AVOWED: το νέο RPG της Obsidian Entertainment!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Λενε οτι ειναι καλο Avowed Review – Συνεχίζει το σερί της η Obsidian; Avowed Review
Αλλα οπως ειπα σε 3 μερες βγαινει το νεο Υakuza και ως αρχηγος των Foot Ninja πρεπει να παιξω πρωτα αυτο και μετα το Avowed!
giphy.gif

Και ο υπαρχηγος θα παιξει Yakuza πρωτα οπως εγω. Το ιδιο και ολοι οι Foor Ninja.

Εσύ σρέντερ γιατί θα παίξεις το Yaaarkuza; Έχεις πηδήξει τα τελευταία δύο Like a Dragon, δεν είναι σωστό

Μονο το infinitie wealth δεν εχω παιξει επειδη ειναι στρατηγικης.
Ναι, τι να σου πω, φουλ στρατηγικής. Μπροστά του, κάτι Civilization πρασινίζουν από τη ζήλια τους.

Μονο το infinitie wealth δεν εχω παιξει επειδη ειναι στρατηγικης.

Και το Yaaarkuza είναι απευθείας συνέχεια μετά τα γεγονότα του Infinite Wealth, δεν γίνεται να το παίξεις χωρίς το προηγούμενο.

Οτιδήποτε εμποδίζει τον άρχοντα των Νιντζα να εκφράσει την οργή του σαν ανοικτή κάνουλα, είναι στράτετζι. Τι θέτε τώρα κι εσείς.

Το LIKE A DRAGON YAKUZA του 2020 που το επαιξα ετσι απο περιεργεια να δω πως ειναι δεν μου αρεσε καθολου. Γι αυτο δεν επαιξα το Infinitie wealth. Αλλα επαιξα το Gaiden του 2023 και σημερα ξεκινησα το pirate in Hawai.

οφτόπι, βρε αθρωποι, ενωστε τα 2 θρεντς. ή καταργηστε το ενα.
ή και τα 2 εδω που τα λεμε.... :giggle:

οντόπι, ο χρονό τωρα δικαιωνεται.
το σκάιρι μπροστα του μοιαζει με τον σιτιζεν κειν των κειμς.
ιντζόι:

οφτόπι, βρε αθρωποι, ενωστε τα 2 θρεντς. ή καταργηστε το ενα.
ή και τα 2 εδω που τα λεμε.... :giggle:

Ας συνεχίσουμε την συζήτηση στο thread του review, θα το κλειδώσω αυτό. Thanks!

Status
Not open for further replies.
Back