What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

AVOWED

Borracho

Ancient Red Dragon
...καταπώς το περιμέναμε οι επαΐοντες εσχατόγηροι, τουτέστιν.

Ανδροπρεπής και ουσιαστικός όπως πάντα, Σεβασμιότατε.

tommas

Umber Hulk
Sign me up! The Ultimate Sacrifice Come get some PCMaster Veteran
Πρόκειται δηλαδή, για μια χρυσή μετριότητα. Mah expectations.

To ψήνω πάντως ως κάτι ελαφρύ.

Sephir

Beyond Within
Staff member
Ιδανικό για gamepass (όπως έπαιξα το Outer Worlds) ή για μέρος μελλοντικού Humble Bundle/Choice.

Εξακολουθούμε να αγαπάμε Obsidian.

mits@kos

Death Knight
Ήλπιζα σε κάτι ζοφερότερο, ίσως παιχτεί αν ποτέ το βρω στο 10€.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Φαίνεται ως ένα γαματο πάντρεμα μπουμεριάς και μοντερνιάς. Άντε να γυρίσουμε πίσω να το ξεκινήσω!

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Στο σωστό thread το έβαλε. Μπας και πάρει λίγη από την αίγλη του Kingdom Dome.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ρε εσείς τόσο ψόφιος είναι ο κόσμος αλήθεια;

ΟΚ λεπτομέρειες ξε λεπτομέρειες αλλά αν δεν ήταν η Obsidian και ήταν πχ η Bethesda θα τους είχαμε σφάξει στο γώνα ξέρω εγώ. Άσε που είμαι αρκετά βλαμμένος να προσπαθώ πάντα να αλληλεπιδράσω με το περιβάλλον σε παιχνίδια τέτοιου στυλ.

Γενικά από το review μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι πράγματι κάτι λείπει και ίσως φταίει ότι μετά το Pillars περίμενα περισσότερα RPG στοιχεία να έχουν μεταφερθεί εδώ, απλά σε πρώτο πρόσωπο ξέρω εγώ.

tommas

Umber Hulk
Sign me up! The Ultimate Sacrifice Come get some PCMaster Veteran
Τέλος. Ξεκάθαρα για μένα αποτέλεσε μια άνω του μέσου εμπειρία με αρκετά καλές στιγμές.

Ένα συμπληρωματικό κριτήριο. θα έλεγα, σε αυτά που ανέφερε ο Hellion στο review για να περάσει καλά είναι πολύ απλά πόσο κορεσμένος είναι από όσον αφορά το gameplay με τίτλους του είδους (μάχη προοπτικής πρώτου προσώπου με RPG στοιχεία). Και αυτό γιατί μια εσάνς genericίλας τη βγάζει μπορώ να πω.

Οπωσδήποτε σε μια καλύτερη τιμή/gamepass. και οπωσδήποτε caster ή ένα caster oriented hybrid build.:p

Top Bottom