blockquote>

εχω και αλλες, τι να κανω; εχω μερικες (μονο) παραξενες εμπειριες.

 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<img src="http://img560.imageshack.us/img560/5402/rihanam.jpg" alt="rihanam.jpg" class="bbcode_img" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,251
http://www.youtube.com/watch?v=fx80Dtdd8OQ
 

thecrow

Gelatinous Cube
Joined
Mar 7, 2013
Messages
103
<img src="http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/599428_406949582698024_539849679_n.jpg" alt="599428_406949582698024_539849679_n.jpg" class="bbcode_img" />
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
ο τυπος ειναι υπερ-trollας

(θα το καταλαβετε μονο αν εχετε δει εστω και λιγο family guy)


http://www.youtube.com/watch?v=gPyZ3FZPf-Q
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
γατακι μπροστα σε αυτον τον τυπο

[video width=425 height=344 type=youtube]N9KOTsGtj3Y[/video]
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
https://www.youtube.com/watch?v=ERSGZO2GKHo

Η αντίδραση του πούτιν είναι priceless
 
Top Bottom