Για να μην το συνεχίσουμε και καταλήξουμε να παίζουμε την κολοκυθιά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /> ένα τελευταίο σχόλιο:
Ευχαριστώ τους manowar που επηρέασαν και οδήγησαν τον Quorthon στο να <i>ανακαλύψει και να δημιουργήσει</i> το Viking Metal με δισκάρες που μέχρι και σήμερα θεωρούνται αξεπέραστες. Εκεί τελειώνει η αναγνώρισή μου για δαύτους. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" />
Τι να πω, φταίει και το γεγονός ότι το heavy/power/epic στυλάκι των manowar με τις κορώνες που πιάνει ανα διαστήματα ο τραγουδιάρης κλπ είναι χρόνια που δεν με συγκινεί πλέον. Μέχρι το λύκειο, sure, ευχάριστο άκουσμα, ε μετά και όσο αυξανόντουσαν τα ακούσματά μου όλο και απομακρυνόμουν.
Με αυτό που λες Chronomancy δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γούστα είναι αυτά, μέχρι ένα σημείο. Ούτως ή άλλως, η πλειοψηφία κοινού και κριτικών κλπ αντικειμενικά θα "ψηφίσουν" Bathory, ακόμα και αν υποκειμενικά γουστάρουν περισσότερο manowar.
Πάνω σε αυτό που λες πάντως, θυμάμαι ένα σχόλιο στο ρόκιν πριν καμπόσα χρόνια που μου είχε κάνει εντύπωση. Είχε γράψει ένας για ένα πάρτυ σε ένα κλαμπ της Αθήνας που είχε παίξει Battle Hymns και στα καπάκια A Fine Day to Die ή το Blood Fire Death, δεν θυμάμαι ακριβώς, και είχε βρει λυπηρό το γεγονός ότι στο πρώτο κομμάτι κοπανιόταν όλο το κλαμπ ενώ στο δεύτερο γουστάρανε 5 άτομα τοπς.
Αυτά τα λίγα. Νορθ, μετέφερε ρε μαν τα ποστ στο μέταλ θέμα, αρκετά χάιτζακ κάναμε εδώ.