What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αξιοσημείωτα Games της Δεκαετίας: Horror

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Η περασμένη δεκαετία είχε διαφορετική κατάληξη για τις τρεις μεγάλες σειρές των Survival-Horror παιχνιδιών. Τα Resident Evil ακολούθησαν μια action πορεία – και δεν ήταν η μόνη σειρά – μετά την τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα του Resident Evil 4, αποκτώντας νέους οπαδούς αλλά και αποξενώνοντας μεγάλη μερίδα των παλιών. H Capcom προσπάθησε να αφουγκραστεί τις αντιδράσεις των παικτών και να ικανοποιήσει τους πάντες με τις παράπλευρες ιστορίες των Revelations. Οι φανατικοί οπαδοί όμως ήλπιζαν για μία επιστροφή στις ένδοξες μέρες της σειράς, κάτι που έγινε τελικά με το 7ο μέρος, κίνηση που είχε συνέχεια με το remake στο RE2.



Τα Silent Hill, αν και δε στράφηκαν ποτέ σε εντελώς action μονοπάτια, τα μεταγενέστερα επεισόδια είχαν χάσει τη μοναδική ταυτότητα των δημιουργιών της Team Silent, κάτι που φαινόταν στις χαμηλές πωλήσεις και την αναζήτηση νέας ομάδας ανάπτυξης κάθε φορά. Το τελευταίο, βασικό παιχνίδι ήταν το...

Continue reading...
 
Last edited:

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μπορώ να πω πως είναι από τις ελάχιστες παρόμοιες λίστες που βλέπω και δεν μπορώ να βρω κάτι να διαφωνήσω, μπράβο και διπλό μπράβο για την επιλογή του Deadly Premonition (y)
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Για darkwood πρέπει να σημειωθεί οτι οι devs το είχαν ανεβάσει δωρεάν για να το κατεβάσει όποιος ήθελε να παίξει αλλά δεν μπορούσε να το αγοράσει.

“If you don’t have the money and want to play the game, we have a safe torrent on the Pirate Bay of the latest version of Darkwood (1.0 hotfix 3), completely DRM-free. There’s no catch, no added pirate hats for characters or anything like that. We have just one request: if you like Darkwood and want us to continue making games, consider buying it in the future, maybe on a sale, through Steam, GOG or Humble Store. But please, please, don’t buy it through any key reselling site. By doing that, you’re just feeding the cancer that is leeching off this industry.”
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ψιλογνωστή ιστορία νομίζω τότε που βγήκε, ίσως μετά να ξεχάστηκε κάπως.
Αξιέπαινη κίνηση, που έγινε και για να πιάσει στο φιλότιμο όσους σαλπάρουν κάτω από τη τζόλυ ρότζερ. Βέβαια για να καταλήξει σε κλειδάδικο-grey market και ο πωλητής να έχει κέρδος πρέπει ή να έχουν κλαπεί keys, ή να προέρχονται από χώρες που η ισοτιμία του επέτρεψε να τα αγοράσει φθηνότερα ή (πολύ σύνηθες) να έχει μπει σε κάποιο bundle.

Σε τέτοιο μπήκε πέρυσι για πρώτη φορά (το Halloween πρέπει να ήταν) και σε έκπτωση πάνω από 50% επίσης. Δε θα τα πήγε άσχημα λογικά, αφού κρατήθηκε σόλο, σε μεγαλύτερη τιμή για 2 χρόνια. Μπορεί να το φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε οι devs ¯\_(ツ)_/¯
 
Top Bottom